Tedbir Kalkmazsa; Polat İstifa Edecek

Cevap: Son Dakika l Tedbir Kalkmazsa; Polat İstifa Edecek

Yeminle fenerli yapmaz bunun yaptığını

Bu Adnan Polat ne beceriksiz bi adam.Gitmeyi bile beceremedi.

İstifa ederse seçim kesin olacak mı?

Hele bırı bu soruyu sordu davayı gerı cekmeden tedbır kalkmadan secım olmaz polatın yerıne dava sonuclanana kadar atama yapılır. Buda kanıtıdır ;

İçişleri Bakanlığı Dernekler Masası, Galatasaray'a mahkeme kararı kesinleşene kadar seçim yapılamaz uyarısında bulundu!

Ne kayyumu,Serdar Bilgili de istifa etmişdi..Hiçbirşey olmamışdı..

Üstelik bizde seçim tarihi ve adaylar belli,pazartesi renk seçimide yapılacak.14 Mayıs SEÇİM OLUR !

Cevap: SON DAKİKA| Seçim başka bahara mı?

Millet şampiyonluk hesabı yapıyor biz ne yapıyoruz:sad007:

polat gitsin, sampiyon olmus gibi sevinecegim.

en büyük basari polat ve ekibinden kurtulmak olacak.

o anda yasayacagim zevk ve haz tarif edilemez bir ölcüde olacak. :D

Hele bırı bu soruyu sordu davayı gerı cekmeden tedbır kalkmadan secım olmaz polatın yerıne dava sonuclanana kadar atama yapılır. Buda kanıtıdır ;

İçişleri Bakanlığı Dernekler Masası, Galatasaray'a mahkeme kararı kesinleşene kadar seçim yapılamaz uyarısında bulundu!
Onlar genel kuruldan çıkan karar içi uyardılar.Polat istifa edip seçim tarihini yenilerse hiçbişey olmaz.

2 Gündür bunu soruyorum ben, M.Helvacı'ya da sordum, özellikle sordum ;) istifa ederlerse seçim olabilir.

Mahkeme tedbiri kaldırmazsa bu mumkun degıl admın ıstıfa cozum degıl cozum davanın kalkması Polat ısterse ıstıfa etmesın secım olur tedbır kalkarsa, eger toplu ıstıfa olursa mahkeme davayı dusururse o zaman yıne olabılır ama bu kesın degıl, kesın olan tek sey tedbırın kalkması ıpoteklı mal satılmaz gıbı bırsey bu yanı tedbır kalkar secım olur tedbır kalmaz secım mahkeme sonucuna kadar olmaz.

Bazı üyeler kaynağı belli olmayan, belli olsa bile sadece duyumla ortaya konan yarım yamalak bilgilerle, üstüne üstlük nasıl beceriyorlarsa mıçlarından uydurdukları hukuk kurallarıyla bide çok kesin ifadelerle son noktayı koyuyorar ya... gülyorum.

Cahillik ayıp birşey değildir. Ama cahil olup kötü niyetle akıllı gibi davrananlardan tiksiniyorum arkadaş.

Babalarını da sevmezdim bu tiplerin.

Bu başlık altında fink atıyorlar. Sinirleniyorum. Kendime ceza vermiştim. Şimdi resmiolarak alıcam sanırım.

Ulan Polat nasıl bı adam çıktın yaa.. Ne kulubü yönetmeyi becerdin ne GS'yi ve haklarını korumayı becerdin ne istifa etmeyi becerdin ne secime gitmeyi.. Kanser ettin milleti.. Gittiğin gün Bayram ilan edilsin.. :D

Son dakika !

ftw1905

Son Dakika : Adnan Polat, Adnan Öztürk'e tedbir kalkmaz ise istifa etme sözü vermiş.

7964.jpg

Peki ya mahkeme uzarsa ne olacak?

Cevap: Son dakİka !

Konular birleştirse iyi olur.Ayrı ayrı tartışmanın manası yok.

Adam Ol...

Bazı üyeler kaynağı belli olmayan, belli olsa bile sadece duyumla ortaya konan yarım yamalak bilgilerle, üstüne üstlük nasıl beceriyorlarsa mıçlarından uydurdukları hukuk kurallarıyla bide çok kesin ifadelerle son noktayı koyuyorar ya... gülyorum.

Cahillik ayıp birşey değildir. Ama cahil olup kötü niyetle akıllı gibi davrananlardan tiksiniyorum arkadaş.

Babalarını da sevmezdim bu tiplerin.

Bu başlık altında fink atıyorlar. Sinirleniyorum. Kendime ceza vermiştim. Şimdi resmiolarak alıcam sanırım.

Biraz daha zorlaman lazım. :)

Yine de sağduyuyla yaklaşmanı tercih ederiz tabii.

Haydi adnan polat giderayak bi iyilik yapta istifa et

Geri
Üst Alt