Telefon Önerileri

Beyler benim Z3'e alıcı buldum. Doğrusu satmayı düşünmüyordum ama bugün bir arkadaş "satar mısın?" diye sordu. Ben de ne kadar vereceğine bağlı dedim :D 1300 teklif etti, anlaştık şimdilik.

LG G4 almayı düşünüyorum. Kullanan var mı, nasıl telefon?

Beyler benim Z3'e alıcı buldum. Doğrusu satmayı düşünmüyordum ama bugün bir arkadaş "satar mısın?" diye sordu. Ben de ne kadar vereceğine bağlı dedim :D 1300 teklif etti, anlaştık şimdilik.

lg g4 kullanıcısıyım çok memnunum inan bana dua edeceksin ....

Hemen sat

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Sattım. :) 1350 liraya sattım, parayı kartıma yatırdım ve şuan telefon arıyorum. LG alacağım kesin.

urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g4-h815-32gb-gercek-deri-cep-telefonu-222607177#product-information

Bu ilanı gördüm, almayı düşünüyorum. Satıcı ile iletişime geçtim.

İthalat felan olması önemli değil, şimdilik bunu denemek istiyorum. Eğer memnun kalırsam yazın bunu satıp G5 alırım.
Bizim burda olsan G5 şuan indirimde 535 euro. Ben S6 aldım acayip fark var z3 ile helede foto da dağlar kadar fark var.
G4 şuan 350 euro civarı Z3 e göre mükemmel bence.
Bende Z3 u içinde 45 ülkeli navigasyonlu Tomtom var diye birisine sıfır fiyatına vermiştim 320 euro ya.
Ben artık Sony e yaklaşmam adamlar başka markalara lens yapıyorlar kendilerinkinden daha kaliteli oluyor. Birde hepsi aynı aha Z5 arkadaşta var ben hiç bir fark görmüyorum insan biraz değişik şeyler yapar.
One plus 3 çıkacak 6go ram Sony kameralı belki onu alabilirim ben 350 euro ya satışa sunulacakmis

Bizim burda olsan G5 şuan indirimde 535 euro. Ben S6 aldım acayip fark var z3 ile helede foto da dağlar kadar fark var.
G4 şuan 350 euro civarı Z3 e göre mükemmel bence.
Bende Z3 u içinde 45 ülkeli navigasyonlu Tomtom var diye birisine sıfır fiyatına vermiştim 320 euro ya.
Ben artık Sony e yaklaşmam adamlar başka markalara lens yapıyorlar kendilerinkinden daha kaliteli oluyor. Birde hepsi aynı aha Z5 arkadaşta var ben hiç bir fark görmüyorum insan biraz değişik şeyler yapar.
One plus 3 çıkacak 6go ram Sony kameralı belki onu alabilirim ben 350 euro ya satışa sunulacakmis

Sony güzel telefon ancak ben de sıkıldım biraz, 2 yıl oldu kullanalı. Değişiklik istiyorum. LG için de çok iyi yorumlar var, o yüzden onda karar kıldım.

Az önce de siparişi verdim, satıcı da hemen cevap verdi. İthalatçı garantiliymiş. Kargoya verecekmiş bugün. İyi oldu bu :)

Gold aldım bu arada, çok hoş duruyor.

Sony güzel telefon ancak ben de sıkıldım biraz, 2 yıl oldu kullanalı. Değişiklik istiyorum. LG için de çok iyi yorumlar var, o yüzden onda karar kıldım.

Az önce de siparişi verdim, satıcı da hemen cevap verdi. İthalatçı garantiliymiş. Kargoya verecekmiş bugün. İyi oldu bu :)

Gold aldım bu arada, çok hoş duruyor.
Hayırlı olsun Kaça aldın gold çok güzel bizim burda da baya düşmüş G5 çıkınca.
Zaten bir kere bulaştinmi LG ye Sony e yönünü dönmezsin

Smartphone LG G4 32 Go White Gold - Smartphone sous Android OS - Acheter sur Fnac.com

1,5 senedir iphone 6 spacegrey kullanan biri olarak gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim şu zamana kadar ne takılma nede donma hiç olmadı ilk günkü hızı neyse halen daha öyle tabi artık android telefonlarında stabil çalıştığını duydum özellikle htc bu konuda en iyi marka diyebilirim önceden 1-2 ay htc one m8 kullanma fırsatım olmuştu ve gerçekten çok güzel ve akıcı bir telefondu.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

iPhone 5S için, gold mu yoksa silver mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

muslera

linnes --- neustadter--- n'koulou --- telles

nordtveit ------ veloso

feghouli ----- sneijder ------ bruma

pato

bonserw : €7m​

iPhone 5S için, gold mu yoksa silver mı?

Gold.

Benim de G4 az önce elime ulaştı. Telefon kesinlikle muhteşem, iyi ki almışım diyorum. Z3'ten sonra kuş gibi hafif geldi :D

WkBMNN.jpg

0nvMOR.jpg

Gold.

Benim de G4 az önce elime ulaştı. Telefon kesinlikle muhteşem, iyi ki almışım diyorum. Z3'ten sonra kuş gibi hafif geldi :D

WkBMNN.jpg

0nvMOR.jpg

Hayırlı olsun kardeşim.

Ben de iPhone 5S alıcam bakalım. Şuanki iPhone'um siyah olduğu için değişiklik için beyaz alıcam bu sefer. Benim aklımda da gold var zaten. Ama bir fikir alayım dedim yine de :)

Geri
Üst Alt