Tedbir Kalkmazsa; Polat İstifa Edecek

Cevap: Son Dakika l Tedbir Kalkmazsa; Polat İstifa Edecek

istifa ederse en iyi hizmeti yapmis olur polat secim öyle veya böyle olacak kimse nin korkusu olmasin.

İstifa etmek yerine,biz kendi kararımızla seçim kararı aldık diye bildirseler mahkemeye,böyle bir hakları yok mu?süreç uzar istifa ederlerse.

Hele bırı bu soruyu sordu davayı gerı cekmeden tedbır kalkmadan secım olmaz polatın yerıne dava sonuclanana kadar atama yapılır. Buda kanıtıdır ;

İçişleri Bakanlığı Dernekler Masası, Galatasaray'a mahkeme kararı kesinleşene kadar seçim yapılamaz uyarısında bulundu!

hadi git isine be arkadas.kanit diye neyi gösteriyor.sen futbol gündemindekileri dinleseydin.hadi iisne

Biraz daha zorlaman lazım. :)

Yine de sağduyuyla yaklaşmanı tercih ederiz tabii.

Yok Abdullah ben sınırımı bilirim. Sınırı geçersem de ilk cezayı kendime ben veririm zaten, başkalarına bırakmam.

Ama şunu da belirtmeden geçemem sana: Yukarda tarif ettiğim üye profili bu forum için en tehlikeli üye profili. Aslında sanal ortam dışında da bu geçerli. Bu insanlar yüzünden çürüdük, toplulumumuz çok zarar gördü.

Sadece üslp ve küüfüre takılıp ceza makanizmaları işletmek bence yeterli değil. Olaya daha derin bakmak bence çok iyi olurdu.

Not: Emrah'cım, üstüne mi alındın benim yazımı?

AKTAR: "UYARI YOK"-

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ise Dernekler Masası'nın seçim yapılamaz yönünde bir uyarısının olmadığını söyledi.

Aktar, ''Ben söz konusu bu yazıyı gördüm ve böyle bir şey yok. Dernekler Masası, kulübün buraya başvurusuna yanıt olarak bir yazı göndermiş. Bu yazıda da 'olayın mahkemede olduğu ve kendilerinin müdahalesinin olamayacağı' yer alıyor'' diye konuştu.

neymis

şimdi tedbir kararı kalkmaz ve Polat istifa ederse neler olacak hukuki açıdan bilen var mı?

Tedbir kalkmadığı için olası istifada gerçekten klup kayyuma mı devredilecek?

Eğer böyle bir durum varsa bilen birileri olabilecekler hakkında bilgi verebilir mi?

Vakti zamanında Uzan'ın İstanbulsporu kayyuma devredilmişti, maddi olarak (-) de olmamak için neredeyse tüm futbolcular satılmıştı, min. rakamlarda sözleşmesi olanlarla yola devam edilmiş, klup bünyesinde masraflar minumuma indirilmiş ekstra hiçbirşey harcama yapılmamıştı diye hatırlıyorum ve akabinde o dönemki İstanbulspordan eser kalmamıştı. Eğer o zamanki İstanbulspor'un durumunda özel bir şey yoksa ve kayyuma kalan her klup, işletme vs.. benzer uygulamalarla karşılaşıyorsa bırakın transferi, yeni hocayı takımda futbolcu kalmaz.

Nedir şimdi bu durumun özeti , gerçekten konuyla ilgili bilgi sahibi olan birileri cevaplarsa sevinirim.

Mahkemeye kim basvurdudu ???

Ona bi guzel kufur etmek istiyorumda :o

7964.jpg

Adam ol.

arkadaslar polat ve yandaslari medyayi kullanarak olayi kasiyor .herseye inanmayin.3 mayisa az kaldi bekleyip beraber görelim.

adnan polatin sözüne inanan varmi aranizda ? ne bu heyecan

şimdi tedbir kararı kalkmaz ve Polat istifa ederse neler olacak hukuki açıdan bilen var mı?

Tedbir kalkmadığı için olası istifada gerçekten klup kayyuma mı devredilecek?

Eğer böyle bir durum varsa bilen birileri olabilecekler hakkında bilgi verebilir mi?

Vakti zamanında Uzan'ın İstanbulsporu kayyuma devredilmişti, maddi olarak (-) de olmamak için neredeyse tüm futbolcular satılmıştı, min. rakamlarda sözleşmesi olanlarla yola devam edilmiş, klup bünyesinde masraflar minumuma indirilmiş ekstra hiçbirşey harcama yapılmamıştı diye hatırlıyorum ve akabinde o dönemki İstanbulspordan eser kalmamıştı. Eğer o zamanki İstanbulspor'un durumunda özel bir şey yoksa ve kayyuma kalan her klup, işletme vs.. benzer uygulamalarla karşılaşıyorsa bırakın transferi, yeni hocayı takımda futbolcu kalmaz.

Nedir şimdi bu durumun özeti , gerçekten konuyla ilgili bilgi sahibi olan birileri cevaplarsa sevinirim.

Sordum soruşturdum tedbir kalkmazsa bile A.Polat istifa ederse mahkeme ona karışamaz dediler.

Çünkü mahkemeye açılan dava mali genel kurul ile olan olaylardan dolayı, Adnan Polat kendi iradesi ile istifa ederse mahkemeden buna ne ?

Adnan Polat istesin bütün prpblemleri 10 dakikada çözer kongrede yapılanlar zoruna gittiği için milleti kendine yalvartıyor muhalefette istesin bu işi çözer herkes GAlatasarayı değil kendini düşünüyor az çok Adnan başkanın yapısını biliyorsunuz sırtını okşayan biri oldumu hoşuna gider galiba Adnan öztürk yalakalık yapıyor bencede doğrusunu yapıyor herşeyde zıt gitmeye gerek yok

Geri
Üst Alt