Telefon Önerileri

ya bu xiaomi'de uygulama içi reklam çıkıyo deniliyo hâlâ öyle bişi varsa rezalet galeri vs.

OnePlus tavsiye ederim bulunursa ülkede.
la ben zaten oneplus 6-7-8-9 kullaniyorum son 5 yildir , ama hep faturali aliyorum telefonu kullandigim hat sirketi de OnePlus'u kaldirmis o yuzden xiaomi bakiyorum yoksa coktan oneplus 10a gecmistim. Simdi elimde oneplus 9 var

yok mu kardesim abd den gelecek bir vatandas 14 pro alalım da önerelim !!

yok mu kardesim abd den gelecek bir vatandas 14 pro alalım da önerelim !!
1 kasıma kadar getirdin getirdin sonra kısıtlamalar gelcek 3 yılda 1 telefon getirebileceksin sadece onu da kendi üstüne işletmen şart anne baba kardeş bile olmuyo

1 kasıma kadar getirdin getirdin sonra kısıtlamalar gelcek 3 yılda 1 telefon getirebileceksin sadece onu da kendi üstüne işletmen şart anne baba kardeş bile olmuyo
gelenin pasaportunda telefon kayıtlı olmaması detayı can sıkıyor. yoksa ocakta gürcistana gidiyom kayıt yaptırırız da getiren lazım. sevgili almancılar, forumun elit şahsiyetleri duyun sesimi yok mu bjk macına gelcek bir almancı

kutuyu acıp cebine koyup geçirebilir göster telefonunu diyen bir dayi cıkmazsa havalimanında

F4 GT icin hala pusuda bekliyorum ama fiyati düsmedi namussuzun.

gelenin pasaportunda telefon kayıtlı olmaması detayı can sıkıyor. yoksa ocakta gürcistana gidiyom kayıt yaptırırız da getiren lazım. sevgili almancılar, forumun elit şahsiyetleri duyun sesimi yok mu bjk macına gelcek bir almancı

kutuyu acıp cebine koyup geçirebilir göster telefonunu diyen bir dayi cıkmazsa havalimanında

Musap'a sor o maclara gelip gidiyordu sanirim.

Geri
Üst Alt