Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kullanıcı adı ve şifresi girerken alt bölümde " beni hatırlayın " seçeneği bulunmuyor mu ?
evet var ,beni hatırla diyorum ama belli bir süre aktif olamayınca logout yapıyor .
şimdi tekrardan çıkış yapıp ,yeniden "beni hatırla " diyerek girdim . bakalım soruna çözüm olacak mı ?
ilginiz için teşekkürler.
Konudan atma cezasına olan itirazı yasaklamalıyız aslında. Çok saçma, 24 saat bir konuya giremiyorsunuz diye sızlanmaya gerek yok, 3254455 tane konu daha var forumda, oralara alabiliriz cezalıları.
Bidaha okurmusun mesajimi ben konudan atilma ile ilgili birsey mi yazdim?
Okudum, sen de benim rütbeyi oku bir de, yönetici yazıyor değil mi? Hangi olaydan sonra gelip buradan neyin bıdı bıdısı yapıldığını bilebilirim değil mi pek âlâ? Bence iyi anlaştığımızı düşünüyorum, cezana itiraza gerek yok, karşı taraf da aldı, alması gereken ceza oymuş demek ki.
Sen bide bu ceza maddesini oku. Sonra daha iyi anlasabiliriz
11. Bir üyenin başka bir üyeyi aleni veya özel mesajla tehdit, hakaret, küfür vb etmesi, 1 haftadan başlayan sürelerde Mesaj Yazamama Cezası (MYC) ile cezalandırılacaktır.
Sen bide bu ceza maddesini oku. Sonra daha iyi anlasabiliriz
11. Bir üyenin başka bir üyeyi aleni veya özel mesajla tehdit, hakaret, küfür vb etmesi, 1 haftadan başlayan sürelerde Mesaj Yazamama Cezası (MYC) ile cezalandırılacaktır.
5. Forumumuzda provokasyon yasaktır. Kışkırtıcı mesajlar atan üyelerimize 3 günden başlayan sürelerde Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir. Art niyetin gözlendiği durumlarda ceza süresi ihraca kadar gidebilecektir.
Eğer illa kuralları uygulayın diyorsan, ikinizi de 3 gün atalım hemen. Çünkü sen o adamı tahrik etmişsin o yüzden sana hakaret etmiş. Normali 1 haftaysa, tahrik indirimiyle 3 gün alır o da. Ceza veren arkadaşlar iyi niyetli de, şuan ikinizde yazabiliyorsunuz bence uzatma.
Uğur, o konuya girip alakasız yorum yapmasan karşındaki kişi de sana o lafı etmeyecekti bunu da dikkate alıyor musun ? Onu geçtim, hiç bir şey yokken edilen hakaretlerde geçerli o madde, karşılıklı bir durum söz konusu olunca iş değişir.
Ben alakasiz yorum yapmadim. Ayrica kim durup dururken baskasina hakaret eder
Karsilikli bir durumda yok ben hakaret de etmedim
Alakasız yorum yapmadım deme, yaptığın alaycı yorumlar insanların canını sıkabilir ki bu normal. Onu da geçtim, bir tane de yapmamışsın bir kaç tane o tip yorum var. O adamın ne olursa olsun sana hakaret etmeye hakkı yok orası ayrıdır, ki bunun için de gereken yapıldı. Ancak durum karşılıklı, sen konu ile alakasız yorumlar yapmasan böyle bir şey olmayacaktı bu açık.
Gereken yapildi mi?
Pasalar gibi dolasiyor forumda sadece sanirim nobetten alinmis beyimiz.
Kimseyi tahrik etmiyorda bi beyimiz mi tahrik oluyor 2 kere hakaret ediyor. 2 mesajini raporladim aldigimiz ceza ayni. Dinle mi dalga gecmisim nedir tahrik?
ugur'a hak verdim. gerzek denmis. gerzek agir kelime. kimse haketmiyor gerzek lafini