Üye Görüşü Tek Kulvara Düşmek İyi Oldu

Türkiye Kupası, şampiyonluk şansın kalmamışsa, Avrupa kupalarına katılma ihtimalin bile düşükse, öyle bir ortamda önemlidir. Aksi takdirde benim gözümde bir kıymeti yok.

5 sene üst üste lig şampiyonu olalım, 10 sene üst üste Türkiye Kupası'nı alamayalım. Hiç mesele değil.

Bu kadar transfere gerek yoktu tek kulvarda devam edeceksek Subat ayindan sonra. Madem Avrupa'dan elendin son 32 turunda en kotu TR kupasinda final yapacaksin. TR kupasindan elenecektin o zaman Avrupa'da bir ceyrek final gormeliydi bu takim.
Transfer nereye yaptin gidenlerin yerine yaptin sadece

Sanki 50 adam aldik hazir kadroya

UEFA tamam da ligdeki kıytırık iki maç yapacaktık TS ve bjk ile kupayı alacaktık elenmesek.Kimseye zararı olmayacaktı.Ama şimdi ciddi moral bozukluğu olacak Ne tetey ne zahayı kazanamadığımız gibi takım yenilgiye alıştı .
Bu karagümtükle ligde oynasak yener miyiz acaba diye sorgulattı.Berbat oynuyoruz serbest düşüşe geçtik
Sparta Prag Antalya ve bu maç 2 yenilgi bir kıl payı galibiyet

Trabzonla oynasak takımda kime güveneceksiniz Tete mi Zaha mı Ndombele mi Oliveira mı Viniscius mu takımın geçen seneki rotasyonu bu seneki rotasyondaki adamlara 2 fark atardı.

ya yapmayın abi bu nasıl bakış açısıdır. sanki ultra mega zor maçlar - ligde oynadığın takımlar bunlar.

rotasyon yapmadın ki - genç oynatmadın ki - İMDAT şeklinde as oyuncuların yedekte yok ne olur ne olmaz diye.

BEDAVA sayılacak kupayı göz göre göre küçümseyerek elendik olan bu.

affım yok buna Okan hoca kusra bakmasın - abuk subuk işler yaptı şu maçta.

Trabzonla oynasak takımda kime güveneceksiniz Tete mi Zaha mı Ndombele mi Oliveira mı Viniscius mu takımın geçen seneki rotasyonu bu seneki rotasyondaki adamlara 2 fark atardı.
hocam bahsettiğin tur yarı final

yarı final ve finalde rotasyon falan olmaz.

koycan alcan as kadronla.

yenilginin getirdiği mental yorgunluğu hesaba katmıyorsunuz

prag dönüşü antalya maçındaki feci görüntü sadece yorgunluk muydu yani

o yüzden böyle bakamıyorum

kaldı ki sadece 3 ekstra maç olacaktı. fark yaratması zor.

Maçtan önce full yedek , gençlerle vs çıkarsın eyvallah.

Ama koca 50 dakika as kadro oynayıp gol atamadan üstüne bir de ezilirsen , bunu yemezler.

süperligden de elenelim boşuna yorulmayalım
hazırlık maçlarına odaklanmalıyız

Olmadı, bize de yakışan bu değil. Bu tip başlıkları görmek üzücü

Transfer nereye yaptin gidenlerin yerine yaptin sadece

Sanki 50 adam aldik hazir kadroya
Alinan oyuncular - sirf isim olarak bakinca - daha fazla beklenti icine soktu camiayi ama takim subat ayinin sonunda sadece ligde sampiyonluk icin mucadele etmesi beklentinin cok altinda kaldi oluyor bu da hic iyi olmadi maalesef.

Son 10 maç hücumda istikrarlı performans sergileyen 2 isim var biri Mertens diğeri Barış bu ikisi olmasa çoktan şampiyonluğa havlu attığımız ortamda rotasyonla Türkiye kupası oynasak ne olacak oynamasak ne olacak bugün bile gördük Kerem'i merkeze kaydırmak zorunda kaldık niye Zaha var diye oynamasın daha iyi.

Hem bjknin kupadaki en büyük rakibi elendi artık ligi önemsemez

Son yıllarda transferlerde bu kadar patlayan bir ekip görmedim. Yazın geleni ayrı, kışın geleni ayrı ediyor sahaya. Zaha,Tete,Ziyech gibi isimler gelmiş Mart başında tek kulvara kalıyoruz. Gittiğine göbek attığımız isimlerin yerine gelenler gidenleri aratıyor.

Halil'e 5 maç oynasın kaleye 5 şut atamaz diyordum. Vinicius 5 maç oynasın 5 isabetli pas atamaz diyorum şimdi.

Geri
Üst Alt