Teknik Direktörümüz Kim Olsun?

Sıkıntılı bir süreçte olmasak Martinez, Pochettino, Tuchel gibi genç birini isterdim ama mevcut durumda Çare Lucescu !

POPESCU-LUCESCU.jpg

roberto mancini- fener medyası bizim antrenörümüzü değiştirtemez. hele fatih terimi gs den koparan, yabancı sınırını destekleyen (sırf gs başarısız olsun diye- hem avrupa hem yerel) medya, şamp liginde gruptan çıkaran türkiye kupası finaline çıkmış hocamızı hiç değiştiremez. önümüzdeki 4 lig maçını kaybetsek bile değiştiremez

Roberto Mancini'nin kalması gerektiğini düşünüyorum ve ona güveniyorum. Aksi bir durumda ise ilk tercihim Bielsa olurdu fakat geçtiğimiz günlerde Marsilya ile anlaştı. Çalışkan, hatalarından ders alan menajerleri her zaman beğenirim. Bielsa da bunlardan biridir. Bu tanıma uyan bir diğer kişi ise Moyes. Tabii, mevcut durumda uygun kişi değil, malum sebeplerden dolayı...

Mancini,

Lucescu,

Van Gaal,

Moyes.

Uzun vaadeli hoca bulana kadar Denizli, Lucescu veya Gerets gibi iyi TD tercih ederim.

Roberto Mancini'nin kalması gerektiğini düşünüyorum ve ona güveniyorum. Aksi bir durumda ise ilk tercihim Bielsa olurdu fakat geçtiğimiz günlerde Marsilya ile anlaştı. Çalışkan, hatalarından ders alan menajerleri her zaman beğenirim. Bielsa da bunlardan biridir. Bu tanıma uyan bir diğer kişi ise Moyes. Tabii, mevcut durumda uygun kişi değil, malum sebeplerden dolayı...

Mancini,

Lucescu,

Van Gaal,

Moyes.

Bielsa iyi de kadrosunu çok bitkin yapiyor, Athletic Copa ve UEFA Kupa finala girdikten sonraki sezon baya kötü geçirdi, kadro daki oyuncularin çogu Bielsa'ya karsiydi.

Bielsa iyi de kadrosunu çok bitkin yapiyor, Athletic Copa ve UEFA Kupa finala girdikten sonraki sezon baya kötü geçirdi, kadro daki oyuncularin çogu Bielsa'ya karsiydi.

Çalışmayı sevmeyen futbolcular, bu tarz menajerleri sevmez. Bielsa, çok büyük bir futbol dehası. Marjinal oyun tarzı beğeniliyor ama orta vadede bile başarılı olamıyor nedense, bir de Marsilya'da yapabileceklerine bakalım.

2 hafta önce yazmıştım sivas ve elazığıda yenemezsek mancini diğer maça takımın başında olmaz. bugün yenemezsek mancini gençlerbirliği maçında kulübede olmaz

Yerli olsun kim olduğu önemli değil

Mustafa denizli, hamzaoğlu veya ertuğrul sağlam şenol güneş

Diego simeone isterim ama cok zor....Hatta imkansız...Lucescu olmayacaksa Mustafa Denizli derim.

Kesinlikle emekli olana kadar Lucescu olsun ,sonra sportif direktörümüz olur teknik adamlığı da Mourinho'ya teslim eder.

Geri
Üst Alt