Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

beyler şu transfer nöbetini biraz daha sıkı kontrole alsanız çok sevincem bir sayfayı okuyorum arkasından bi bakıyorum 5 sayfa daha yazılmış transfer dışında gırgır amaçlıda çok kullanılıyor bilmem tek şikayetçi benmiyim bu konuda

Oradaki sohbetin önüne geçmek imkansız, şikayetçiyseniz ve futbol konuşmak istiyorsanız zilyon tane konumuz mevcut.

Chrome kullanıyorum.

Birkaç gündür sekmelere tıkladığımda forumdan dışarı atıyor.Yeniden kullanıcı adı ve şifre soruyor.Her giriş çıkışımda bu işlemi yapıyorum.Daha önceden yoktu bu.Chrome'dan Şifremi kaydet ve beni her zaman hatırla seçeneğinede tıkladım ama yine aynı.Acaba forum ayarlarında bir sıkıntımı var ?

Chrome kullanıyorum.

Birkaç gündür sekmelere tıkladığımda forumdan dışarı atıyor.Yeniden kullanıcı adı ve şifre soruyor.Her giriş çıkışımda bu işlemi yapıyorum.Daha önceden yoktu bu.Chrome'dan Şifremi kaydet ve beni her zaman hatırla seçeneğinede tıkladım ama yine aynı.Acaba forum ayarlarında bir sıkıntımı var ?

Kontrol Paneli,Seçenekleri Düzenleye gir.Forum Temasını GsCimbom.com Tema 1 vB4 yap düzelir.Bendede aynısı oldu.

benim bir sorum olacak , yanlız, belki diyeceğim şey zaten halihazırda vardır , ben bulamadım , eğer halihazırda mevcutsa özür dilerim .

foruma giriş yaptıktan sonra, kısa bir süre bir aktivite yapmazsak , hemen otomatik logout yapıyor ,tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum .

şöyle "sürekli bağlı kal" gibi bir mod yok mu ?

wc ye ya da mutfağa çay falan hazırlamaya gidiyorum, ya da uzun bir msj bile yazsam logout olmuş oluyor.

benim bir sorum olacak , yanlız, belki diyeceğim şey zaten halihazırda vardır , ben bulamadım , eğer halihazırda mevcutsa özür dilerim .

foruma giriş yaptıktan sonra, kısa bir süre bir aktivite yapmazsak , hemen otomatik logout yapıyor ,tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum .

şöyle "sürekli bağlı kal" gibi bir mod yok mu ?

wc ye ya da mutfağa çay falan hazırlamaya gidiyorum, ya da uzun bir msj bile yazsam logout olmuş oluyor.

Kullanıcı adı ve şifresi girerken alt bölümde " beni hatırlayın " seçeneği bulunmuyor mu ?

Caner bahsettiğin kullanıcı adı ve şifresi ile ilgili değil mi. Arkadaşın dediği olay formun veri tabanı ( v.bulletin ) ile alakalı galiba. Belli bir süre aktif olmaz isen logout yapıyor ve tekrar giriş yapmak zorun da kalıyor kullanıcı. Basit bir çözümü vardır halledilebilir galiba. Kolay gelsin

Kullanıcı adı ve şifresi girerken alt bölümde " beni hatırlayın " seçeneği bulunmuyor mu ?

Kullanıcı Adı ve şifreyi girerken altında beni hatırla diye bi kutucuk var.4 aydan beri logout olmadım.

Eğer dün başladıysa forum light temadadır.Sol alttan normal temaya geç.

Bende de işaretli ama benide sürekli logout yapıyor belkide chrome den dir

Kullanıcı Adı ve şifreyi girerken altında beni hatırla diye bi kutucuk var.4 aydan beri logout olmadım.

Eğer dün başladıysa forum light temadadır.Sol alttan normal temaya geç.

Bende de işaretli ama benide sürekli logout yapıyor belkide chrome den dir

Hem chrome dan hem de explorer dan giriyorum. Şifremi girmeyeli ne kadar oldu bilmiyorum neredeyse unuttum çünkü.:)

"Beni hatırla" yı işaretleyince logout yapmazsan tekrar giriş istemiyor.

Bende Chrome var ama hiç logout olmuyorum :o

Teknik bir sorun varsa bunu hallederiz ama sanırım sorun sizde gibi gözüküyor.

Düzeldiğini sanmıştım yine dışarı attı chrome kullanıyorum.

Çerezlerinizi falan silip girin. Bir de şu çerez silme süresi gibi bir ayar olsa gerek. Otomatik belli bir süre aralığında siliyor. O ayarınız açıksa ve süreniz kısaysa atabilir. Onları kontrol edin.

Ben en son şifremi değiştirmiştim.Sanırım bundan dolayı yapıyor.Chorme ile çerezleri nasıl sileceğiz.?

Sağ üst köşede "anahtar" işareti var, oraya basıp "Geçmiş"i seçin, sağda "öğeleri düzenle"ye basıp, "tüm tarama geçmişini temizle"den halledebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt