Telefon Önerileri

Sony Xperia Z2 sifariş verdim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaklaşık iki hafta önce htc one m8 aldım gerçekten mükemmel bir telefon ne takılma ne şarj problemi tasarım zaten çok güzel tavsiye ederim yarın ise 290 €'ya lg g3 geçecek bakalım nasıl birşeymiş.

yaklaşık iki hafta önce htc one m8 aldım gerçekten mükemmel bir telefon ne takılma ne şarj problemi tasarım zaten çok güzel tavsiye ederim yarın ise 290 €'ya lg g3 geçecek bakalım nasıl birşeymiş.

Haber verirsen sevinirim, ikisinin arasinda kaldim su an. Bu arada 290 nasil oluyor cok ucuz?

Tapa

Haber verirsen sevinirim, ikisinin arasinda kaldim su an. Bu arada 290 nasil oluyor cok ucuz?

Tapa

arkadaşım media markt'da çalışıyor o yüzden. lg g3 yarın elime geçecek ama ilk mesajımda yazdığım gibi htc one m8'den son derece memnunum ve lg g3'ü büyükihtimal kardeşime hediye ederim.

Son derece stabil bir launcher olan olan Nova ile yaklaşık bir haftadır G3'ü kullanıyorum.

İşlemci, RAM ve ekran çözünürlüğü açısından tercih etmiştim, doğru seçim yaptığımı düşünüyorum.

Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

Son derece stabil bir launcher olan olan Nova ile yaklaşık bir haftadır G3'ü kullanıyorum.

İşlemci, RAM ve ekran çözünürlüğü açısından tercih etmiştim, doğru seçim yaptığımı düşünüyorum.

Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

Cebe sigiyormu peki? Cok kaba mi?

Tapa

Cebe sigiyormu peki? Cok kaba mi?

Tapa

Kaba değil, ince bir tasarımı var. Ancak ekran 5.5 inc olduğu için cebe koyduğunda ben buradayım diyecektir.

Şunu özellikle belirtmeliyim. Ekrana bakmaya doyamıyorsun. İnanılmaz bir deneyim :)

Huawei marka olarak bana inanılmaz sempatik geliyor. Herkes çin firması diye hor görüyor ama Çin'in en büyük teknoloji markası ve birsürü dünya markasına telefon ve elektronik parça üretiyor. Ayrıca arsenal'e de sponsor olmuşlar. adamlarda para var demekki[attachment=11609:gun__1389947292_hero.jpg]

Ekli dosyalar

• gun__1389947292_hero.webp
    gun__1389947292_hero.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 104
Arkadaşlar 1 ay önce sony Xperia sp aldım 900 liraya hiçbir sorun yok fakat bi üst level telefon almak istiyorum kaça satabilir bu telefonu hiçbir sorun yok 2 yıl garantili.

Arkadaşlar 1 ay önce sony Xperia sp aldım 900 liraya hiçbir sorun yok fakat bi üst level telefon almak istiyorum kaça satabilir bu telefonu hiçbir sorun yok 2 yıl garantili.

Çok zarar edersin şimdiden soyliyeyim. Sony Türkiyede pek tutulmayan bir marka. Telefoncunun vereceği fiyat 400-450 civarı birşey olur. Elden satabilirsen elden sat derim.

TT

HTC desire kullanıyorum....

Ayda 1 kez internet bağlantısını aktive ediyorum...

Mobil internete karşıyım... KAfam rahat... :)

iphone sempatizanıyım hiç almadım ama ilk defa almayı düşünüyorum 5s 1950 tl civarında ne dersiniz ? 4s 1150 tl bir yandan telefona o kadar para vermek istemiyorum diğer yandanda almışken en son çıkanı alayım diyorum 6s felan demeyin o 3 bin tl ye yakın olur beklersem alamam 1950 tl de sınırları zorlayacağım siz ne diyorsunuz ?

birde bu gold silver ray mey felan yazıyor yanlarında bu özellikler ne oluyor gold diğerlerinnden 50 tl pahalı farkı ney ?

Geri
Üst Alt