Telefon çalındı !

Cevap: Telefon çalındı !

Adamın birini bugün karakoldan çıkarken gördüm, kafası yere doğru eğilmiş elindeki telefonu kurcalıyor. Sağa sola baktığı yok, arkadaşlarının arkasına takılmış yoldan geçiyor, arkadaşları uçurumdan atlasa peşinden atlayacak.

Oğlum karakola gittim ifade verdim çapraz sorguya tuttular zaten aklım gitti :D

Adam kız arkadaşın var mı ? diye sordu var dedim . Belki aileni kandırıp telefonu satıp kız arkadaşına hediye aldın ne bilelim dedi :D :D çıldırtıyolar ama bi bombayı demedi :D :D

Daha devam edecekse sorgu yeter nalet olsun(içinden)evdeymiş telefon gerek kalmadı de istersen:lol:

Ben diyom Ankara bu diyor g... kara :o

Telefonum calinmadi Allah'a sükür ama 2 kere yolda telefon bulmuslugum var. Biri 99'da buldugum o zamanin en reyis telefonu kapakli 7110 (Matrix'te Neo kullaniyor). Digeri de 2 sene önce bisikletle okuldan dönerken önümde giden kizin düsürdügü SonyEricsson. Kizi 1 kilometre kovalamistim yetismek icin.

Sonucunda 2 telefonu da iade etmistim sahibine, öbür tarafta hesabini sorarlar yoksa:evilsmile:

Arkadasa gecmis olsun bu arada, umarim bulur bi sekilde telefonunu.

Adam kız arkadaşın var mı ? diye sordu var dedim . Belki aileni kandırıp telefonu satıp kız arkadaşına hediye aldın ne bilelim dedi :D :D çıldırtıyolar ama bi bombayı demedi :D :D

"Telefonunun ekran koruyucusu hoca efendi mi, zil sesi ilahi mi?", "Değilse telefonunu bulmayız".. demedilerse sevin..

Yakında tv kanallarından dizi projesi olarak..

''Telefonum Nerede?'' dizisini bekliyorum :D

İzlensin diye IPhone'si çalınan birini canlandırırlar :D

131 tane mesaj atılmış bu konuya. Bana ne birader. Burda yazacağına git başka bişeyler yap. Biz mi bulcaz telefonunu

Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz !!

Geri
Üst Alt