Telefon Önerileri

İphone 4S cihazım 5 senelik telefonum kısa devre yaparak bozuldu tamiratı yok.Ben İoscu olarak İphone 6s Plus yada İphone 6 alınmaya değer mi yada telefon önerilerizi alabirim.Android kullanmadığım için almakta şüpheliyim ama Sony Z5 Premium iyi telefon diyorlar Samsung S7 öneriyorlar topluca fikirlerinizi alabilirim.

İphone 4S cihazım 5 senelik telefonum kısa devre yaparak bozuldu tamiratı yok.Ben İoscu olarak İphone 6s Plus yada İphone 6 alınmaya değer mi yada telefon önerilerizi alabirim.Android kullanmadığım için almakta şüpheliyim ama Sony Z5 Premium iyi telefon diyorlar Samsung S7 öneriyorlar topluca fikirlerinizi alabilirim.

Z5 Premium al, keyfini yaşa.

6s al 5 sene daha kullan , androidi 2 seneye kalmaz değişirsin .

Sent from my iPhone using Tapatalk

4k ekranı varmış.23 megapiksel kamera,ön kamerada 5 mpiksel.İphone 6S de arka 12 megapiksel ön 5 Megapiksel 6S e 3.500 değer mi bilemedim yahu.2.800 falan olsa iphone alırdım.

iPhone'a 3.5 vereceğine Sony Z5P al 1000 liran cebinde kalsın. Z5P müthiş bir telefon, ben şuan Z3 kullanıyorum önümüzdeki günlerde ben de Z5P'ye geçeceğim. Sony pişman etmez. :hat:

iPhone'a 3.5 vereceğine Sony Z5P al 1000 liran cebinde kalsın. Z5P müthiş bir telefon, ben şuan Z3 kullanıyorum önümüzdeki günlerde ben de Z5P'ye geçeceğim. Sony pişman etmez. :hat:
androidin App Store sini nedense beğenmiyorum ben.İphone 6S Plus kafamda çok takıldı yaw.

4k ekranı varmış.23 megapiksel kamera,ön kamerada 5 mpiksel.İphone 6S de arka 12 megapiksel ön 5 Megapiksel 6S e 3.500 değer mi bilemedim yahu.2.800 falan olsa iphone alırdım.

Megapiksel ve 4k fark etmiyor. Ios ve android farkı önemli ve önceden iphone kullandığın için pişman olabilirsin. Fiyat farkı çok önemli değilse 6s daha mantıklı olur.

iphone bencede sistem açısından en iyi cihaz ama nedendir bilmiyorum muhtemelen ticari sebeblerden en iyi makinesine bile uyduruk bir pil koydugu sürece iphone tercihim olmayacak

çok istesem bile

yogun kullanmayan birine bile yarım gün anca yeten pilmi olur en yeni cihazlarına bile 2600amper pil koyuyorlar

bu pil olayınıda muhtemelen bilere böyle yapıyorlar satış stratejisi,yeni modeli satabilmek için

Baylar ayfon 6 kullanıyorum ama 16 gb hafıza yetmiyor satıp 6s alayım 64 gb SIFIR diyorum, bunun garantisi devam ediyor bunu max kaça satabilirim 64 gb 6s sıfırı min kaça alabilirim kazıkcı olmayan telefoncu renkdas varsa bi cevaplarsa memnun olurum, piyasaya hakim insanlar da olur illa telefoncu sart degil :DD

Telefoncular satıp kâr edecekleri için değerinin altında teklif yapıyorlar, sahibinden.com'a falan girip piyasanın durumuna bakabilir ve satabilirsin.

{taptap}

a40e786f3a4a90a6de05a97d48bd5e84.jpg
fdcb4b6ce3ee23c8bdbe8f1366c9c000.jpg

G5

Lg G3 kullanan var mı? 32GB'lik almayı düşünüyorum da..

Acaba ne zaman 3 hafta şarjı gidecek batarya yapacak bu mühendisler . Ölmeden görebilecek miyim acaba

Son düzenleme:
iphone bencede sistem açısından en iyi cihaz ama nedendir bilmiyorum muhtemelen ticari sebeblerden en iyi makinesine bile uyduruk bir pil koydugu sürece iphone tercihim olmayacak

çok istesem bile

yogun kullanmayan birine bile yarım gün anca yeten pilmi olur en yeni cihazlarına bile 2600amper pil koyuyorlar

bu pil olayınıda muhtemelen bilere böyle yapıyorlar satış stratejisi,yeni modeli satabilmek için

Yoğun kullanmadığın Zaman 1 günü çıkarıyor , yapmayın o kadar da değil yoğun kullanımda yarım gün gidiyor ki evet haklısınız iPhone batarya konusunu bilerek yapıyor .

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt