Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Selamlar,

- Bu zamana kadar en azından yönetici tayfasına hiç bir zaman saygıda kusur etmedik öncellikle onu belirtelim. Aramızda her zaman tartışma da çıkmıştır ama bunun sebebi hep canımızı bir şekilde acıtan olaylar yüzündendir. En basit örnek, yakın zamanda ki bu ''esenler'' muhabbeti hakkında. Süregelen bir olayı, bel aşşağı espri yapmadan kendimizce protesto ettik. Bizim konuları sabote ettiğimizi düşündünüz siz ama biz aslında durumun böyle olmadığını açıklamaya çalıştık. Aramızda aslında ilk olarak orda açıldı. Ertuğrul ile o konuda gayet düzgün konuşurken Caner gelip ahkam kesmişti.

- Refik'in dediği gibi, aslında cezayı hak ettik. Ama arkamızdan çocuk, salak gibi ithamları hak etmedik. Biz bunu herkesin içinde Caner'e söylesek ihraç alabiliriz. Bu kadar ayrımcılık niye?

Tam beklediğim gibi. Bİrileri tarafından üstü kapatıldı? Niye rapor ediyoruz? Şikayet başlığı ne güne duruyor o zaman? Girip tema kötü falan mı diyeceğiz burda sadece? Herkes görsün istiyoruz bu durumu. En azından ben öyle istiyorum. Bunu da editleyin buyrun.

Edit.

Bu tür kişisel problem ve şikayetlerinizle ilgili lütfen rapor ve ticket bölmünü kullanınız.

Semih Akpınar

Niye? Bütün forumun önünüde gerizekalı ve çocuk muamelesi gördük. Ticket başlığında mı gördük? Medenice birşeyler yazdık hemen silmişsiniz.

Hala terbiyesizlik yapıyorsunuz. Bize edilen hakaretleri medenice eleştirdik sansür çektiniz. Mesajımı yayınlayın. Ticket konusunda denmedi bize o hakaretler. Tüm forumun önünde dendi. Bizim de eleştirimizi tüm forum görsün o zaman. Ayıp bu yaptığınız.

Arkadaşlar bu forum hakkında değil kişisel bir problemdir,forum huzurunu bu şekilde bozamazsınız.

Ayrıca konu yönetim olarak tartışılmaktadır.

10 bin üyeli forumun huzuru 3 kişiye edilen hakaret ve 10 kişiye yapılan tutumla mı bozuluyor? Üyelik iptalleri için başvurular mı başladı? Resmen haksız olduğunuzu anlayınca sansür çektiniz.

Tüm forumun önünde hakaret yedik, arkamızdan konuşuldu, tüm forumun önünde karşı tarafı kırmayacak, rencide etmeyecek bir şekilde eleştiri yaptık, mesajlar sansürlendi. Bu mudur eşitlik falan?

Güzel hazırlanmış sınız, 1 gün boyunca sadece bu kadar mı cümle üretebildiniz ?

Ben Hayri'nin de cezasının bitmesini bekleyeceğinizi tahmin ediyordum.

Neyse konuya gelelim.

Yanlış yerden vurmaya çalışıyorsunuz.

Birlik olup transfer nöbetinde ki üyeleri kandırmaya çalışmak, - ki kandırdınız - arkalarından normal üyelere kapalı olan bir bölümde - Tecrübeli Üye forumu - arkalarından sizlere attıkları özel mesajları yazarak onlarla dalga geçtiniz.

Sizin bu yaptığınıza ne denir ? siz akıllısınız ! kandırdığınız üyeler ne ?

Şunları da ekleyeyim ;

Olay gerçekleşirken foruma değildim, MSN'den gelen uyarılar ile foruma girdim ve bir çok özel mesaj gelmişti.

Forum üyelerine soralım yaptığını kimler beğenmiş ?

Buradan anlaşılıyor ki o zaman ; Size de bu yakışır.

Yaptığınızı beğendiğinize göre

Refik ve Okan lütfen uzatmayın,yapılan bir haksızlık olduğunu düşünüyorsanız bir ticket sistemimiz var iletirsiniz incelenip dönüş sağlanır.Bu konu forum içersinde yaşanan bir tebrik,şikayet konusu bireysel şikayetler için değil !

Lütfen daha fazla uzatmayın.

Arkadaşlar şikayetinizi anlıyorum şahsen ancak biraz yapıcı ve iyi niyetli olmak gerekir. Yönetim kadrosundan çıkarılsın falan demek bence hoş değil. Elbet karar verilecektir, biraz sabır lütfen.

beyler sakin olun.

Caner 4 dakikamı aldı o mesaj. Hayri 'yle ne alakası var? Demek ki var senin bir kaın ağrın bize karşı.

Niye ceza aldık demedim? Bize salak diyorsun ama kendi zekan ortada. Niye hakaret edildi dedim? Anlayabildin mi?

Butün üyelerin okuyabildiği bir topic de böyle tartışma yapmayın, GSE yada Tecrülebi üyelere mahsus alanda konuşun. Forumun izlenimini kötü etkilemeyin. Hepiniz

Caner ''salak, çocuk'' gibi kelimelerden sen rahatsız olmayabilirsin ama ben oluyorum. Kendin itiraf ettin, durduk yere ''Hayriyi beklersiniz sanmıştım'' diyorsun. Var işte bi ağrın ki her ortamda Hayri, Uğur, Refik diyorsun.

Evet, ayrıca yönetim kadrosundan çıkartılması istediğimde son derece ısrarcıyım. Nerden bileyim yarın öbür gün yine konudan atıldıktan sonra, göremeyeceğim bi yerde küfür etmeyeceğini? Şimdi Adem'i tanıyorum yönetici başlığında bana sövmez. Ama gelip Caner'in yine arkamdan konuşmayacağını nerden bilebilirim?

Cezaya itirazımız yok. Bunu sürmeyin önümüze. edilen hakaretlere karşı medenice eleştiri yaptık. Bunu sildiniz. Buna cevap verin yeter.

Yüzsüzlüğün bu kadarı, arkadaşım üyeleri kandırıp arkadaşlarından sizlere attıkları özel mesajlarını foruma yazıp, arkalarından dalga geçmek ? buna nedir ? Hadi ben size hakaret etmişim, biriniz bana şunu açıklasın, bunun tarifi nedir ?

Bu forumda sadece siz yoktunuz. İstediğinizi yapıp istediğiniz ile dalga geçemezsiniz.

Yüzsüzlüğün bu kadarı, arkadaşım üyeleri kandırıp arkadaşlarından sizlere attıkları özel mesajlarını foruma yazıp, arkalarından dalga geçmek ? buna nedir ? Hadi ben size hakaret etmişiz, biriniz bana şunu açıklasın, bunun tarifi nedir ?

Bu forumda sadece siz yoktunuz. İstediğinizi yapıp istediğiniz ile dalga geçemezsiniz.

Sana istediğine hakaret etme hakkını kim veriyor? Bunu açıkla hep beraber forumu bırakalım transfer nöbetinde takılın 3-5 kişi. hergün birbirinize hayırlı cumalar, selamlar, drogba gelmiş xD yapın.

kimin yonetim kadrosundan cikartilmasini istiyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt