Telefon Önerileri

Google Pixel 9 pro xl kullanıyorum memnunum öneririm

Şu an 60-65 bin aralığında satılıyor honor 600 pro!!!!!! millet 40-45 bin arası bir fiyat bekliyordu.
Kime satacaklarsa? O fiyatı veren gider Magic 8 Pro alır; başta işlemcisi, her yönden üstün bir cihaz, mukayese bile edilmez.

Poco F8 Pro, Xiaomi sitesinde 37500 TL, varsın kablosuz şarjı da olmasın, aynı segment...

O kadar bekledik işin sonunda yazılım ve güncellemede 7 yıl garanti verdiği için Samsung s25 ultra alacağız gibi. Honor 8 magic pro kullanan var mı? Ai özellikleri ve yazılımı nasıl? Bir kaç kişiden batarya dışında diğer özelliklerde hep Samsung daha iyi dendi.

Telefon fiyatları daha ne kadar artacak acaba?

Ben kafa olarak bir telefona 15-20 bin liradan fazla verilmez seviyesinde kaldım. Anne telefonları kullanmaya devam.

Honor huaweiden ayrıldıktan sonra baya atılım içinde çok iyi makinalar yapıyor android alacak olsam kesinlikle honor tercih ederdim

Xiamoi zaten hiç bir şekilde tercih etmem
Samsung sıfır yenilik aynı odun gibi kasa yillardir
Arayüz desen çöplük gibi orijinal 4 GB android yazılımı reklam uygulamalar şunlar bunlarla
20 GB hale getirilmiş a serisi s serisini birbirinden ayırmak için pilini sökmek lazım okadar benzer şeyler çıkarıyor
Telefon birazda artık aksesuar Samsung bu işi beceremiyor
Eğer yasaklar olmasa şu an Android tarafında Huawei samsungu silip gecmisti.
Böyle devam ederse honor 3 4 seneye samsungu ezer geçer bir yaptırım da honora gelirse sasirmam

Tavsiye eder misin? Özellikle yapay zeka destekleri falan iyi mi?

100% heis
düşünme bile

ben daha ii bir telefon bilmiom bu ara özelinde konuşacak olur isek
6.71 inç LTPO OLED w/ 6000 nit parlaklık
100W süper hızlı şarj, 200MP cam, 4K 120fps video, hardware entegre ai /yoyo+gemini, vsvsvs

Android tarafında Samsung ile Honor diğerlerinden ayrı ve üstün tutuluyor, yazılım vs bakımından. Çevremde Honor kullanıp da memnun olmayana rastlamadım. Eskiden Honor TR güzel fiyatlandırma yapıyordu; son 600 serisi ile saçmaladı. Üstün özelliklerine ihtiyaç duymuyorum diye, Vatan' da 68000 TL ye düşmesine rağmen Magic8 Pro almamıştım, bir daha o fiyatlara düşüreceklerini sanmam. Elim varmasa da Samsung S25 FE alacağım sanırım; oyunla, grafikle filan işim olmadığı için işlemci ve bataryasıyla bana yetecektir.

Poco F8 Ultra 53500 TL ve F8 Pro 37500 TL ile F/P da rakipsiz gibiler kağıt üzerinde. En çok şikayet edilen reklam konusu kurulumda halledilebiliyormuş, youtube videolarına rastladım ama detayına inmedim...

100% heis
düşünme bile

ben daha ii bir telefon bilmiom bu ara özelinde konuşacak olur isek
6.71 inç LTPO OLED w/ 6000 nit parlaklık
100W süper hızlı şarj, 200MP cam, 4K 120fps video, hardware entegre ai /yoyo+gemini, vsvsvs
Cevabını görmedim hocam. Almaya gitmiştim giderken Samsung s25 ultra diye gittim orada ikisini elime aldım honor magic 8 pro alarak çıkmışım. İçime daha sindi. Uzun süreli kullanımı seviyorum telefonda o yüzden hem şarj, hem de işlemci gücü daha yüksek olanı seçmiştim. Şimdi yorumunu da okuyunca daha da rahatladım.

Cevabını görmedim hocam. Almaya gitmiştim giderken Samsung s25 ultra diye gittim orada ikisini elime aldım honor magic 8 pro alarak çıkmışım. İçime daha sindi. Uzun süreli kullanımı seviyorum telefonda o yüzden hem şarj, hem de işlemci gücü daha yüksek olanı seçmiştim. Şimdi yorumunu da okuyunca daha da rahatladım.
Çok iyi bir karar verdin renktaş

Güle güle kullan

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt