Telefon Önerileri

Ne diyon olm. Asus zenfone 5 700 lira, general mobile discovery 2 de 850 lira. Ne 1200'ü
Discovery 2 al derim geçişler cok hizli ve kolay bir android, cok rahat kaldiriyor oyun uygulama vs., zenfphone de paranin hakkini veriyor kullanicisi oldu bayagi Casperle beraber,ayrica GM önerme sebebim telefonun arkasında duruyorlar zamanında gelen güncellemeler teknik destek servis agi vs. pişman olmazsin

Son düzenleme:
Android alacaksanız saf androidten şaşmayin. Tabi bu 1500 tl alti telefonlar icin gecerli. Mesela 1200-1300 tl civari bütçeniz varsa kesinlikle nexus 5 alin. 800-100 tl arasi nexus 4. 650-800 tl arasi bütçeniz varsa da motorola moto g alin. Hiçbir şekilde kasma yasamazsiniz. Arkasında google olduğu icin her daim guncel kalacak. Güncelleme demek telefonu kutudan ilk cikarmis gibi kullanmak demek. Bu dedigim telefonlari alin asla pişman olmazsiniz. Bunlarin dışındaki telefonlar ileride mutlaka kasma yapacaktir.

-Tapatalk-

Cihaza bağlı, Samsung touchwiz için 2 gb'da az olabiliyor, iphone için 1 gb bile yeterli oluyor. ;)
doğru cihaza bağlı..

hatta pil de cihaza bağlı.. 3000 mah var, 3000 mah var :) malzeme kalitesi v.b. bi çok faktör de önemli..

artık alan bunları da hesaba katacak..

Yeni nesil 8 çekirdekli işlemciler çıktı mı?
Edit şu yeni snapdragonları kastetmiştim.

Son düzenleme:
g3 hakkında iyi şeyler söyleyen yok çevremdeki 3 kişide var 2si memnun değil neden diyorum değişik şeyler söylüyorlar benim cahilliğime geliyor ne dediklerini çok anlamıyorum onlarda g2 al diyorlar g2 almayı düşünüyorum

iPhone 4'üm var mutluyum

g3 hakkında iyi şeyler söyleyen yok çevremdeki 3 kişide var 2si memnun değil neden diyorum değişik şeyler söylüyorlar benim cahilliğime geliyor ne dediklerini çok anlamıyorum onlarda g2 al diyorlar g2 almayı düşünüyorum

Evet, G2 LG'nin ürettiği en iyi telefondur.

Geri
Üst Alt