Teknik Direktör Önerileriniz

fazla söze gerek yok. ABDULLAH AVCI

Bielsa'cıyız

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bielsa ve dursun eved.

Avcı bile dursunla çalışmaz net söylüyorum hamza ve denizlinin gidişleri türk hocalara ders olmadımı sanıyorsunuz

ister Dursun isterse Temel olsun başkan Galatasaray için gelebilecek en iyi teknik direktör Bielsa'dır.benim sesime göre

Yanal, Avci, Bielsa, Kocaman, Favre, Peter Neururer, Gertjan Verbeek, Jose Mourinho, Sampaoli, Bruno Labbadia, Juande Ramos, Frank de Boer, Juande Ramos...

Bielsa gelirse takımın yarısını atar çöpe kendi yetiştirmediği yıldızı da zor tutar takımda eğer herkes (taraftar, üyeler, medya)sabrederse sonunda iyi işler olması mümkün ama büyük takimlarda kimse beklemekten yana olmaz zira en iyi ihtimal ( yönetim için) seçime iki yıl kaldı.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ersun, çünkü a- ligi, takımı ve en büyük rakibini çok iyi tanıyor, b- selçuk, burak gibi hıyarları adam ederse o eder, c- Aziz'e ve Fener'e takılacak qapaq tarihi olur, d- luce ve tuchel gibi adamlar gelmeyeceğine, denizli bunadığına, yılmaz vural iflah olmaz bir çılgın olduğuna göre daha iyi bir alternatif yok...

En doğru yorum. :005: :005:

Potansiyelli bir td buldum
Pek cok yigit tdnin harman oldugu Arjantinden

Ariel Holan - Wikipedia, la enciclopedia libre
defensa y justicia tdsi sn ariel holan

bu dandik takimin basina yazin gecen sn holan yonetiminde bu ekip, ligin en az sut cektiren, 5. en fazla sut ceken, duran top harici 5. en cok gol atan, driblingde 3., topla oynama 5., oyunun rakip sahada gecen porsiyonunda 2. (birkac takimla)
falan filan

43 yasinda futbol antrenorlugune baslamis ilk defa bu sene bas antrenor olmus
bundan once cim hokeyi antrenoruymus

oyun kurma footage
Analisis inicio de juego de Ariel Holan - YouTube

idman konusunda da bilincli biriymis
El valor de un estilo | Underground Football

#justathought

hocam koy takimiyla boca juniorsi deplasmanda ezmis
https://www.whoscored.com/Matches/1043004/Live

bu adami kaciran dizini dovecektir

villas boas ı ikna edin gelsin. bu sene takım calıstırmayacagım demiş