Teknik Direktör Riekerink... Hoca Atik!

Adamın ruhu illegalite arkadaş şu süreçte kazayla şikeye falan karışmasa gider vururum vallahi

Hayır adamın lisansı yeterli değilse neden takımın başına getiriyorsun? Bu nasıl bir dramdır, nasıl bir trajikomik bir durumdur anasını satayım..

Vay arkadaş, koskoca Galatasaray ne hale geldi :)

Dünyanın en kötü yönetilen kulübüyüz desem abartmış olmam, cidden öyleyiz. Tek kelimeyle rezalet, her gün yeni bir skandala uyanıyoruz.

lisansı olmayan adam neden alt yapıdan görev yapıyor ?

bel bağladığımız alt yapımız eğitimsiz lisansız insanların elindemi ?

Bu adamin daha hic bir sekilde linc edilip tekme tokat dayak yememesi cok ilginc bence.

İyi olmuş Dursun düzenbazlık ve evrakta sahtecilikten içeri girer belki

Orhan Atik iyidir kötüdür bilmem de TD lisansı olmayan adamı takımın başına geçirip, TD lisansı olan adamı takımın başındaymış gibi göstermek ulan cümleyi bile düzgün kuramıyorum durum ne kadar saçma siz düşünün :D

Jan Olde'ye tam yetki verin bu ne biçim iş.

Bu yönetimden beklenecek bir skandal

Öyle saçmalık mı olur lan hayır sanki Orhan Atik adamdan daha tecrübeli de kadroyu o çıkarıyor. Çıkarsın işte Riekerink sezon sonuna kadar da kalsın sonra döner altyapının başına saçma salak işler yapmayın

Degisikler yine sacma icraatlarin pesinde. Denizlinin atletico macina cikmamasi skandalinin sorumlusu nasil yönetimse bu da yeni bir skandaldir. Kim resmi teknik direktörse ilk 11 i o belirlemeli.

Bundan saçması olamaz dediğimiz her olayın üstüne, o olayı aratacak yeni skandallar ekleniyor.

Şu takımı çok ciddiyim Podolski veya Sneijder çalıştırsa daha iyi çalıştırır.

Şu takımı çok ciddiyim Podolski veya Sneijder çalıştırsa daha iyi çalıştırır.

Bunu Denizli gidince bende yazmistim, hatta takimi sezon sonuna kadar Muslera ve Sneijder'e emanet edelim biri önünde kimleri istiyorsa onlar oynasin, diger de etrafinda kimleri görmek istiyorsa onlar oynasin diye.

Su anki halimizden daha beter olabilir mi? Acikcasi sanmiyorum.

Bunu Denizli gidince bende yazmistim, hatta takimi sezon sonuna kadar Muslera ve Sneijder'e emanet edelim biri önünde kimleri istiyorsa onlar oynasin, diger de etrafinda kimleri görmek istiyorsa onlar oynasin diye.

Su anki halimizden daha beter olabilir mi? Acikcasi sanmiyorum.

Selçuk, Olcan ve Umut'un morali bozulur.

fft104mm3593513.jpg

Geri
Üst Alt