Haber Tedesco: "Galatasaray'a karşı oynuyoruz. Şakasına bir takıma karşı oynamıyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1764618282036.webp

Tedesco:

"Galatasaray'a karşı oynuyoruz. Şakasına bir takıma karşı oynamıyoruz. Oyunu kontrol edebilirsiniz bazen. Elimizden gelenin en iyisini yaptık"

"Bugünkü düşüncemiz ilk 10-15 dakika basit oynamaktı. Maçın içinde şiddetli bir baskı sergilemek istedik. Geriye düşmemizin sebebi bireysel bir performanstı. Sané'nin golüyle geriye düştük. İlk yarının sonu ve ikinci yarıda maç bizim kontrolümüzün altındaydı."

"Galatasaray yüksek seviye maçlar oynamaya alışık. Öne geçtikten sonra yatıp zaman geçirme hareketleri yapabiliyorlar. Bu tarz oyunu biliyorlar. İkinci yarı kontrol tamamen bizdeydi. Bu yüzden takımımla gurur duyuyorum."

Ne yaptın lan malasko. Tam kadro olsaydık bu akşam seni stadın ortasında yakıyorlardi

Süper açıklama yapmış

Haddimizi bilmek zorundayız demiş resmen

Akıllı adammış harbiden

Ama tescilliler yer bunu görürsünüz

Bu lafı kaldıramazlar

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gariban bir tarafı var bu adamın. :cry:

Ulan tam kadro çıkmak vardı şu maça, ne şakalar yapardık

Ne oldu çakal ilgilenmiyordun bu takımın yarısı yok neredeyse sen geleceksin oğlum rams parka senin orada..... devamını yazmıyorum buraya.

Herif acik acik haddimizi bildi demis aferin sodexo ,press yapacaktiniz noldu 90 dk boyunca 10 dk yapamadiniz

Akıllı adammış.

Hadi git şimdi aldığın beraberliğe sevin Köksal Babasco!

Bu adam iyi adam işini yapıyor sadece, kenardada abuk sabuk hareketleri yok. Şovmen bir tip değil.

Net olarak fbye yakışmayan bir hoca

Bu herifi hiç tanımıyordum gelene kadar ama herif çok karakterliymiş helal olsun sana. Umarım tez zamanda kendini bu lağım çukurundan kurtarıp avrupaya gidersin

Süper açıklama yapmış

Haddimizi bilmek zorundayız demiş resmen

Akıllı adammış harbiden

Ama tescilliler yer bunu görürsünüz

Bu lafı kaldıramazlar

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rezil top oynatıyor, şimdiye kadar şans ile geldi

Geri
Üst Alt