Telefon Önerileri

Beyler HTC One X almak gibi bi düşüncem var. Ne dersiniz? Şuan iPhone 4 var. Onu satıp HTC One X almayı düşünüyorum.

Edit: HTC One X almaktansa, LG Nexus 5 daha mantıklı duruyor :)

Nokiadan iPhoneye geçiş yaptım harbiden yıllarca telefon falan kullanmamışım ben. 5c kullanıyorum şuan harika bişey. 2.000tlnin üstüne çıkarım diyen varsada 5s yi kaçırmasın derim. Appledan şaşmayacan abi

Yenilik olsun, heyecan olsun :)

Para bol herhalde :D

Talha kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam nexus 5'i ona sorsan daha iyi olur, o paraları vermeye değer mi diye.

İos kullandiktan sonra androidi begenmeyen çok oluyor, eğer iphonedan memnunsan 5s, 5c falan bak. 5in de fiyatları baya düştü oda olabilir ama üretimi durmuş aldıktan sonra fiyatı baya düşebilir.

Para bol herhalde :D

Talha kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam nexus 5'i ona sorsan daha iyi olur, o paraları vermeye değer mi diye.

İos kullandiktan sonra androidi begenmeyen çok oluyor, eğer iphonedan memnunsan 5s, 5c falan bak. 5in de fiyatları baya düştü oda olabilir ama üretimi durmuş aldıktan sonra fiyatı baya düşebilir.

O kadar bol değil para :D

Memnunum memnun olmasına da biraz yenilik arıyorum. Belki pişman olucam ama bilmiyorum ya :)

Nexus 5 şuan 1.350 falan. iPhone'u 450-500'e alırlar muhtemelen. 800-900 koydum mu tamamdır.

Beyler HTC One X almak gibi bi düşüncem var. Ne dersiniz? Şuan iPhone 4 var. Onu satıp HTC One X almayı düşünüyorum.

Edit: HTC One X almaktansa, LG Nexus 5 daha mantıklı duruyor :)

Sony Xperia Z1 al diyecem, cok cok iyi ama Z2 cikacakmis deniliyordu ne durumda bilemiyorum, UHD fln destekliyormus.

O kadar bol değil para :D

Memnunum memnun olmasına da biraz yenilik arıyorum. Belki pişman olucam ama bilmiyorum ya :)

Nexus 5 şuan 1.350 falan. iPhone'u 450-500'e alırlar muhtemelen. 800-900 koydum mu tamamdır.

Kardozo sen macera arıyorsun o zaman XD Dediğim gibi Talhaya sorman iyi olur. Bana kalırsa degistirme derim :)

Sony Xperia Z1 al diyecem, cok cok iyi ama Z2 cikacakmis deniliyordu ne durumda bilemiyorum, UHD fln destekliyormus.

Xperia Z1 2.200 Hakan. Epey aşar bütçemi.

Teli satıp ulaşacağım maksimum rakam 1.400 falan. Onun için Nexus 5 ideal gibi.

Nexus 5 bildigim kadariyla piyasadaki en iyi 3. telefon.

Müthiş telefon en ufak bi sorun yok su ana kadar. Kotu diyebileceğim tek noktalar hoparlörlerin altta olmasi, yan çevirip video seyrederken kapatiyorsun ellerinle ama büyük prob. değil. Diğer sorun da ekranla çerçevenin arasi biraz toz topluyor.

N5

HTC 8X'imden sonra müzik dinlerken çok seçici oldum. Sıkıldım ama sırf bu nedenle değiştiremiyorum.

daha önce telefon kullanmamışım diyen arkadaşlar daha önceki telefonlarınızdan kimseyle görüşemiyormuydunuz ? yazık günah bunca gereksiz cebinizden çıkan paraya.

Var mı 1000 lira civarı tavsiyeler?

Geri
Üst Alt