Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.919
- 39.760
- 3.993
bunu düşündüm özelikleride fena degil ama emin olamadım lenovo yeni yeni telefon olayına girdi nasıldır fikrim yok
bu fiyat bandında sony htc bakıyordum ama zor gibi sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asus zenfone 2 laser 5.5 inç telefondan kullanan var mı ? Tasarım ve özellik bakımından baya hoşuma gitti.Benim gmd 4 gb olan cihaz miladını doldurmak üzere tavsiyeleriniz nelerdir ?
5 inc olanı iki haftadır kullanıyorum.Şu ana kadar telefondan memnunum ama şöyle bir sorun telefon sahiplerinin genelinde yaşanıyor.Şarjdan aldıktan sonra 80'lere kadar hızlı bir düşüş yaşıyor.Çok çabuk 99 oluveriyor mesela.Sonrası normal devam ediyor.Ama batarya performansı iyi diyebiirim.Yoğun kullanımda 12 saati çıkarıyor.Bu süre elinden hiç düşürmediğin takdirde.
Bir de bu telefonlar Asus'un sitesine kaydolunca Test Model olarak göründü başlarda.Sonra Asus kapattı üstünü.Galiba test için ürettiklerini yolladılar buraya.Ama sorsan böyle bir şey yok diyorlar.Bu test mevzusundan dolayı ileride bir sorun çıkartır mı, bilemem.Ben bunları bilerek aldım.Kamera performansı zaten benim aklımı çeldi.İyi bir kamerası var.
Donanımhaber'deki konuyu da oku, fikir edin derim.Ben sorumluluk kabul etmediğimi de belirteyim![]()
Cihaz elime ulaştı.Beklediğimden çok daha iyi çıktı.Kamerası sesi falan gayet iyi durumda.Sadece gmd cihazımdaki inceliği bu telefonda bulamadım.Çok kalın birinin kafasına atsan cansız bırakır.![]()
Temiz faturalı garantili 300.temiz ikinci elini kac euroya buluruz?
htc m8 daha iyi olur gibi.iPhone 5S Teknosa'da 1.499 TL'ye düşmüş. Alınır mı?![]()
Samsung Galaxy a8
Samsung Galaxy j7
Samsung Galaxy s6
Sony M5
Galaxy Note 5 de var S6 edge de var..
Ben oyun oynamam,interneti böyle foruma gireyim veya facebook twitter da yapmam,yapsam da kısa süreli..Hangisi kullanışlıdır?Hatunda zaten s6 var.Ben de Samsung düşünüyorum ve aklımdaki J7..Onun kameraları bayağı iyi gibi.
LGler de var ama nedense aklımda sadece Samsung almak var.J7 1.6 bin lira olmalı.A8 2.4 bin.Diğerleri de zaten 2500-3500 arası..LG leri incele bence
J7 ne kadar onu boşver bence karakteristik olarak kötü
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
J7 ye o parayı vereceğine Lg G3 al.LGler de var ama nedense aklımda sadece Samsung almak var.J7 1.6 bin lira olmalı.A8 2.4 bin.Diğerleri de zaten 2500-3500 arası..
Bak LG 4G de güzelmiş.Biraz daha sorayım da..Ben ttnet kampanyalarından almayı düşünüyorum.Bir tane de laptop alacağım şöyle yatakta rahat fiilm izlemek için.Sanırım bedava wi-fi ve Tivibu da veriyorlar.
Yok,zaten forum-facebook telefondan takılmam..Kamerası iyi olsun yeter.Bir de hızlı.LG G4 aklıma girdi.Sağ ol yardımı içinJ7 ye o parayı vereceğine Lg G3 al.
Samsung a o kadar para verme Lg her konuda iyi sizin oradaki fiyatları bilmiyorum ama Lg genelde Samsung dan ucuz.
G4 çok güzel telefon ama sadece facebook forum da takılacaksan g3 öneririm selfie hastası filan değilseniz.
Ben hemen hemen hepsini kullandım 3 ay a bir değiştiririm ben sorun olursa buyur.
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk