Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.293
- 6.070
- 2.293
Baba italyanca yargı dağıttı zannımca..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orası öyle ondan şüphem yok ama bu yanardaği yalniz bıraktık yönetimi taraftarı haliyle çok yorgun adam herşeyle tek başına mücadele ediyorBen durgun bir yanardagi görüyorum.
tanimiyorlar ki hocayi... futbolu bilmese de hocayi bilir insan en azindan.
Vallahi taraftar da yönetim de bi tarafını yırttı haftalardır.bence hocayı üzen bu yaşanan süreç.gün gelecek bunlara yanardağ gibi patlayabilir biz nasıl biriktiysek bu şike lobisine karşı hoca da aynı şekilde birikmiştirOrası öyle ondan şüphem yok ama bu yanardaği yalniz bıraktık yönetimi taraftarı haliyle çok yorgun adam herşeyle tek başına mücadele ediyor
Farklı görevler veriyorum dediği de bence takımı uyandırmaya yönelik Belhanda'nın yaptığı hırçınlıklar gibime geliyor. Başak maçında Mahmut'u filan nizami şekilde resmen dövmüştü. Belhanda işler kötü giderken oyuna isyan eden nadir oyuncularımızdan. Feghouli, Belho gibi hırçınlaşmasa da oda vites yükseltip isyan dalgası yaratıyor. İkisi de en kilit oyuncularımız idi yeniler gelene kadar şimdi dengeler nasıl değişecek bakalım.
Hoca kendisi bıktı biktirildi zaten ama açık şekilde yönetime ve tüm Galatasaraylılara da kızgın bence haftalardır ne pislikler oluyor tek bir dava bile acmadik.kardesim tek bir dava sonucu önemli değil.onemli olan pasif ezik kalmamak sen pasif kalırsan tekme atan artarVallahi taraftar da yönetim de bi tarafını yırttı haftalardır.bence hocayı üzen bu yaşanan süreç.gün gelecek bunlara yanardağ gibi patlayabilir biz nasıl biriktiysek bu şike lobisine karşı hoca da aynı şekilde birikmiştir