Tedbir Kalkmazsa; Polat İstifa Edecek

Cevap: Son Dakika l Tedbir Kalkmazsa; Polat İstifa Edecek

Sordum soruşturdum tedbir kalkmazsa bile A.Polat istifa ederse mahkeme ona karışamaz dediler.

Çünkü mahkemeye açılan dava mali genel kurul ile olan olaylardan dolayı, Adnan Polat kendi iradesi ile istifa ederse mahkemeden buna ne ?

Birde şu var.Mahkeme Adnan Polat'ı ibra edemez.Sadece kongrenin usulüne uygun olup,olmadığına karar verebilir.

Medyanın abartmasıda var..Herkez hukukcu kesilmiş.

Seçim olacaktır..İlk aşama renk seçimi ile başlıyor.

Adnan Polat

istifa etmezse kulüp kaosa girecek

iistifa ederse neden dava açtım diyecek

kendi kazdığı kuyuya düştü

:)

bu sıkıntıların en büyük suçlusu Adnan Polat ve ona gaz veren yönetim kurulu yöneticileridir diğer suçlu kişiler Galatasarayın başkanına haketse bile yakışmayan hareketler yapan genel kurul üyeleridir

mahkemeye yapılan bir itiraz var seçime gidilmede bir mani olmamasına rağmen yargıçlar bunu değerlendirmek zorunda keşke bu olaylar bir kaç ay önce yaşansaydı

galatasaray vakfi baskani inan kirac hic konusmuyor

derin galatasaray sessiz sessiz calisiyor merak etmeyin :)

galatasaray vakfi baskani inan kirac hic konusmuyor

ortalığı fena halde karıştırdı

çıkıp istedikleri gibi konuşuyorlar herkese posta koyuyorlar milyar dolarlık servetleri olmasına rağmen elleri cebine gitmiyor kulubu bu kaosa sürekleyenler el birliği ile sorunları çözmesi gerekirken işi kişisel hesaplaşmaya döktüler kimse masum değil

Adnan Polat

istifa etmezse kulüp kaosa girecek

iistifa ederse neden dava açtım diyecek

kendi kazdığı kuyuya düştü

:)

Adnan Polat'ın amacı temize çıkmakmış, temize çıktıktan sonra istifa edecekmiş miş miş miş

yarin macdan önce ve sonra tepki ve protesto bekliyorum taraftardan.bu etkili olucaktir

polat hangi sözünde durdurda bunu tutacak :)

şimdi tedbir kararı kalkmaz ve Polat istifa ederse neler olacak hukuki açıdan bilen var mı?

Tedbir kalkmadığı için olası istifada gerçekten klup kayyuma mı devredilecek?

Eğer böyle bir durum varsa bilen birileri olabilecekler hakkında bilgi verebilir mi?

Vakti zamanında Uzan'ın İstanbulsporu kayyuma devredilmişti, maddi olarak (-) de olmamak için neredeyse tüm futbolcular satılmıştı, min. rakamlarda sözleşmesi olanlarla yola devam edilmiş, klup bünyesinde masraflar minumuma indirilmiş ekstra hiçbirşey harcama yapılmamıştı diye hatırlıyorum ve akabinde o dönemki İstanbulspordan eser kalmamıştı. Eğer o zamanki İstanbulspor'un durumunda özel bir şey yoksa ve kayyuma kalan her klup, işletme vs.. benzer uygulamalarla karşılaşıyorsa bırakın transferi, yeni hocayı takımda futbolcu kalmaz.

Nedir şimdi bu durumun özeti , gerçekten konuyla ilgili bilgi sahibi olan birileri cevaplarsa sevinirim.

Defalarca yazıldı ama sanırım bilgi kirliliği kafa karıştırmış belli (Zaten amaç da bu):

1- Tedbir kararı İbra ile ilgili sonuçları etkiliyor. 28.1 maddesiyle reysen alınmış seçim kararını etkilemiyor. Kısaca seçimi engeleyecek bir şey sz konusu olmayacak. (Bunca patırtının nedeni 2 Asliye Huku Mahkemesinin Tedbir ile ilgili kararında muğlak ifadelerin olması. Bu da o hakimin bu konuda hazırlıksız yakalandığının göstergesi.)

2- Polat'ın ve yönetimin istifa etmesi durmunda (Açılan davalardan bağımsız olarak) mahkeme tarafından kayyum atanır, Kayyum'un görevi mahkemce belirlenir. Bizim örneğimizde verilecek görev atamanın yapıldığı tarihten en kısa (1 Ay içinde) seçime götürmek olacaktır. Ancak zaten şu an 28.1 maddesi uyarınca yönetimin aldığı bir seçim takvimi oduğu ve açıklanan tarih 7 mayıs olduğu için mahkeme kayyum ataması yapmadan bu sürecin tamamlanmasını bekler. Bu seçim sonucunda dernek içinden bir yönetim çıkmaz ise mahkeme normal süreci işletmeye başlar ve kayyumu atar. 1 Ay içinde seçime gidecek tedbirleri alır. Bu dönem içinde yönetimin kanunlarla doğan yükümlülükleri var ise bunları yerine getirmeye çalışır.

Not: Senin örneğini verdiğin istanbulspor olayı tamamen farklı bir dava idi. Uzan gurubunun Devlete ve alacaklıarına karşı açılan dava sonucunda atanan bir kayyum vardı ve mahkemece görev tanımı bizim örneğmizin çok dışında hususlar içeriyor idi.

Senin sözlerine pek güvenilmez ama hadi bakalim insallah.

Polat tedbir kalkmazsa bu sefer "Hayir ben oyle bir soz vermedim, Adnan Ozturk yalan soyluyor" der. Polat bu, baska ne beklenir :D

Bu arada istifa ederse muhtemelen secim icin yeni tarih belirlenecek galiba, yine secim uzayacak, boylece pisliklerini ortbaz etme zamani cogalacak.

Polat cok ama cok zeki ...

kozak mukemmel konustu ntvde biraz once

var yaa ben bu devletin mahkemelerini anlamıyorummm..

adamı öldürürsün 10 sene sürer kim şuçlu diye.

bizimkiler dava açar 3 gün içinde karar olur? devlet inceden çelme atıyor. adnan polat kasten yapıyor bunu. zamanında istifa etse herşer onurluca gururluca yaşanırcaa

yaşandı bitti saygısızcaa

kime inanırım bundan sonraaa

ne oalcaksa olsun kimin umurundaaaa

haydii zıplaa :)

Son yapacağı işi en baştan yapsaydı kazanan Galatasaray olurdu.Son derece beceriksiz

İstifa etmeyi bile beceremez bu adam

Geri
Üst Alt