Sercan Turan
Hocaların Hocası
- 22 Temmuz 2009
- 50.184
- 174
- 1.908
Disco 2 yeni mi çıktı ben de elite diyorsun sandım
TT
Evet la millet deli gibi bu telefonu bekliyodu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Disco 2 yeni mi çıktı ben de elite diyorsun sandım
TT
- ekranı büyük olsun
- şarjı dayansın
- ram'i yüksek olsun
Bunlara uyduğun sürece istediğini al
Discovery 2 al derim geçişler cok hizli ve kolay bir android, cok rahat kaldiriyor oyun uygulama vs., zenfphone de paranin hakkini veriyor kullanicisi oldu bayagi Casperle beraber,ayrica GM önerme sebebim telefonun arkasında duruyorlar zamanında gelen güncellemeler teknik destek servis agi vs. pişman olmazsinNe diyon olm. Asus zenfone 5 700 lira, general mobile discovery 2 de 850 lira. Ne 1200'ü
Şarj 3000 mah civarı iyi midir
Ram de 2 gb iyi midir
2gb ram iyidir.. pil de yeterli..
doğru cihaza bağlı..Cihaza bağlı, Samsung touchwiz için 2 gb'da az olabiliyor, iphone için 1 gb bile yeterli oluyor.![]()
bende bu telefonu aldım hocam çok yeni oldu telefonda "tema" değiştirmeyi bulamadım.general mobile discovery de 5-6 tane tema vardı arada sıkıldıkça değiştirirdim..
İphone 6 mi İphone 6 Plus mi alalim yorumlari![]()
3310 xd
yazıyor...

g3 hakkında iyi şeyler söyleyen yok çevremdeki 3 kişide var 2si memnun değil neden diyorum değişik şeyler söylüyorlar benim cahilliğime geliyor ne dediklerini çok anlamıyorum onlarda g2 al diyorlar g2 almayı düşünüyorum
iPhone 4'üm var mutluyum![]()
Ama yine de ios7 yüklemeseydim diyorsundur.![]()