Telaşa Gerek Yok

Yahya Kuleli

Parçalı Üye
Arkadaşlar malum 2-2 berabere kaldık. Tabii ki üzülüyoruz ama sezon bitti laflarını bırakmak adına düşüncelerimi naçizane arz etmek istiyorum.

Öncelikle Galatasaray bütün maçlarını kazanamayacaktı ve bu maç onlardan birisi oldu.

Fenerbahçe deplasmanlarda kaybeder diyorduk, 2 maç kaybettiler ve evlerinde kazandılar. Bu da olası bir sonuçtu.

BJK ile zaten başa baş gidiyorduk ve onların bizi 2 puan geçmesi de pek fazla bir şey ifade etmiyor.

Bu hafta FB'nin evinde rahat kazandığı, bizim deplasmanda berabere kaldığımız, BJK'nin bir şekilde maçı kazandığı sıradan bir hafta oldu.

Belki de bizim puan bırakmamız FB'lilerin rahatlamasını sağlayacak.

Bence hiç endişe edecek bir durum yok.

Ne zaman evimizde puan kaybederiz, ne zaman FB deplasmanda rahat kazanır, ne zaman BJK bile bizi geçer ve puan farkı 4 ve üzeri olur, işte o zaman endişe edebiliriz.

Hiç üzülmeyin arkadaşlar, lig tüm hızıyla devam ediyor.

Sorun şu ki biz hiçbir deplesmanı kazanamıyoruz.Şampiyonluğu bırak bu deplesman karnesiyle ikincilik bile tehlikede hatta 3.lük

Ben bu zamana kadar deplasmanda mac kazanamayan takimin sampiyon oldugunu gormedim, olamaz da bence..

Nasil gerek yok?

Siz düsünürken sürekli neden Fener den bahsediyorsunuz? Fenerbahce puan kaybetmez mi diyor bu taraftar?

Biz deplasmanda puan alamiyoruz. Nasil bu gidisle sampiyon olalim? 2 mac kazandik deplasmanda. Rezillik adeta. Kusura bakmayin.

rize-karabük-konya-elazığ-trabzon-sivas

telaşa gerek var

Çeptalk

Yahu bu sikecilere her hafta puanlari peskes cekiyorlar nasil telasa gerek yok

Pili bitmis kargalari bile hileyle hurdayla sampiyonluga ortak ettiler

Bugun serkan balci adamin bacagini koparacak adam sari kart veriyor sadece

Dun bruno alves adamin dizi parcalayacak sariyi gectim faul bile vermiyor hakem

Kargalarin macinda yine aynisi

Bu eyyamci tff ve hakemleri yenmek rakibi yenmekten daha zor adamlar puan kaybedecekken hakemler mac aldiriyorlar

Boyle devam etmez edemez etmemeli yonetimden daha sert bildiriler bekliyorum!!!

Her maç burdakilerin düşüncesi değişir, bugün şampiyonluk hayal diyenler haftaya fener yenilip bizde kazandığımızda şampiyonuz demeye başlarlar.

2 maçlık fark var arada, daha da çok maç var herşey olabilir.

Deplasmanda mac kazanamadigimizi idrak edemedik galiba.

Sorun şu ki biz hiçbir deplesmanı kazanamıyoruz.Şampiyonluğu bırak bu deplesman karnesiyle ikincilik bile tehlikede hatta 3.lük

Hocam takımda bir iyileşme olduğu açık. Öyle ki 2 ay önce leş dediğimiz oyuncuları arar olduk. Bence sadece biraz sabretmeliyiz. Biz Arena'da da kolay kazanamıyorduk ama artık Arena'daki maçlardan korkmuyoruz. Deplasman maçları da hep böyle gidecek değil. Arena'da kazanıyorsak dışarda da kazanmamamız için hiçbir sebep yok.

Şu deplasman karnesine rağmen şampiyon veya ona benzer birşey olursak Fener ve Beşiktaş forması alırım

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Neyin telaşı anlamadım ki?Bizim elimizde olan bir şey için telaşa kapılırız benim bildiğim.Şampiyonluk bizim elimizde değil zaten,telaş falan da yok dolayısı ile.

Nasil gerek yok?

Siz düsünürken sürekli neden Fener den bahsediyorsunuz? Fenerbahce puan kaybetmez mi diyor bu taraftar?

Biz deplasmanda puan alamiyoruz. Nasil bu gidisle sampiyon olalim? 2 mac kazandik deplasmanda. Rezillik adeta. Kusura bakmayin.

Sana 15 gün içinde olacakları söyleyeyim.

Fb,Elazığ'a puan bırakabilir.Biz de Arena'da yeneriz Bjk'yi,fark yeniden 4'e düşer.Bizimkiler yine coşar Allaaah geliyoz şampiyonuz diye,sonraki hafta ise Fb Gençlerbirliği'ne 3 atar,Rize de evinde bizden 1 puan alır,fark yeniden 6 olur,bu kısırdöngü sene sonuna kadar böyle gider.

Her maç burdakilerin düşüncesi değişir, bugün şampiyonluk hayal diyenler haftaya fener yenilip bizde kazandığımızda şampiyonuz demeye başlarlar.

2 maçlık fark var arada, daha da çok maç var herşey olabilir.

katılıyorum evimizde 8taşı yeneriz her ne koşulda olursa olsun şikecilerde elazığda kolay kolay 3 puan alamaz....

Arkadaşlar kolay olanı söylüyorsunuz. Biz de görüyoruz takımın deplasman karnesini. Ama oyuncular ve taraftarlar bunu kanıksamaya başlarsa biz nasıl deplasman maçı kazanacağız? Bu sefer ne deplasmana giden taraftar bağırır, ne de takım oynar.

Sana 15 gün içinde olacakları söyleyeyim.

Fb,Elazığ'a puan bırakabilir.Biz de Arena'da yeneriz Bjk'yi,fark yeniden 4'e düşer.Bizimkiler yine coşar Allaaah geliyoz şampiyonuz diye,sonraki hafta ise Fb Gençlerbirliği'ne 3 atar,Rize de evinde bizden 1 puan alır,fark yeniden 6 olur,bu kısırdöngü sene sonuna kadar böyle gider.

Bu seneki durumumuz bana gecen seneki Fenerbahce yi hatirlatiyor. Oyun olarak degil. Ama onlarda sürekli deplasmanda puan birakiyorlardi. Sampiyon olacagiz diye avuttular kendilerini. Bu sene roller degisti. Biz avutuyoruz.

Fener daha çok puan kayberde biz karabük, rize, konya, maclarını nasıl kazanacagız.Bunların arasında en kolayı antalyaydı ona bile yeniliyorduk.Hocanın artık tek forvet burak ı koyup hajrovici sag kanada monte etmesı gerekiyor.Her takım çözdü bizi artık kendı sahasında.

İlginç ama oldu ,

2001-2002 sezonunda 30 eylülden 3 Nisana kadar geçen sürede deplasman galibiyetimiz yoktu !

Bahsi geçen sezonda evimizde 17/17 yapmıştık ama bunu da unutmamak lazım.Kaldı ki o sezon deplasmanda 7 maç kazanmışız.Bu deplasmanlar arasında Trabzonspor,Gençlerbirliği falan da varmış.Bu grafikle bir tek Elazığ ve Konyaspor'u yenebiliriz gibi duruyor dışarıda.

Geri
Üst Alt