Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

la olm uyarı falan vermediniz hiç.. tamam bi tane alakasız video paylaştım ama belkide o kadar başlık açıldı kapandı ama ilkti yani... kaldırın şu cezayı.

volkan-demirel-agla-29807_501.jpg

Bu resim mi alakalı ?

bilmiyormus gibi davranmayin. Herkez drogba gelsin istiyor. neden ? niye herkez bukadar istiyor ? drogbanin bu ani yasatmasi icin degilmi ? MODERATöRLERDEN BIRININ BEN SELALE RESMI KOYUDUGUNU BILIYORUM O KONUDA O NU NIYE CEZALANDIRMIYORSUNUZ O DA ALAKASIZ DEGIL MI ?!

Bu konuyu rayından çıkartmayın lütfen.

Herkes diyeceği dedi, bırakın moderasyon işini yapsın.

bilmiyormus gibi davranmayin. Herkez drogba gelsin istiyor. neden ? niye herkez bukadar istiyor ? drogbanin bu ani yasatmasi icin degilmi ? MODERATöRLERDEN BIRININ BEN SELALE RESMI KOYUDUGUNU BILIYORUM O KONUDA O NU NIYE CEZALANDIRMIYORSUNUZ O DA ALAKASIZ DEGIL MI ?!

Şu mesajı görmeseydim konuyu kapatmayacaktım.

Osman kardeşim, yazıda büyük harf kullanmak bağırmak anlamındadır, şık değildir.

Diğer yanılgı ise, moderatörlerin MYC almasını beklemektir. Onlar MYC almazlar lakin hataları olursa uyarılırlar, devam ederlerse yöneticilikleri ellerinden alınır.

Konuyu 5 dk sonra açabilirsiniz.

Yav biri ilgilensin şu transfer nöbeti başlığına yazamıyorum beyler. Göremyorum bile başlığı.

Araştırdık, alakasız video paylaşımından ceza almışsın. Ceza süren 1 gün.

Ya Caner yaptığınız uyarılarda ilk önce uyarı vereceğinizi söylüyorsunuz. Ama bana hiç uyarı falan gelmedi. İlk defa bir alakasız video paylaştım anında ceza verdiniz. Ayıp değil mi bu?

Transfer Nöbeti konusunda taviz yok, yani uyarı falan da yok. Uyarıyı konu içinde sürekli yapıyor moderatör arkadaşlar, kaldı ki daha önce tonla ceza alan da oldu. Sizin dikkatsizliğinizin sorumlusu biz olamayız, kural bu. Eğer yeni üye olmuş biriyse, 3-5 mesajı varsa uyarı yaparız, bilmediği için o da, sizin biliyor olmanız gerekir, dediğim gibi, sürekli uyarı yapılıyor konu içerisinde vs.

Cezanız bugün akşam biter, ceza aldığınız saatte yani, bu kadar üsteleyecek bir şey yok bana göre.

Ya Caner yaptığınız uyarılarda ilk önce uyarı vereceğinizi söylüyorsunuz. Ama bana hiç uyarı falan gelmedi. İlk defa bir alakasız video paylaştım anında ceza verdiniz. Ayıp değil mi bu?

Onlar zaten uyarı yerine geçiyor :)

Direkt kişiye uyarı göndermiyorsunuz yani öle mi

Direk kişiye bu konuda uyarı yok sadece, orada yüzlerce üye var, gelen her rapor için üyeye kişisel uyarı yapmaya kalksak altından kalkamayız, bugüne kadar defalarca bu sebepten ceza alan oldu, buna gerek olduğunu düşünmüyorum, kaldı ki konu içinde de bir çok uyarı oluyor. Caner'in de dediği gibi, o yaptığımız da uyarı yerine geçiyor, sonuçta forumda mesaj yazmanız engellenmiyor, sadece bir konuya girişiniz 24 saat süreyle engelleniyor.

Ne zaman ceza aldıysan üstüne 24 saat koyarak bulabilirsin.

Direkt kişiye uyarı göndermiyorsunuz yani öle mi

Sertaç gayet güzel açıklamış, kuralı bilmediğini düşündüğümüz yeni üyelere direk olarak uyarıyoruz, onun dışında uyarılarımızı zaten konu içinde yapıyoruz

Transfer forumunda futbolcu başlıkları var. Konuyu açan arkadaşlar içi boş mesajlarla olaya giriyorlar. Bu konuya daha ciddi yaklaşılamaz mı acaba? Belirli bir format olsa nasıl olur?

Nette birçok bilgi mevcut. Kimlik Bilgileri (Yaş, Origin, Boy.. vs), Kariyer Bilgileri (Oynadığı Takımlar, Mevkiler, Milli Takım performansları.. vs) Kontrat Durumu (Geçmişte ödenen bonservis bedelleri, Kontrat süresi.. vs) İlgili Videolar, Kariyerindeki önemli olayların kısa bir özeti.. vs

Bu bilgilerin bazıları yabancı dillerde. Üyelerin bu bilgileri hem daha kısa zamanda hemde ana dilerinde ulaşması açısından iyi our diye düşünüyorum. Forumun raytingini de artırır. Başlık altında daha doyurucu tartışmalara da katkısı olur.

Sizin belirleyeceğiniz bir formatta hatta sizin belirleyeceğiniz üyeler tarafından bu sağlanabilir (Rütbe sisteminin içine sokulabilir yada GSC Scout düşünceniz ile birlikte değerlendirilir). GSCTv'nin bir sonraki adımı olarak da düşünülebilir. Sonuçta transfer sezonu 1-2 aylık bir süreç. Çok büyük bir yük bindirmez ve taliplileri çok olur diye düşünüyorum.

Bu sene olmasa da gelecek sene için. Ne dersiniz?

Transfer forumunda futbolcu başlıkları var. Konuyu açan arkadaşlar içi boş mesajlarla olaya giriyorlar. Bu konuya daha ciddi yaklaşılamaz mı acaba? Belirli bir format olsa nasıl olur?

Nette birçok bilgi mevcut. Kimlik Bilgileri (Yaş, Origin, Boy.. vs), Kariyer Bilgileri (Oynadığı Takımlar, Mevkiler, Milli Takım performansları.. vs) Kontrat Durumu (Geçmişte ödenen bonservis bedelleri, Kontrat süresi.. vs) İlgili Videolar, Kariyerindeki önemli olayların kısa bir özeti.. vs

Bu bilgilerin bazıları yabancı dillerde. Üyelerin bu bilgileri hem daha kısa zamanda hemde ana dilerinde ulaşması açısından iyi our diye düşünüyorum. Forumun raytingini de artırır. Başlık altında daha doyurucu tartışmalara da katkısı olur.

Sizin belirleyeceğiniz bir formatta hatta sizin belirleyeceğiniz üyeler tarafından bu sağlanabilir (Rütbe sisteminin içine sokulabilir yada GSC Scout düşünceniz ile birlikte değerlendirilir). GSCTv'nin bir sonraki adımı olarak da düşünülebilir. Sonuçta transfer sezonu 1-2 aylık bir süreç. Çok büyük bir yük bindirmez ve taliplileri çok olur diye düşünüyorum.

Bu sene olmasa da gelecek sene için. Ne dersiniz?

Öneri için teşekkürler.

Konu açıldığında bu bilgiler elde olmayabiliyor, lakin moderasyonun daha sonradan da olsa 1nci mesaj bu detayları girmesi iyi olur. Moderasyonumuzdanbu konuya dikkat etmelerini rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt