Tek Sorun Fatih Terim mi?

Yönetim, 30 gol atmış gol kralını gönderdiği yetmezmiş gibi stopersiz ve santraforsuz bizi sezona başlatarak en büyük hatayı yapmıştır. Sonrasındaki süreçte ise en büyük sorumlu Fatih Terim'dir. Hadi istediği transferler yapılmadı diyelim tamam da bu takım yaz kampında ne çalıştı arkadaş? Neden 60'dan sonra ortada takım diye bir şey kalmıyor? Hele bugünkü oyuncu değişikliklerini küfürsüz yazamam o yüzden değinmiyorum. Gerçi hoca Ocak ve Temmuz aylarını hedef gösterdiği gün topu tamamen futbolculara atmış oldu. Kendinde en ufak bir hata görmüyordur eminim. Hocanın başına ne geldiyse bu kendini beğenmişliği ve kibri yüzünden geldi zaten.

Gitmesini kesinlikle istemesem de şu inadından kurtulması lazım artık. Şu an oynattığı oyuncularla her ne deniyorsa olmuyor işte. 70 inci dakikada Onyekuru yerine Ömer Bayram'ın gireceğini ben bile bi gün önceden biliyorum

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep aynı muhabbet.

Ne başarıda ne de başarısızlıkta tek sorumlu biri değildir.

Herkes sorumludur emekçiler hariç.

Eleştirmekten korkmadan, doğruları söyleyip nefret de kusmadan yorumlar yapılmalı. Bugün değil her zaman kim teknik direktör olursa bu böyle.

1. Sorun sadece Terim değil.
2. Sorun sürekli haklı veya haksız şekilde Terim'e dönmemize sebep olan ülkedeki atmosfer
3. Geçen sene gelmese şampiyon olamazdık tezinin altı bomboş

olamazdık tabi. camiayı kenetleyen bir isimdi ve terimden başka şampiyon kimse yapamazdı

derbilerde gelen geçen 4 atıyordu deplasmanda hoplatıyolardı takımı terim geldi gol bile yemedik.

şu istatistiklerin üstünden aradan 4-5 yıl geçse anlarım 6-7 ay geçti yahu el insaf

Gomisin gitmesinde en büyük sorumlu maalesef hocadır.
Daha takım planlaması yapmadan sezona baslayan kimse giden her oyuncudan buna bagli basarisizliklardan sorumlu kendisidir.

Karıştırıyor olabilirsiniz ama basımızdaki adam; ilk defa hocalık yapan riekerink, ilk şampiyonlugunu yaşayan çaylak hamza hamzaoglu değil.
Bu adam Fatih Terim hatırlatırım. Şu anda yönetim dahil hepsinin üzerinde kariyer ve taşşağa sahip kişi.
Sezon başında 2 oyuncu gelmeden gomis gidemez, son günün son saatinde 4 defans oyuncusundan 1 tanesinin gönderilmesine göz yumuluyorsa orada suçlu hocadır. Yönetim gelip biz gomisi sattık hoca mı dediğini zannediyorsunuz. 30 yıldır hocalık yapan turkiye futbol sorumlusu olmuş bir adam ay kandırılmış diye düşünüyorsanız polyanna ile akraba olma olasılığınız yüksek. Yada ülkenin mevcut durumundan dolayı alışmış herkes kandırılıyor sanıyorsunuzdur

Daha takım planlaması yapmadan sezona baslayan kimse giden her oyuncudan buna bagli basarisizliklardan sorumlu kendisidir.

Karıştırıyor olabilirsiniz ama basımızdaki adam; ilk defa hocalık yapan riekerink, ilk şampiyonlugunu yaşayan çaylak hamza hamzaoglu değil.
Bu adam Fatih Terim hatırlatırım. Şu anda yönetim dahil hepsinin üzerinde kariyer ve taşşağa sahip kişi.
Sezon başında 2 oyuncu gelmeden gomis gidemez, son günün son saatinde 4 defans oyuncusundan 1 tanesinin gönderilmesine göz yumuluyorsa orada suçlu hocadır. Yönetim gelip biz gomisi sattık hoca mı dediğini zannediyorsunuz. 30 yıldır hocalık yapan turkiye futbol sorumlusu olmuş bir adam ay kandırılmış diye düşünüyorsanız polyanna ile akraba olma olasılığınız yüksek. Yada ülkenin mevcut durumundan dolayı alışmış herkes kandırılıyor sanıyorsunuzdur
E ozaman hiçbir hoca hiçbir oyuncuyu göndermesin ki Gomisin yaptığı işler ortada.Takımın 60 tan sonra düşmesi Eren Selçuk Ömer Ahmet inatları bunlara varım.Ancak transfer konusunda sorumlu %100 başkan ve yönetimdir.Sonuçta transferlere en son onayı başkan veriyor.

1. Sorun sadece Terim değil.
2. Sorun sürekli haklı veya haksız şekilde Terim'e dönmemize sebep olan ülkedeki atmosfer
3. Geçen sene gelmese şampiyon olamazdık tezinin altı bomboş
Geçen sene gelmese şampiyon olmamız imkansızdı. Taraftar şampiyon yaptı diyor herkes ama taraftarın bu kadar gaza gelip takıma sahip çıkmasındaki etken bile fatih terimdi

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olamazdık tabi. camiayı kenetleyen bir isimdi ve terimden başka şampiyon kimse yapamazdı

derbilerde gelen geçen 4 atıyordu deplasmanda hoplatıyolardı takımı terim geldi gol bile yemedik.

şu istatistiklerin üstünden aradan 4-5 yıl geçse anlarım 6-7 ay geçti yahu el insaf

İç saha ve deplasman farkı var o istatistiklerde ki derbilerde en önemli şey. Bu sene de yapsaydı aynı şeyi?

İç saha ve deplasman farkı var o istatistiklerde ki derbilerde en önemli şey. Bu sene de yapsaydı aynı şeyi?
aynen terim öncesi 15 maçıda full deplasmanda oynadık. ayrıca takımdan oyuncu gitti yerine adam gelmedi. takımın santraforu IQ'su 60 olan eren ve sakatlık ve cezalardan dolayı bu sene yapamadı zaten

TERİMDEN ÖNCE GOLÜMÜZ YOKTU LAN GOLÜMÜZ NE ANLATIYORSUNUZ YA

neyse çok boş insan var forumda hemde acayip boş

ilk fırsatta ilk olumsuzlukta hemen bir tane kurban arıyorlar. 72-86 arası bu kişiler olsaymış heralde teknik direktör başkanın felan idamını isterdiniz heralde

Ligin son 4 undeki takimlara 15 haftada 7 puan kaybetmisiz

Akhisar 3
Fb 2
Rize 2

Bu maclarin iki tanesi 2 farktan neredeyse maglubiyete gidiyordu , bu tamamen fiziksel bitiklige baglanir

Cunku 2-0 i bulan sensin , 60 dk dan sonra maci kaybetmemis olmaya dua ediyorsan bu tamamen gucsuzluktur

Steve jobs un bir seyi tanimlarken bir sozu cok guzeldir "everything else is secondary .."

Yani fizik gucsuzluk diger tum sebepleri domine eden asil sebeptir

aynen terim öncesi 15 maçıda full deplasmanda oynadık

GOLÜMÜZ YOKTU LAN GOLÜMÜZ NE ANLATIYORSUN

Önce lanlı lunlu konuşmayı bırakalım.

Gelelim Terim öncesine. Geçen sezon öncesindeki takım zaten kötüydü. Hocaları aşan bir kötü durum vardı. Bakmamız gereken geçen sezondan bu yana görev yapan takım.

neyse çok boş insan var forumda hemde acayip boş

ilk fırsatta ilk olumsuzlukta hemen bir tane kurban arıyorlar. 72-86 arası bu kişiler olsaymış heralde teknik direktör başkanın felan idamını isterdiniz heralde
ilk olumsuz degil, gozunuzu acin artik be.

Adam koca sezondur takima ne oynatiyor bana bi anlatin, ondan sonra konusun.

şöyle bişeyde var tunacım

gomis gitmek istiyordu bizde alacağının 3milyon fazlasını alıyor şu anda. ve gomisin yönetim ile olan problemi açık ve net para problemi. adam bu kadar gol attım en çok ben almalıyım kafasındaymış bunu söylediler zaten.

kalsaydı bu sene takıma olumsuz etkisi olurdu ciddi manada. terimde bunu biliyordu ve satılsın dedi ama nerden bilcekti ki yönetim santrafor almayacak

E kendide kabul etti zaten.Ocak ve temmuza kadar sabredin dedi.Terimi boşver x bir hoca diyelim 6 ay önce devre arasında geliyor şampiyon oluyor.Sonrada biraz süre verin sabredin diyor.Biz bu adama süre vermeyeceksek başka hiçbir hocaya sabredemeyiz.

peki 11-13 sezonunu saymazsak son 10 yılda bu takıma adam gibi kim top oynattı sezonu genele yayarak?

şu son 10 yılda türkiyede adam akıllı top oynayan takım 11-13 sezonu biz ve 16-18 sezonu arası bjk. bizdeki sebebi terim-sneijder-drogba'nın etkisiydi bjkninde şenol felan değil yapılan transferlerdi (talisca,aboubakar,gomez,sosa vs)

eskiden top oynatmak kolaydı ayrıca. alırdın 1-2 tane yıldız topçu 1-2 hareket yapardı tribünlerde ''ooo hey ohbsadbasb'' diye dolaşırdı ve puanı alırdın ama top oynamazdı takımlar pek. şimdi anadolu takımları dişli artık eskiden 85-90 puanla şampiyon olunuyordu lan şimdi 75 puan alan şampiyon oluyor

E ozaman hiçbir hoca hiçbir oyuncuyu göndermesin ki Gomisin yaptığı işler ortada.Takımın 60 tan sonra düşmesi Eren Selçuk Ömer Ahmet inatları bunlara varım.Ancak transfer konusunda sorumlu %100 başkan ve yönetimdir.Sonuçta transferlere en son onayı başkan veriyor.
Gomisin yaptıgı isler ortada ne allah askina adam senin takiminin golunun yarisini ben attim ben yokken hicler eren malina 2 verip kulubeden maçı izleyeceğine bana ver oynayayım demiş ne var bunda. Vallahi kusura bakmayinda ş.ligi ve ligde galibiyet primleri goz doldurur seviyedeyken takıma baktığımda ligin altını üstüne getiren bir forvet diger yandan malin onden gideni biri varsa hiç kuşkusuz eren denen herifi şutlayıp gomis al erenin aldigi maasi sana helali hos olsun diyip 200-300 bin euroya oynayabilecek bir tane yedek bulur yaninada sinan ve altyapi kombinesi yapardim. Gomis pisi pisine kaybettigimiz porto ve berabere kaldigimiz schalke macinda olsaydi +1 galibiyet ve en kotu bir berqbe4lik hatta ikinci galbiyeti cikarirdik asagi yukari +4 milyon euro bonusuda gruptan cikmak olurdu.

Bakın gomis gidecegi zaman burada konu açıldi gitsin mi minvalinde gidin yorumumu bulun çoğu kişi aynı fikirdeydi koca 2 ayda oyuncu bulamayan 1 ayda bulamaz yazdık. Biz bunu buradan gördük ama hoca göremediyse yine hocaya yazar.

Gomisin yaptıgı isler ortada ne allah askina adam senin takiminin golunun yarisini ben attim ben yokken hicler eren malina 2 verip kulubeden maçı izleyeceğine bana ver oynayayım demiş ne var bunda. Vallahi kusura bakmayinda ş.ligi ve ligde galibiyet primleri goz doldurur seviyedeyken takıma baktığımda ligin altını üstüne getiren bir forvet diger yandan malin onden gideni biri varsa hiç kuşkusuz eren denen herifi şutlayıp gomis al erenin aldigi maasi sana helali hos olsun diyip 200-300 bin euroya oynayabilecek bir tane yedek bulur yaninada sinan ve altyapi kombinesi yapardim. Gomis pisi pisine kaybettigimiz porto ve berabere kaldigimiz schalke macinda olsaydi +1 galibiyet ve en kotu bir berqbe4lik hatta ikinci galbiyeti cikarirdik asagi yukari +4 milyon euro bonusuda gruptan cikmak olurdu.

Bakın gomis gidecegi zaman burada konu açıldi gitsin mi minvalinde gidin yorumumu bulun çoğu kişi aynı fikirdeydi koca 2 ayda oyuncu bulamayan 1 ayda bulamaz yazdık. Biz bunu buradan gördük ama hoca göremediyse yine hocaya yazar.
Türkiye balık yağı şart koşulmalı bence bütün vatandaşlara.Hafızamız çok zayıf çünkü.Gomis'in ne kadar istediğini kimse bilmiyor.Arapların teklifi ortada.Menajerine açıklama yaptırmasından sonra gönderilmesi doğruydu.Senelik 6.5 milyon Euro alan birinden bahsediyoruz.Bu adamın gideceği 2 ay önceden belliydi.Gerek hazırlık maçlarındaki gerek idmanlardaki isteksiz halleri beni salın diyordu.Koskoca Galatasaray yönetimi buna tedbir alamadı.Koskoca Galatasarayın Teknik direktörü transfer sezonu bitmeden bir ay önce 4 futbolcu istiyoruz.2 forvet bir orta saha bir stoper dedi.Sonra 3 e düştü.En son 2 ye düştü basın toplantılarında.Birini bile alamadı Koskoca Galatasaray Başkanı ve yönetimi.
Bende sana şunu sorayım o zaman.Başkan ve yöneticiler Fatih Terim'e hocam Gomisi gönderirsek yerine oyuncu alamayız dese Fatih Terim bu transfere onay verirmiydi?

Geri
Üst Alt