Teknolojiye Atarlanan Adam

Bunlari genellikle İphonedo ve Webtekno yapiyor adamlarda para bol kiriyorlar.Bir ara yeni iphone 5 ile Samsung s4 ile kiyaslama yapiyorlardi kutudan yeni telefonlari yerlere duvarlara firlatip videoya aliyorlar tanitim yapiyorlar hangisi saglam diye :D

telefonlari kendisi almiyor, bildigim kadar firmalar tanitsin diye veriyo

ayni sekilde oyun tanitan kanallar var youtube'da, oyun ureticileri ya da ithalatcilari oyunun tanitimi karsiliginda ucretsiz kanal sahiplerine orijinal oyun veriyor. Ayni mantik

Cakma telefonlari incelerken iyi komik oluyor :D

hergelenin aziz yildirim gibi fi fi fi yapmaktan baska bir boka yaradigi yok .eline telefon alan kendini profesör zannediyor..

konkord diye bi tablet varmış onun incelemesi baya iyiydi :D

Concord efsaneydi. Hele concord musteri hizmetleriyle iddaa muhabbeti :asd2:

Bunuda izlemistim :D adam sanki tahta gibi kullaniyor tableti biz calisalim g.t teriyle para biriktirelim telefon almak icin adam teknoloji ile dalga geciyor :D Hayat bazen cok acimasiz oluyor :)
Yani tabi boşu boşuna hasat ediyor aletleri ama eğlence boyutu bence baya yüksek :D Yani ben cok gülüyorum, hem herif samimi birde.

I am the one who knocks!

yalniz reklam baya güzel olmus ben tatmin oldum
yarin bir tablet siparisi veririm

concordcu malını iyi satıyor yalnız :asd:

Bilmeyenlere: youtube basarili üyelerine(abone/izleme sayisi) reklam payi veriyor. alman Tv'de röportaj izlemistim 2-3 youtube'cuyla. yükledikleri her Videoyla ortalama 4-5bin€ gelir elde ediyorlarmis. Abone/izleme sayisina bakarsak,bu arkadasda baya iyi para aliyordur.

Bilmeyenlere: youtube basarili üyelerine(abone/izleme sayisi) reklam payi veriyor. alman Tv'de röportaj izlemistim 2-3 youtube'cuyla. yükledikleri her Videoyla ortalama 4-5bin€ gelir elde ediyorlarmis. Abone/izleme sayisina bakarsak,bu arkadasda baya iyi para aliyordur.

Bunların okdr alması imkansiz diyebilirim. senin dediklerinin abone sayısı , izlenme ve icerik vs hersey onemli

Bunların okdr alması imkansiz diyebilirim. senin dediklerinin abone sayısı , izlenme ve icerik vs hersey onemli

130 000 üyesi var adamin baya para kaldiriyordur yani
yanlis bilmiyorsam tek tik icin 3-5cent para aliyordu bunlar
amerikada falan belki daha fazladir bilmiyorum ama 50 000 kere izlenmis bir vidyo icin baya para yapar bu

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt