Tek Bir Pozisyonu Değiştirmek İsteseydiniz? (Post Dostu)

Ahmet Künkçü

Hamzaoğlu Hamza
Parçalı Üye
Bu sezondan ya da Galatasaray tarihinden bir maçta tek bir pozisyonu değiştirseydiniz bu hangi pozisyon olurdu ve nasıl değiştirirdiniz?

Örnek:

1. Eyüp maçında osimhen caneri Samsun'un çarşamba pazarına gonderdikten sonraki ikinci değil ilk şut gol olsaydı.

2. Samsun maçında abdulkerimin yarım volesi direkten döndükten sonra davinsonun volesi gol olsaydı.

3. Milan barosun topu direğin 5 santim altına vurması.

Vb...

Haginin Leede değilde o golü Arsenale atmasini isterdim. Hiç penatilara uzamadan gol atilmasini isterdim

Hamburg‘a karsi ilk macta Ümit Karan‘in son dakikalarda attigi nizami golünün iptal edilmemesini isterdim.

Rövansta bir neslin travmasina sebep olan mac oynandi zaten. Düsündükce tüylerim diken diken oluyor, o turu nasil vermistik biz

Finale kadar gidebilirdik.

Veya 2 golle sampiyonlugu tjkye kaptirdigimiz sezonda Denizli deplasmaninda Emre Akbaba‘nin o penaltiyi gole cevirmesini isterdim. Onu atsa sampiyonduk.

drogbanın real maçındaki ofsayt golü güzel cevap, hamburg deplasmanı ümit karanın haksız yere iptal edilen golü olmasa turu geçerdik o olabilir, içerdeki bayern maçında durum 1-1ken torreiranın topu kapıp havadan icardiye verdiği pozisyonda icardi gelişine voleyi çaksaydı stat yıkılırdı en çok bunu görmek isterdim güncel olarak

her gsli bu 2 fikir altında hemfikir olacaktır

drogba real ofsayt golü

bernabau burak yılmaz penaltı pozisyonu + artı sarı görüp cezalı oldu diğer maç

o sezon clde realin tek yenildiği takım gs idi sanırım..

2001'de Popescu kart cezalısı olmasa Real Madrid'i eler o sene şampiyonlar ligini alırdık.

Herkes zaten içimizde yara olan pozisyonları söylemiş, benim bunların dışında aklıma gelen 2009-2010 Trabzon-Galatasaray Türkiye Kupası maçı:

Bu maç 75 dk.'da Berkin girmişti oyuna, sanırım ilk resmi maçıydı. Arkasında oynayan Caner hıyarı bir tane pas atmamıştı çocuğa. Ondan sonra da kayboldu gitti, sonraki sezon Ş.urfaya gitmişti sanırım. Oysaki inanılmaz yetenekli bir adamdı, yeni bir Arda çıkarabilirdik. Bu maç deli olmuştum Canerin hareketlerine. O yüzden pozisyon olarak Berkin girerken Caner çıksaydı keşke diyorum.

İkincisi ise Emre'nin Baros'u sakatladığı poziyon, bundan sonra Baros bir daha dikiş tutmamıştı. İçimde her zaman bir yaradır.

Geri
Üst Alt