Burak YAĞCI
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 4.790
- 123
- 1.333
Zaten Samsung hiç düşünmedim bile, benden uzak olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İphone 4S cihazım 5 senelik telefonum kısa devre yaparak bozuldu tamiratı yok.Ben İoscu olarak İphone 6s Plus yada İphone 6 alınmaya değer mi yada telefon önerilerizi alabirim.Android kullanmadığım için almakta şüpheliyim ama Sony Z5 Premium iyi telefon diyorlar Samsung S7 öneriyorlar topluca fikirlerinizi alabilirim.
4k ekranı varmış.23 megapiksel kamera,ön kamerada 5 mpiksel.İphone 6S de arka 12 megapiksel ön 5 Megapiksel 6S e 3.500 değer mi bilemedim yahu.2.800 falan olsa iphone alırdım.Z5 Premium al, keyfini yaşa.
4k ekranı varmış.23 megapiksel kamera,ön kamerada 5 mpiksel.İphone 6S de arka 12 megapiksel ön 5 Megapiksel 6S e 3.500 değer mi bilemedim yahu.2.800 falan olsa iphone alırdım.

androidin App Store sini nedense beğenmiyorum ben.İphone 6S Plus kafamda çok takıldı yaw.iPhone'a 3.5 vereceğine Sony Z5P al 1000 liran cebinde kalsın. Z5P müthiş bir telefon, ben şuan Z3 kullanıyorum önümüzdeki günlerde ben de Z5P'ye geçeceğim. Sony pişman etmez.![]()
4k ekranı varmış.23 megapiksel kamera,ön kamerada 5 mpiksel.İphone 6S de arka 12 megapiksel ön 5 Megapiksel 6S e 3.500 değer mi bilemedim yahu.2.800 falan olsa iphone alırdım.
bakalım.Araştırmaya devam ediyorum.Megapiksel ve 4k fark etmiyor. Ios ve android farkı önemli ve önceden iphone kullandığın için pişman olabilirsin. Fiyat farkı çok önemli değilse 6s daha mantıklı olur.
yok ya alacağım 6S Plus yada Z5 premium acaba Türk Telekom avantajlı satar mı? Normal teknosa falan yerden mi alayım yoksa paketli türk telekomdan mı?La olum bekle 4-5 aya i7 alırsın yok mu 3310 falan
yok ya alacağım 6S Plus yada Z5 premium acaba Türk Telekom avantajlı satar mı? Normal teknosa falan yerden mi alayım yoksa paketli türk telekomdan mı?
bakayım Z5 ile iphone arasında kaldım iphone İos kullandığımdan es geçemiyorum.Androidde sıkıntılıyım.vatan daha avantajlı

iphone bencede sistem açısından en iyi cihaz ama nedendir bilmiyorum muhtemelen ticari sebeblerden en iyi makinesine bile uyduruk bir pil koydugu sürece iphone tercihim olmayacak
çok istesem bile
yogun kullanmayan birine bile yarım gün anca yeten pilmi olur en yeni cihazlarına bile 2600amper pil koyuyorlar
bu pil olayınıda muhtemelen bilere böyle yapıyorlar satış stratejisi,yeni modeli satabilmek için
yoğun kullanımda yarım gün gidiyor ki evet haklısınız iPhone batarya konusunu bilerek yapıyor .