Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.327
- 24.414
- 3.093
Ünal Baba hepsine koydu ya zorlarına gidiyor pardon kovdu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tekrar seçim yapılacağı en baştan bellydi mayıs dedik o kadar aysalda gidecek malesef tek ihtimal tekrar Ali Dürüstü yanına alması yoksa işi zor
Nereye gidiyor kolaymı öyle gitmek
kolay ali dürüst'ün ve adnan öztürk 'ün ağırlığı ve terim olayını sindiremeyen bir grup var kongrede..olası başarısızlık durumunda sıkıntı yaşar aysal mali durumdanda rahatsız olan bir muhalefet var zaman gösterir
Ali Dürüst tek başına adaylığı garanti olmadığı sürece hiç bir seçime başkan adayı olarak giremez.
Önümüzdeki dönem Ünal Aysal'ın listesinde olacağına inanıyorum. Birbirlerinden ayrı düşüren pek çok sebep ortadan kalktı bir şekilde.
Kazanan biz olacağız tabiki.
20 ml harcadı hemde kur un en acayip olduğu dönemde burası babasının çiftliği değil nereye gidiyor
Seçim bahanesiyle gönderdıgı adamlara kul köle oldu
Kolaymı bu düzenle savaşmak
Adnan öztürk ağırlığımı varmış amma büyüttünüz adamı sadece ekrana çıkar konuşur taraftara hoş gözükmye çalışır icraatı sıfırdır. Ünal Aysal a eğer ciddi bir rakip olacaksa Faruk Süren veya Alp Yalman olur. Bu zamanda ben pek Ali Dürüst ün başkanlık işlerine gireceğini düşünmüyorum gönül ister ama.
Faruk Suren ve Alp Yaman disaridan izlemeye devam etsinler. Herkes icin en hayirlisini yapmis olurlar![]()
Sen ne saçmalıyorsun. Kinin kime ?