tecil nedir?

GSCHaber

Galatasaray.org Haber
Moderatör
TECİLLİ

1. Tecil edilmiş ceza ya da cezası tecil edilmiş kimse için kullanılır.
2. Askerliği tecil edilmiş kimse için kullanılır.

—Cez. huk. Hapis cezasına mahkûm olmuş, ancak tecilden yararlanarak cezası ertelenmiş, cezaevine konmamış hükümlü için kullanılır.
Kaynak: Büyük Larousse​

Askerliğini yapmayan adamlar görüyorum aranızda. Pardon adam demişim.

Not : şaka.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Askerliğini yapmayan adamlar görüyorum aranızda. Pardon adam demişim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zorunlu askerlik kalkarsa Türkiye Cumhuriyeti vatandaslarinin adam olmayacagi anlamina gelmesin. Ayrica engelli vatandaslarimizi ve henuz yasi gelmeyen vatandaslarimizi da ayiralim ki herkese bu yafta yapismasin. Kimsenin adamligina soz etmiyorum bu yazdigimdan boyle bi anlam cikartilmasin. Sadece yazdiginiz cumlenin kisitlarini olusturmak istedim.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devam itmek imdük yassah, kısmetse bidahaki sefere... demektir..

Zorunlu askerlik kalkarsa Türkiye Cumhuriyeti vatandaslarinin adam olmayacagi anlamina gelmesin. Ayrica engelli vatandaslarimizi ve henuz yasi gelmeyen vatandaslarimizi da ayiralim ki herkese bu yafta yapismasin. Kimsenin adamligina soz etmiyorum bu yazdigimdan boyle bi anlam cikartilmasin. Sadece yazdiginiz cumlenin kisitlarini olusturmak istedim.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şaka yaptım renkdaş yav :D ben şahsen askerliğimi yaptım ama isteyen bedelli yapsın,isteyen askere gitsin herkesin kendi tercihi bence bu konuda özgürlük olmalı.Ben bedelliyi destekliyorum.

Ruyalarimizi susleyen bir kelimedir

askere gidin

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt