Tedbir Kalkmazsa; Polat İstifa Edecek

Cevap: Son Dakika l Tedbir Kalkmazsa; Polat İstifa Edecek

içinde zerre kadar Galatasaraylılık görmüyorum bu adamın. kendi isteğiyle defolup gitsin artık ! yazık ya Galatasaray'ı yalnıza yıpratıyor başka bi işe yaramıyor.

Cevap: SON DAKİKA| Seçim başka bahara mı?

…kimdir adnan polat…

-naylon süren başlıklarıyla gönderilen efsane başkanın kırılan kalbinin bedelidir adnan polat…

-şampiyon yaptıktan sonra gönderilen lucescu’ nun gözyaşlarının bedelidir adnan polat…

-küstürülen fatih terimin astığı ceketin bedelidir adnan polat…

-uefa şampiyonu kadroya yapılan vefasızlıkların vebalidir adnan polat…

-gerets’in alnından akan kanın alınmayan intikamının galatasaray’dan akıtıldığı kandır adnan polat…

-bülent tulun’un ettiği “ah” tır adnan polat…

-feldkamp’tan çalınan emeklerle iki adnan’ın yazdığı tezin aheste aheste çıktığı adamdır adnan polat…

-rahmetli başkanı huzur içinde yatırmayan adamdır adnan polat…

-arkasında durduğunu arkasına bakmadan yollayan adamların ettiği beddualardır adnan polat…

-aldığı fiyattan azına satıp kar eden adamdır adnan polat…

-çizgiyi geçmeyen toptur adnan polat…

-bitmeyen transferdir adnan polat…

-şanssızlıkların sebebidir adnan polat…

-kongre üyelerini zenci-beyaz,taraftarını provakatör,kendisini eleştireni düşman gören adamdır! adnan polat…

-dün dediğini bugün unutan adamdır! adnan polat…

-kurucusunun adını yoğunlukta unutan adamdır! adnan polat…

-her sene takımda revizyon yapan adamdır! adnan polat…

-artırdığı gelirden fazlasını harcayıp sadece artırdığı gelirleri anlatan,matematik bilmeyen adamdır! adnan polat…

-aziz yıldırımın duasıdır adnan polat…

-ibra edilmeyen,devrik adamdır! adnan polat…

-kendi yaptığı tüzüğe itiraz eden adamdır! adnan polat…

-kulübünü mahkemeye veren,yüzsüzlüğü belli olmasın diye hukuk maskesi takan adamdır! adnan polat…

-enerji işi sıkıntıya girmesin diye güce boyun eğen adamdır! adnan polat…

-koltuğunda oturmak için hiledir,yalandır adnan polat…

…tutulmayan sözdür,uçan yazıdır,kindir,nefrettir,tarihin en kötü başkanıdır adnan polat…

Ekşisözlük'ten alıntı.

kim yazmışsa ellerine sağlık

Hayri Kozak büyük adam büyük.

Hayri Kozak: Polat istifa ederse yazıklar olsun derim. Madem istifa edecekti bu kaosa neden izin verdi.:005:

beylerrrr 3 mayıs günüü çıkacak karardan sonra... seçim için bir engel olmadığı yönde tabiii

ünal aysal ve ekibi kolları sıvayrak transfer dönemini açmak üzere teknik ekip ve bazı futbolcularla görüşme haline buluncaktır...

bilgi galatasaray kongre üyesindennn.. isim saklıdırr................

Cevap: Tedbir Kalkmazsa; Polat İstifa Edecek

Bütün büyük takımlar, başarıyı istikrar haline getiren takımlar, transfer çalışmalarına Nisan'da başlıyor Haziran'da bitiriyor. Şimdi herşey yolunda gitse bile, Mayıs 15'de Aysal başkan oldu desek, bunlar önce takım içinde ki pislik ve bakterileri temizleyecekler tabi yapabilirlerse en az 20 gün, ondan sonra bir hoca alacaklar ve bu hoca aklında ki oyuncuları söyleyecek, bizimkiler bu oyuncuların alternatifinin alternatifini bulmaya başlayacak eder bir 20 gün daha. Geldik Temmuz 15 civarına. 2 tane 4. sınıf adam alınır. Hemde birisi sağ bek olur, diğeri kaleci olur yani gereksiz yerlere. Ondan sonra Ağustos'un ilk haftasının sonlarına doğru Grafite veya tarzında bir adam ve bir de kiralık bir oyuncu alınır.

Tabi Bank Asya'dan alacağımız 3 bedava oyuncuyu saymıyorum daha. Ondan sonra Lige 2-3 galibiyetle başlar gaza gelir, tek rakibimiz Real Madrid deriz ve ilk devre bittiğinde 8. oluruz. İlk devre 8.lik gazıyla şampiyon olacağız yalanı çıkarır, Dominik Cumhuriyeti, Mokoko-Rokoko'lardan 2-3 tane oyuncu alırız ve üst üste 2-3 mağlubiyet alır otururuz yumuşak bölgemizin üstüne. Daha sonra bu takım seneye şampiyon olabilecek kapasitede yalanıyla bir sezon daha uçar gider. Bizde Adnan Polat'ın bu bırakmış olduğu şizofreni-bozuk psikoloji ile annesinden, teyzesine güzel güzel anarız. Yapacak birşey yok. Bu arma ve renkler iyi veya kötü durum fark etmeksizin seviliyor, seviyoruz çünkü bizler Galatasaray'lıyız. Onlar gibi hain değil...!

Polat istifa etmez bence. Mahkeme ibra olayini gecersiz sayarsa Polat secimi bile iptal edebilir gibi geliyor bana. Bu saatden sonra ben hersey beklerim bu adamdan.

Sercan çok karamsarsın. Peki ne zaman Türkiye'de transfer haziran da bitti. Hiç bir zaman. Galatasaray Türkiye'de olduğuna göre hala şansımız var.

Ve herkesin ıskaladığı bir durum var. Seneye Avrupa statüsünde top oynamıcaz. Toplamda en fazla 43 maç var.

34 lig

4 Türkiye kupasu gruplar

2 çeyrek final

2 yarı final

1 final

Bu 43 maçı Servet, Balta hatta Zapata bile kaldırır. En fazla Beşiktaş'la Fener'le oynucaz.

Demek istediğimi anladın mı?

Ama ondan sonraki sene için dediklerine katılıyorum. O zaman kalite şart

Polat istifa etmez bence. Mahkeme ibra olayini gecersiz sayarsa Polat secimi bile iptal edebilir gibi geliyor bana. Bu saatden sonra ben hersey beklerim bu adamdan.

Aynen necati, bu adam koltuklarini sevdasina buralara getirmedimi bu isi, gitmez polat bu saatten sonra ya ölüp gider yada mahkemeyle, zaten gittikten sonra febe de asbaskan falan olabilir , ben bekliyorum böyle birsey, görevimi yaptim ve kendi camiama döndüm der.

Mahkeme karari secimi etkilemez, etkileyemez ve Polat secimi iptal edemez, bunu Divan kurulu ancak yapabilir.

Polat kendi kafasina gore takilirse Polat'in haline aciyin derim, olacaklari bile dusunemiyorum. Dava ustune dava acilir, Polat'i barindirmazlar ...

Ben gayet rahatim, bu secim olacak.

Defalarca yazıldı ama sanırım bilgi kirliliği kafa karıştırmış belli (Zaten amaç da bu):

1- Tedbir kararı İbra ile ilgili sonuçları etkiliyor. 28.1 maddesiyle reysen alınmış seçim kararını etkilemiyor. Kısaca seçimi engeleyecek bir şey sz konusu olmayacak. (Bunca patırtının nedeni 2 Asliye Huku Mahkemesinin Tedbir ile ilgili kararında muğlak ifadelerin olması. Bu da o hakimin bu konuda hazırlıksız yakalandığının göstergesi.)

2- Polat'ın ve yönetimin istifa etmesi durmunda (Açılan davalardan bağımsız olarak) mahkeme tarafından kayyum atanır, Kayyum'un görevi mahkemce belirlenir. Bizim örneğimizde verilecek görev atamanın yapıldığı tarihten en kısa (1 Ay içinde) seçime götürmek olacaktır. Ancak zaten şu an 28.1 maddesi uyarınca yönetimin aldığı bir seçim takvimi oduğu ve açıklanan tarih 7 mayıs olduğu için mahkeme kayyum ataması yapmadan bu sürecin tamamlanmasını bekler. Bu seçim sonucunda dernek içinden bir yönetim çıkmaz ise mahkeme normal süreci işletmeye başlar ve kayyumu atar. 1 Ay içinde seçime gidecek tedbirleri alır. Bu dönem içinde yönetimin kanunlarla doğan yükümlülükleri var ise bunları yerine getirmeye çalışır.

Not: Senin örneğini verdiğin istanbulspor olayı tamamen farklı bir dava idi. Uzan gurubunun Devlete ve alacaklıarına karşı açılan dava sonucunda atanan bir kayyum vardı ve mahkemece görev tanımı bizim örneğmizin çok dışında hususlar içeriyor idi.

bilglendirme için teşekkür ederim.

Mahkeme karari secimi etkilemez, etkileyemez ve Polat secimi iptal edemez, bunu Divan kurulu ancak yapabilir.

Polat kendi kafasina gore takilirse Polat'in haline aciyin derim, olacaklari bile dusunemiyorum. Dava ustune dava acilir, Polat'i barindirmazlar ...

Ben gayet rahatim, bu secim olacak.

Polat bu secim kararini neden aldi ?? Ibra olmadigi icin. Secim kararini verirken ama ibra olayini degil tüzügü gösterdi. Simdi mahkeme bu ibrayi gecersiz sayarsa Polat'in elinde hic bir zorunluluk kalmaz ve isterse secimi erteleyebilir/iptal edebilir. Buna benzer biseyi bugün Hukukcular Ligtv'de de söylediler. Ben aciksaci bu kadar direnen bir adamdan böyle bir hamlede beklerim.

polat bizimle oyun oynuyor arkadaslar o da biliyor secim olacak diye son bir umut diye yapiyor herseyi ama bu secim olacak arkdaslar rahat olsun :)

İbra olmadigi icin almadi Necati Bey kacinci kez yaziliyor kendide belirtti basin toplantisinda ibra karari durdu vs ama biz kendimiz aliyoruz secim kararini diye resmi gazetede yayinlandi

Hayri kozak manyak laf demiş adnan polat'a :)

İstifa ederse yazıklar olsun, istifa edeceksen neden bu kada uğraştırdın bizi dedi :)

İbra olmadigi icin almadi Necati Bey kacinci kez yaziliyor kendide belirtti basin toplantisinda ibra karari durdu vs ama biz kendimiz aliyoruz secim kararini diye resmi gazetede yayinlandi

Secim kararini verirken ama ibra olayini degil tüzügü gösterdi.

Bende aynisini söyledim zaten.

zira, 07-14 mayıs 2011 günlü olağanüstü genel kurul toplantısı kararının, genel kurulun 27.03.2011 tarihli kararına dayanılarak değil, yönetim kurulunun tüzüğün 25’nci maddesi 3’ncü bendine istinaden alındığı tespit edildi.

İş bu tutanak, 14 nisan 2011 günü birlikte tanzim ve imza edildi.

Divan başkanı

İrfan aktar

Üye

prof.dr.oğuz İmregÜn

Üye

prof.dr.duygun yarsuvat

Üye

prof.dr. Köksal bayraktar

tüm üyelere saygıyla duyurulur.

Divan Başkanlığı'ndan Duyuru - 18.04.2011 13:12 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

İlan

olağanüstü seçim genel kurul toplantısı'na Çağrı

tmk madde 75/1, eski tüzük madde 26.a, yeni tüzük madde 28.1 ve yönetim kurulu’nun 05.04.2011 tarih 013 sayılı kararı gereğince, kulübümüzün "olaĞanÜstÜ seÇİm genel kurul toplantisi" 7 mayıs 2011 cumartesi günü saat 10.00 da galatasaray lisesi tevfik fikret salonu’nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 14 mayıs 2011 cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

Galatasaray spor kulübü derneği yönetim kurulu

gÜndem

1. Açılış,

2. Genel kurul başkanlık divanının oluşması,

3. Saygı duruşu ve İstiklal marşının söylenmesi,

4. Seçimler;

1. Kulüp başkanı

2. Yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri

3. Denetim kurulu asil ve yedek üyeleri

4. Disiplin kurulu asil ve yedek üyeleri

5. Sicil kurulu asil ve yedek üyeleri

5. Kapanış

Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı'na Çağrı - 13.04.2011 09:31 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Geri
Üst Alt