teknik, dikine oynayan türk defans oyuncusu

Okan Bal

10 Numara!
brezilya'ya toplu göç edersek belki 20-30 yıl sonra bu tarz defans oyuncuları çıkabilir.

Bizim Korayda o Potansiyel var ama Kadroda oynatmiyoruz o baska.Korayda dikini dusunebilecek stoperlerden biri olacagina inaniyorum.Prandelli sans verse Koray basarir bunu.

brezilya'ya toplu göç edersek belki 20-30 yıl sonra bu tarz defans oyuncuları çıkabilir.

düzgün bir altyapı sistemin olursa 6-7 yaşında başlatırsan eğitmeye 18-19 yaşında bizimkilerden iyi stoperler yetiştirebilirsin. yani şimdi başlasan 15 yıl sonra anca :)

Önemli ama fazla abartılan konu. Terry dediğimiz adam da topla arası iyi olan birisi değil mesela ama en iyi savunmacılardan biri.

pozisyon ayirmaksizin teknik dikine oynayan kac tane turk oyuncu varki defans ariyonuz yaw....

En iyi forvet olduğu düşünülen adamın bile yanındakine pas vermekten aciz biri olduğunu ve hala baş tacı edildiğini düşünürsek teknik defans oyuncusu fazla lüks şu anda...

istediğin kadar dikine oynayan bulunsun takımda ;forvette Burak varsa top da döner gelir dikine

Bir futbolcunun savunma oyuncusu olması aşamasında ki ilk temel özellikler kesicilik, önsezi, pozisyon alma, markaj, hava toplarında üstünlük gibi özellikleridir. Ha olur da tekniği de iyi olursa o zaten ekstrasıdır. Ben olaya öyle bakarım.

Ha tabi ki artık kasaplıktan başka özelliği olmayan savunmacıların devri geçti, en azından doğru düzgün pas vermeyi bilmeli her oyuncu. Hangi bölgede oynarsa oynasın. Topu gördüğünde bomba zannetmemeli bir futbolcu. Ama teknik ve dikine oynayıp da savunmada patates oluyorsa napayım ben öyle defans oyuncusunu. Yani defans oyuncusunun ilk işi, adı üzerinde defansı iyi yapabilmek. Dikine oynayıp, iyi oyun kuruyorsa o da artık antrenörün şansıdır.

Defans değil normal oyuncu bile yok teknik dikine oynayan Türkiye'de defansı eksik kalsın bide :)

Semih var ya işte gayet de dikine xd

1 tane olsa öyle.Yabancı sınırından dolayı, değeri 10m olur yurt içinde :D

Dikine değil .ikine oynuyor bizim futbolcular anladınız siz onu.

Bknz. Prandellini ilk kadro dışı bırakacağı oyuncu..Adam resmen dikine oyun düşmanı sağa sola pas atnlara hayran

Geri
Üst Alt