Telaşa Gerek Yok

Açıkçası bu maçtan umutluydum. iyi bir oyun bekliyordum takımdan. Zaten geçtiğimiz haftalarda bizi umutlandıran iyi oyundu ama hep aklımızda şu soru vardı, arenada iyi hoş da deplasmanda ne yaparız. Korktuğumuz oldu. Deplasmanda yenebildiğimiz takım tokatspor. Takım deplasmanda kazanamadığı sürece ikincilik bile zorda.

Kusura bakmayın arkadaşlar ama ben deplasmandaki 17 maçın 16 sını da kazanamasam 17.sinden ümitsizliğe kapılmam. Siz biraz kolayca enseyi karartmayı seçiyorsunuz.

Oncelikle $ikebahce Kasimpasa'yi rahat falan yenmedi. Hakem sayesinde yendi. Geriye kalan yaziya katiliyorum lakin deplasman karnemiz endise verici. Bu da ayri bir gercek.

Arena da aslan, deplasmanda kedi. Bizim takimin ozeti budur. Fakat deplasmanlar bu ligin sampiyonunu belirleyecek. Bunu da takim iyi bilmeli ve biliyor da.

Bundan sonra ne olursa olsun $ikebahce macina kadar 6da 6 yapmaliyiz. Bunu yaparsak o maca ya lider cikariz ya da liderligi devralmak icin cikariz.

Puan kaybetmemeliyiz bundan sonra. Iceride ki maclari aliriz her turlu. Ama deplasmanda ne yapariz kestirmek mumkun degil.

Fenerbahçe'den deplasmanda 1 maç daha fazla kazansak şampiyonuz, tabi iki takımında kendi evlerinde ki bütün maçları kazandıklarını düşünerek söylüyorum. Bu yüzden diğer deplasmanlara göre daha kolay olan Antalya maçını kazanmamız önemliydi ama olan oldu. Rize,Elazığ,Konya deplasmanlarını kazanmamız lazım.

bu deplasman sorunu yeni degil 2 sezondur devam ediyor.

yine eskisehir bursa kazanamiyorduk.

ve istedigi gibi yanaci kurali cikardilar antrenörü kopardilar.

gecen 2 sene sIke sorun olduysa baslarina bu sene sIkeyi nerdeyse güc olarak kullandilar.

kendi maclarinda hakemler yanlarinda digerin maci gereksiz yere tekrarlaniyor.

e iste bizde deplasmanda oynamayinca durum buraya variyor.

bunlar masa basi yaptiklarini yenmek icin deplasmandada kazanacaksin

o olmuyorsa is zor.

aslinda deplasmanda kazanmak zor degil su son 10 dakika yapilan baski 1 0dan sonra yapilacak

taki 2 golü bulana kadar ondan sonra skoru koru.

ama bunu gelde anlat bizimkilere.

Neyin telaşı anlamadım ki?Bizim elimizde olan bir şey için telaşa kapılırız benim bildiğim.Şampiyonluk bizim elimizde değil zaten,telaş falan da yok dolayısı ile.

Şampiyonluk değil de 2.lik için telaşlanmaya başlayabiliriz herhalde :) Çünkü şu an reelde ki ilk hedef 2.lik gibi duruyor. Ha biz her maçımızı kazanalım da, fener kaybederse o zaman şampiyonluktan bahsederiz tekrar.

Bursaspor 1 - 1 Galatasaray

Eskişehirspor 0 - 0 Galatasaray

Beşiktaş 0 - 3 Galatasaray

Akhisar Belediye 2 - 1 Galatasaray

Kayserispor 2 - 4 Galatasaray

Fenerbahçe 2 - 0 Galatasaray

Kasımpaşa 1 - 1 Galatasaray

Gençlerbirliği 1- 1 Galatasaray

Kayseri Erciyesspor 1 - 3 Galatasaray

Gaziantepspor 0 - 0 Galatasaray

Haydi soyleyin nasil panik yok

Geri