Teknik Direktör Önerisi: Unai Emery

aynen suanki baskan adaylari büyük ihtimal hamza ile devam edecek, biliyorlarki yerli futbolcunun agirlikli oldu bir 11 cikaracak ve bundan dolayi yabanci transfere para harcamiyacaklar islerine gelir

hamza suan "sampiyonluk yolunda" (ümidimi kesmis olsam da suan icin) ilerledigi icin mecburlar bunu söylemeye (moral ve motivasyon acisindan). Hamza'yi sezon sonu kovacaz mi desinler? :)

aitor karanka yahut steve mcclaren olabilir

Steve mclaren en sevdiğim dingiliz hocadır ama tr de potato olur

prandelli geldiğinde bişeyle yapabilir demiştim açıkcası italyan hocalara göre biraz daha geniş düşünebilen biri olarak görüyordum...italya milli takımda iken oynattıgı oyunu cok begeniyordum ve hücuma dayalı bir oyundu....peki sonra geldi türkiyeye ve sıçıp gitti. o yüzden bu emery başarılı olur mu orası muamma

Hamza hocayi dusunmeyen bir baskan adayi var mi ki teknik direktör arıyoruz biz.
Benimde gonlumden farkli bir hoca geciyor ama Hamza Hoca ile devam edilecek gibi duruyor gelecek sezonda.

Kloop ve Luce gibi gittigi takimda ekol yaratan hocalar lazim bize.Yabanci sinirida kalkti kloop veya luce takimi ucurur

Zamaninda neden Valencia kovdu anlamis degilim

Ayni anda el hariketlerinle dikkat ceken bir hocadir

Geri
Üst Alt