Teknik heyet bu kadroyu çıkarırken stratejisi neydi?

onu geçtim sahada dökülen onca oyuncu varken emreyi çıkardı ya, artık mancini falan hikaye

Çeptalk

emre pas organizasyonunu selçuk'tan daha iyi yapıyordu, ceyhun'u alması da bi acayipti..

kenarda oyunun kaderine etki edecek sadece umut gündoğan vardı '' bi umut işte ''

oyuncu değişikliklerinde bariz hata yaptı mancini...

chedjou, gökhan, hamit, aydın, bruma sakat... burak cezalı... dany ve riera yollicaz diye tribünde... hajrovic ve telles'e lisans çıkmadı... buyur sen çıkart... kimin yerine kimi koyardın???...

hacı gözünü seveyim bir taktiğimiz stratejimiz olması için bir teknik direktörü olması lazım ,bu takımın. 1.5 senedir tdsüz bu takım.

biri son zamanlarında kızlar gibi tripler attı,en sonuunda da düşmanlarımızdan biriyle dost oldu,onun yerine gelenin ne yaptığı belli değil zaten. durum içler acısı.

Yemeyelim bir tane sıkıştırrız mantığı.Ama nah atıyoruz işte atmayı bırak pozisyona giremiyoruz.

Her mac gol yemeyelim.diye cikiyo ama ligde takimlarin %90 ı da buyuk takimlara karsi gol yememek icin cikiyo zaten boyle boyle kazanamiyoruz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

futbol fm oynamaya benzemez diyen akli basinda adamlar hala gelip bize sallamaya devam etsin. gol lazim ama salih dursun ve ceyhun gibi iki tane defans oyuncusu giriyor..

bu teknik ekip fm'de bile basarili olamaz bu kafayla.. benim kurdugum kadrolar ve kafamda hayal ettigim galatasaray bile bunlarin aylardir calisiyoruz düzelecegiz dedigi galatasaray'dan iyidir

aylar gecmesine ragmen hala 3 asagi 5 yukari en iyi ilk 11'i bile bulamayan adamlar kenarda bizi yönetiyor

muslera melo sneijder drogba selcuk semih burak 7'lisi her hafta oynuyor ama nasil oynuyor? sürekli baska baska sistemler ve o 4 adam hic belli degil.

Git hoca ol murat.. kaç gündür 4-2-3-1 yazip sabri hariç ayni kadroyu yaziyorsunuz simdi gelmiş burada ahkam kesiyorsunuz.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yemeyelim bir tane sıkıştırrız mantığı.Ama nah atıyoruz işte atmayı bırak pozisyona giremiyoruz.

şükür edelim antep bu kötü haliyle 3/4 net pozisyonu harcadı.... bu maçın şikecilerle olduğunu varsayın düşünmek bile istemem 7/8 olma olasılığı vardı elin sowu webosu emenikesi makine gibi işliyor affetmezdi...

bu arada şampiyonluk şikecilerin uefa kupasını alması kadar hayal oldu.......

yabancı futbolcu alıyoruz oynatamıyoruz siz hala ne sistemi ne futbolcusundan bahsediyorsunuz ? dünyanın neresinde görülmüş bu ?

bu takım çalışmamış arkadaş ayrıca çoğu futbolcuda salaklaşma gördüm ben

Devre arası koşu mesafelerinde Sneijder 5. sıradaydı. Sneijder' in işi koşmak değil iş bitirmek.

Elinde Sneijder varsa 4-2-3-1 oynayacaksın, kadronu da ona göre şekillendireceksin.

Yoksa gönder gitsin, boşa o kadar para ödemeyelim adama.

Takımdaki oyuncuların yarısının mevkisini değiştirip e ben sistem yapıyorum diyen adamın savunulacak bir tarafını görmüyorum.

Ulan yılardır bu takımı ayakta tutan şey ortadaki melo-selçuk ikilisi diye diye yırtındık ülkecek, seninle bi tanesi futbolu uutma noktasına geldi, diğerini de tutup 4 tane stoperin varken stopere çekiyorsun. o orta sahayı da ben gelip toplayacam de mi?

hahaha burası komikti hakkını verdim bastım beğeniyi. Sadece bundan ama başka anlam çıkarma pliz. Selçuk sezon başından beri o kadar iyiydi ki zaten bundaki suç hep mancini'nin haklısın. Vazgeçtim beğenmiyorum

Strateji den önce oyunculari bireysel olarak bir ele almak lazim. Sneijder ve Melo yu çikartsak anadolu takimlarindan 1 tane bile artimiz yok. Aksine onlar duran toptan, kornerden felan gol atiyorlar. Antep paslaşa paslaşa ceza sahamiza giriyor, bizim 3-4 pas üst üste pas yapacak adamimiz yok. Selçuk bile inanilmaz pas hatalari yapiyor. Ilerde kendini begenmiş yetersiz bir santrafor eskisi, 5-6 maçta bir gol atacakta görecegiz.

Geri
Üst Alt