Haber Tedesco: "Gol atamazsan sonraki tura geçemezsin"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1776805520328.webp

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Konyaspor'a 1-0 mağlup olarak turnuvaya veda eden Fenerbahçe'de Domenico Tedesco karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Domenico Tedesco: "İstediğimiz ruhu maçın başında gösteremedik. Maç devam ettikçe daha iyi oynadık. Uzatmaların ilk devresinde en iyi oyunumuzu oynadık. Pozisyonlar ürettik. Gol atamazsan sonraki tura geçemezsin. Gol atamazsan gol yiyebilirsin. Dolayısıyla gol atmanız gerekiyor. VAR böyle bir penaltı veriyorsa kabul etmeliyiz, demek ki penaltıdır. Rizespor maçında son saniyede yemiş olduğumuz gol bizi etkiledi. Gerçek bu."

Domenico Tedesco: "Yola devam etmeliyiz. Takım derbide elinden gelenin en iyisini yapacak. Büyük maçlarda çok iyi performans gösterdiler. Öncelikle toparlanmalıyız. 120 dakikada oynadılar. Galatasaray'dan 1 gün önce oynadık ama 120 dakika oynadık bu maçı. Birkaç antrenmanımız olacak derbi öncesi."

Domenico Tedesco: "Ligde hâlâ şansımız devam ediyor.. Umarım Asensio derbiye yetişir. İhtiyacımız var. Yarın bireysel antrenman yapacak. Sonraki 3 gün takımla antrenman yapmasını planlıyoruz. En azından maç için müsait olacaktır diye düşünüyorum."

Sinan Engin'in o müthiş lafı geldi aklıma: "Benim fikrim beni ilgilendirir".

Bu adam sempatik geliyor gözüme 1 tane ters açıklama yapmadı geldi geleli fenerin karakteriyle pek uyuşmuyor

Domenico Tedesco: "Ligde hâlâ şansımız devam ediyor.. Umarım Asensio derbiye yetişir. İhtiyacımız var. Yarın bireysel antrenman yapacak. Sonraki 3 gün takımla antrenman yapmasını planlıyoruz. En azından maç için müsait olacaktır diye düşünüyorum."

Üzücü. Lemina bari o bacagina biraz calissa da hemen ciksa

Bu ne sefil bir yorum. Ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış der gibi.

Bitmiş psikolojik olarak
Derbiye toparlanmalarıda çok zor

Yaz transferleri. Paralar.

Lig baslayinca baskan degisiyor. Soz veren , kirmizi suratli gidiyor, kas yigini garip bir adam geliyor.

Mourinho gidiyor tedesco geliyor.

Sezonun hali ortada. Gene baskanlik yonetim isleri yallasiyor belli.

Futbolcu "ulan parayla bile kalinmaz bu timarhanede" moduna bence girer. Hoca zaten 2 kere mi ne kovulacakken bir sekilde takimda kaliyor.artik kesin gider. Tazminat bekler heralde.

Geri
Üst Alt