Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Bize raporlarsan daha faydalı olur.

Mesajın sol alt köşesinde, avatarın altında üçgen var.Ona basıp mesajı raporlayabilirsiniz.

bişey sorcam

tecrübeli üye olma kriteri nedir?

2 yıldır üyeyim ve

6.000 kadar mesajım var

Tecrübe ne demektir ki zaten?

malatyalilar olamiyor diye biliyorum

Abdullah abi sen bi cevap versen.

Benim uzaktan malatyali oldugum aciga cikinca aldilar sanirim rutbeyi. bu tahmin sadece

Uğur, konuları sürekli baltaladığın, alakasız mesajlar yazdığın için olabilir o.

Kemal Bey, biz değerlendiriyoruz. Evet tecrübe bir kriter, diğer kriterlerimize göre de değerlendirelim, size geri dönelim.

Bazı adaylar yeterince aktif olmadıkları, bazıları diğer arkadaşları tarafından önerilmedikleri, bazıları gözümüzden kaçtığı, bazıları da çok geçimli olmadıkları için tecrübeli olamıyor.

Justice for Cund

Justice for Bulut

Benim "Justice" anlayışım mı farklı acaba? Daha adil olsaydık ve üyelerimizi kazanmak umuduyla bazen kayırmasaydık, muhtemelen her 2 niz de bu forumda olmayacaktınız.

Sonuçta "Justice for all" diyelim de cuk otursun.

Bana sorarsaniz hak edilmis rutbeleri geri verseniz tum renkdaslar icin daha iyi olur

Hayri/Uğur gardaşlar ;

Hepinizi özledik. Biliyoruz, sizde bizimle olmayı umut'a küfür etmeyi falan özlediniz. gözlerinizden öper, saygıyla selam ederim. Abdullah Abi falan da bir daha düşünse şu kararı. -huyuna gidin la sizde biraz-

ekleme: soru sorayım bari;

son zamanlarda forumun hızında herhangi bir yavaşlama var mı -normale göre- yoksa benim bilgisayarım/internetim bana yine ihanet mi ediyor?

biz suya gidiyoruz zaten ben kufur konusunda hakli olduklarini soyledim sadece saka olsun diye yazilmis bir hangi mesaj lafi icin rutbe aliniyorsa ayip ediliyor, ugur bulutun da cezasi kalkmis ama rutbesi alinmis, adam hakliysa rutbesi niye aliniyor acep diye sorarim [saygilar]

biz suya gidiyoruz zaten ben kufur konusunda hakli olduklarini soyledim sadece saka olsun diye yazilmis bir hangi mesaj lafi icin rutbe aliniyorsa ayip ediliyor, ugur bulutun da cezasi kalkmis ama rutbesi alinmis, adam hakliysa rutbesi niye aliniyor acep diye sorarim [saygilar]

Her zaman "alt tarafı bir şaka" oluyor nasılsa. Bu arada kim haklıymış? Cezanın kaldırılmasını haklılığa bağlıyorsanız yanlışınız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt