Halim Yıldırım
Parçalı Üye
- 10 Haziran 2009
- 2.519
- 1
- 1.308
Cevap: Son Dakika l Tedbir Kalkmazsa; Polat İstifa Edecek
Yeminle fenerli yapmaz bunun yaptığını
Yeminle fenerli yapmaz bunun yaptığını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu durumda kayyumamı kalacağız?
İstifa ederse seçim kesin olacak mı?
İstifa ederse seçim kesin olacak mı?
Millet şampiyonluk hesabı yapıyor biz ne yapıyoruz:sad007:
?Ne kayyumu,Serdar Bilgili de istifa etmişdi..Hiçbirşey olmamışdı..
Üstelik bizde seçim tarihi ve adaylar belli,pazartesi renk seçimide yapılacak.14 Mayıs SEÇİM OLUR !
Onlar genel kuruldan çıkan karar içi uyardılar.Polat istifa edip seçim tarihini yenilerse hiçbişey olmaz.Hele bırı bu soruyu sordu davayı gerı cekmeden tedbır kalkmadan secım olmaz polatın yerıne dava sonuclanana kadar atama yapılır. Buda kanıtıdır ;
İçişleri Bakanlığı Dernekler Masası, Galatasaray'a mahkeme kararı kesinleşene kadar seçim yapılamaz uyarısında bulundu!
2 Gündür bunu soruyorum ben, M.Helvacı'ya da sordum, özellikle sordumistifa ederlerse seçim olabilir.
Bazı üyeler kaynağı belli olmayan, belli olsa bile sadece duyumla ortaya konan yarım yamalak bilgilerle, üstüne üstlük nasıl beceriyorlarsa mıçlarından uydurdukları hukuk kurallarıyla bide çok kesin ifadelerle son noktayı koyuyorar ya... gülyorum.
Cahillik ayıp birşey değildir. Ama cahil olup kötü niyetle akıllı gibi davrananlardan tiksiniyorum arkadaş.
Babalarını da sevmezdim bu tiplerin.
Bu başlık altında fink atıyorlar. Sinirleniyorum. Kendime ceza vermiştim. Şimdi resmiolarak alıcam sanırım.
Peki ya mahkeme uzarsa ne olacak?