Teknik Direktör Nöbeti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Prandellinin başımızda bi an bile durması canımızı sıkarken ve artık prandelli gitmek üzereyken bu konunun gerekli olduğunu düşündüm.

tuchel gelir inşallah diyelim.

olacak olan o zaten.bence prandelliye yeterince saygı duyduk.

İnşallah yeni yönetim inşallah şans verelim falan demez.. Alman olsunda isterse 3.ligden hoca bulup getirsinler şu takımın başında alman hoca görmek istiyorum artık veya Lucescu başka istemiyorum :)

Süper kupadaki fener maçından sonra kovulmalıydı çapsız italyan.Ersun gelir kanaatindeyim.Tolunay veya Ertuğrul'da denenebilir.Yerli genç hocaya sabrederim bunun gibi kötü,rezil antrenöre sabredeceğime.Hayır sonunda birşey olacağını bilsek bu seneyi de feda edelim de her geçen maç daha rezil oluyoruz.Tercihleri skandal,formasyonu kepaze.Genç topçularımızı da küstürüyor Bruma gibi.Defolur gider herhalde.Başkan adayları bu adamla gitmeyeceğini görmüşlerdir inş.

Bu sezon sonuna kadar Türk lazım bana göre, Mayıs'ta gelecek yeni yönetim yeni hocayı seçer.

Tuchel vs. biri gelirse şu an itibari ile takıma bir katkı vermesi çok zor, sezon sonu gider. Bu tarz bir adam ile çalışacaksak sezon başında getirmek lazım.

sezon sonuna kadar Türk gelecekse Cevat hoca'yı çağıralım o zaman.. belki 28 de 28 yapar :D

Bildiğim kadarıyla teknik direktörümüz görevinini başında ve bırakacağını da söylemedi. Bu yüzden bu konunun açık durmasının anlamı yok. Kapatıyorum müsadenizle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt