Telafi: Kalan Maçlarda Beraberlik Bile Kabul Edilmeyecektir

daha çok puanlar saçacağız sıkıntı yapmayın.... hazırlıklı olalım stres yapmayalım....

umrunda mı adamların takım? hocası takmıyor takımı? olan taraftara oluyor...oynamıcaksanız ruhsuzsanız cıkın bu hafta yıkılın da bıtsın bu ıs bızıde kanser etmeyın

Takım en az 2ci olmazsa bende myc yiğe bilirim.

Biz kabul etmesek kaç yazar? Burak ve Selçuk için çokta fifi yani. Takimin umurunda degil. Ben bundan sonra Arenadaki maçlardan bile emin degilim. Ilk golü yersek Arenada bile kaybedebiliriz. Adamlarda zerre mücadele gücü yok. Iki ay paralarini yatirmasan o parayi almak için harcadiklari kalori sahada harcadigindan fazla olur.

Daha hic mac ceviremedik Mancini ile. Eger ki Arenada ilk golü yersek ceviremeyiz o maci muhtemelen.

Hafta sonu yine göz boyarlar Kayseri macinda. Haftaya deplasmanda özümüze geri döneriz.

I am the one who knocks!

Arkadaş biz böle iki ileri bi geri mi yapacağız sürekli? Şampiyon oluyoruz öbür sene takım bozuluyor. Hadi hoopp yeniden yapılanalım. Olarca transfer yapılıyor. Hooopp sene sonu at çöpe. Sonra yine şampiyon oluyoruz ondan sonra aynı tearne. Bu yeniden yapılanma olayı ekonomik açıdan çok sıkıntılı. Alt yapı alt yapı. Kurtuluş alt yapıda.

Bu gibi zihniyyet olduğu sürece böyle olucak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evimizde feneri yendik üstüne olmazı başardık sivası yendik der şampiyonluğa umutlanırız işte o an elazığ gelir hevesimiz kaçar

hayırdır berad liseli kardeşlerinle çıkartma mı yapcaksınız aksi durumda

Mağlubiyetten iyidir.

Takımı da hocası da benim gibi düşünüyor.

şimdi biz bunlara tepki göstersek morallaeri bozulur, hiç oynayamaz beyfendiler. Halbuki fb'nin oyunculari küfürü yedikçe daha iyi oynuyorlar. Çünkü Aziz onlara en baştan takimin kölesi olduklarini kabul ettiriyor. Oynamazlarsa kendileri için kötü olacagini bildikleri için köpek gibi koşuyorlar. Bizimkiler narin birer çicek gibiler. Tek laf söylenmeyecek beyfendilere. Istedikleri gibi tatil yapip keyif sürecekler. 3'er milyonda para alacaklar. Ben bukadar iş ahlaki düşük bir Galatasaray daha önce görmedim.

2 mağlubiyet alırsak berat kendini ihraç ettircekmiş duyum değil bilgidir

Geri
Üst Alt