tecavüze uğrayan çocukları tecavüzcüleri ile evlendirme yasası

Burada bazı sapkın yorumlar görüyorum.Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama devam ederse o kişiler bir daha forumda yazdırmam.İğrençliklerin desteklendiğini ben bu forumda görmek istemiyorum görmeyeceğim.

Administrator uyarısıdır.

Sabahtan beri bu yasayı çıkarmaya çalışanlara , kabul diyenlere ve salı günü hayır demek için gitmeyecek olanlara da şimdiden sovuyorum. Biz nasıl bu hale geldik, utanç verici bir durum. Bunu konuşuyor olmamiz bile utanç verici.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah belanızı versin varya ülkenin resmen anasını ağlattınız varya bune lan şaka mı yapıyorsunuz dünyada bu kadar saçma sapan yönetilen tek ülke bizizdir varya

İnşallah bu yasayı getirenlerin onaylıyanlarında başlarına aynı şey gelir evlenindirmek çözümmüymüş görüsnler

Bunu dunyada herhangi bir ulkede gundeme getiren parti bir daha asla iktidar olamaz, siyasi hayatlari biter.

Bu ancak bizde, ahlaksiz , karaktersiz, dusunemeyen, biat eden 5 para etmez insanlarin nufusun %50 sini olusturan ulkemizde olabilirdi, oldu!!

15 yaşındaki Z.C, kendisine tecavüz eden 8 sapığı "rızası oldu" diye salan hakime şu mektubu yazalı 1 yıl oldu.

Cxj5fx1XgAAHJTb.jpg

Yasanın şurası şöyle burası böyle demenin bir anlamı yok. Tecavüz vakalarını kapsamasa dahi çocuk evliliklerini patlatacak, ayrıca da tecavüzler sonucunda mahalle baskılarıyla sözde gönüllü evliliklerle kız çocuklarını sapık heriflerin eline bırakacak(artık ondan sonra dayak mı atar hayvanlar kızlara, öldürür mü Allah bilir) saçma sapan, utanılacak bir önerge. Arkadaş senin yasanda 18 yaş ise evlenme yaşı 18'dir. Uymayan seve seve çekecek cezasını. Çocuk ve kadına yönelik şiddet ve cinsel istismar için idama varacak cezalar konuşulurken geldiğimiz noktaya bak. Yazıklar olsun.

Önergeyi verenlerin kız çocukları yok mu acaba? (Hoş erkek de olabilir mağdur).

Bu baska bir tartisma , ben boyle bir dunyada ne evlenirim ne de coluk cocuk sahibi olma riskini alirim ayri , ama olmus olsaydi ve basima gelseydi herhalde ki boyle bir care mantikli gelmezdi , vurma etme zaten olamaz , neyse kanun geregi yapilsin derdim

Burada sorun sinan in arifin basina gelirse ne dusunecegi degil , hali hazirda basina gelmis olanlarin ne dusundugu

Sabahtan beri kanunu tartisiyoruz burda sen halen kanun neyse geregi yapilsin diyorsun sakamisin sen ?

hmm demek geri alinacak
otobuste kadina tekme atan yavsagin serbest birakilip tepkilerden sonra tutuklanmasi gibi
kimse farketmeyecek sandilar

Geri vites yapmışlar sanırım, o kadar tepkiden sonra yemedi tabi. Türkiye'yi karanlığa mahkum edemeyeceksiniz.

Tecavüz edip, sonra da iyi damat olma olasılığı olan erkek adaylar var demek ki.

Kız da "kullanılmış" mantıkla kolay kolay eş bulamıyor ... bu iş "Win-Win" dir denilmiş olabilir bazıları.

Son düzenleme:
bu olayı gündeme getirerek diğer taraftan başka bişeyleri gene bulandırdılar ya dur bakalım. geçen seferde kürtaj konusundan girmişlerdi.

"Tecavüz kaçınılmaz ise, evlenmeye bakacaksın."

Haydaaaa....

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Geri
Üst Alt