Telefon Önerileri

bende öyle düşünüyorumda şimdi 2 3 aya 6 çıkacak 1950 den 1500 e düşmesin ? 2 ay için 400 500 tl zarar çok fazla

Hiç bir Apple ürünü 2-3 ay içinde 400-500TL değer kaybetmez.

4s 3 senelik telefon hala 1200TL civarına satılıyor.

Bende xperia Z2 düşünüyorum idareten s3 mini kullanıyorum hiç memnun değilim ama beklentim yoktu zaten

ee ne diyorsunuz son sözlerinizi alayım yardımlarınız için teşekkürler bu arada 5s 2.el arayıp 2.elmi alayım yoksa 0'mı son kararım 5s

-

güzel fikir pekala satışta sıkıntı olurmu sonuçta telefoncudan faturayla almayacağım elden almış olacağım çalıntı muamelesi felan görürmüyüm

Sen hiç ikinci el almadın herhalde. Telefonun kutusunu, orj sarj kulakligini ve faturasını almayı unutma eğer faturayı sonra vercem falan derse boşver başka yerden bak piyasada çok telefon var. Ama bu dediğim şeyleri kesin al bunlar satarken çok önemli.

TT

Sen hiç ikinci el almadın herhalde. Telefonun kutusunu, orj sarj kulakligini ve faturasını almayı unutma eğer faturayı sonra vercem falan derse boşver başka yerden bak piyasada çok telefon var. Ama bu dediğim şeyleri kesin al bunlar satarken çok önemli.

TT

anladım nerde bulabilirim peki telefoncularamı sorayım ?

anladım nerde bulabilirim peki telefoncularamı sorayım ?

Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama her ilde böyle telefoncularin olduğu bir yer vardır git bak araştır gez hemen karar verme içine sineni alırsın. Dediğim gibi fatura ve orjinal aksesuarlar önemli. Telefonda temiz olduğu sürece sıkınti yok.

TT

anladım beyler sağolun yardımlarınız için :D 5s alayım 2.el telefonculara sorayım bakayım 1 2 tanıdık arkadaş var çalışan gideyim yanlarına inşAllah bulurum peki son sorum :D temiz olduğunu nasıl anlarım ben telefonda pek anlamam yıllardır telefonum var ama ufak basit telefonlar fazla konuşmam arada sırada işim düşünce anlayacağınız

anladım beyler sağolun yardımlarınız için :D 5s alayım 2.el telefonculara sorayım bakayım 1 2 tanıdık arkadaş var çalışan gideyim yanlarına inşAllah bulurum peki son sorum :D temiz olduğunu nasıl anlarım ben telefonda pek anlamam yıllardır telefonum var ama ufak basit telefonlar fazla konuşmam arada sırada işim düşünce anlayacağınız

Bak işte kenarlarında vurugu falan var mi, telefon kasma yapıyor mu vs genel olarak bunlar.

Eskiden telefonların kapagini değiştirdin sıfır gibi olurdu ama şimdi öyle bir şans yok telefonu düşürüp düşürmediği belli oluyor hemen.

TT

Bak işte kenarlarında vurugu falan var mi, telefon kasma yapıyor mu vs genel olarak bunlar.

Eskiden telefonların kapagini değiştirdin sıfır gibi olurdu ama şimdi öyle bir şans yok telefonu düşürüp düşürmediği belli oluyor hemen.

TT

bu fatura dediğin telefonun ilk sahibinin aldığı fatura dimi onun ismi yazacak o fark edermi ?

5s 16 gb 300 € ,sordum sifir kutusunda dedi

ertesi gun gittim stmislar , hic kullanamdim ama ucuz gelmisti ,alacaktim ,tr ye gonderirim diye

Geri
Üst Alt