sen de öğrenciyim ayağına iddiadan parayı götürüyon :D şu iyi dediğin adamların nickler neydi

Şu an domane58 online onu takip ederek başlayabilirsin. :)

oliveoscar, romy, pualwalker giibleri de var.

Birkaç tane de ortalama üstü adam var ama onlara inceledikçe kendin karar versen daha iyi.

Son düzenleme:
Kendimi tebrik ediyorum :D Valencia HX, Nantes HX, Juve HX, Villareal HX, Palestino 1/1 tercihlerini getirip Guimaraes HX'ından yattım :D Ve rakip 9 kişiydi bir gol bulamadı kerkenezler.

yarın için

nijmegen - psv 2
sociedad - granada 1
b. münih - barca 2

oynayacağım.

bugünkü 3 kupondan biri tuttu, ondan gelen paranın yarısını buna basıcam, diğer yarısı için maç arıyorum

arsenal lecestır ilk gol hangi dakikalarda gelir?

ilk gol kaçıncı dakikda gelir bilemem ama arsenal kazanıcak bence yarın.

sürpriz maç isteyenler sivas-rize maçında sivasa oynayabilirler. iddia bülteninde 2.00 oranı var, sitelerde daha yüksektir.

Muhammed Safa Eker abim hoşuma giden maçlardan bazılarını yazıyorum. 378-Cordoba HX, 443-D.Bükreş HX, 142-Doria HX, 430-Estoril HX, 153-A.Madrid HX 425-Panetolikos HX

Vay be dün gece arjantin ligi ne gollü geçmiş öyle :D tam voleyi vurmalık geceymiş ama deposit yapmadık bu haftasonu için.Kasa sıfırlanınca bir süre ara verdik ama gol şov yapmışlar.Geçen hafta racing club maçına ikinci yarı 2 gol olura 400 atmıştım 2.62 den gelmişti :D çok sağlam oranlar var o ligde

Ozan Tokgöz Estoril maçını MBS saçmalığı yüzünden ekledim. Hayırlısı. :)

Tabii bu kuponu "tek maçtan yatan kuponlar" konusuna koymamdaki ironi gerçek mi olacak göreceğiz. :D

Ben bir iki hafta ara veriyorum :D

@Ozan Tokgöz Estoril maçını MBS saçmalığı yüzünden ekledim. Hayırlısı. :)

Tabii bu kuponu "tek maçtan yatan kuponlar" konusuna koymamdaki ironi gerçek mi olacak göreceğiz. :D

İroni gerçek oldu. Son dakika da gelen golle yattın ki, cidden üzüldüm Mami. Aynı maçlar benim sistem kuponumda da vardı. Oynanacak 2 maçı daha var ama bakalım. Geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt