Telefon Önerileri

LG G Flex kullanan var mı beyler?

İşletim sistemi fanboyu olmayan için bu telefon fiyatına göre iyidir. 3 ay önce 1200TL civarına satılıyordu, ram ve işlemci W8 için fazlasıyla yeterli, kamera da iyi.

HTC Windows Phone 8X Fiyatı | Hepsiburada

Discovery ve S3 mini sırf tutuluyor diye fiyatları inmiyor. S3 mini'nin ederi 399TL fln bu yıl içinde, Discovery'de artık 500TL altını görmeli yoksa alınmaz.

Benim arkadaş kullanıyor renkdaş.Çok ilginç bir tasarımı var ama gayet memnunmuş telefonundan.Tek derdi şeklinde ötürü cebine koymakta zorlanıyormuş:D

Cuma günü almayı düşünüyorum, tasarımı hoşuma gidiyor, bizim cepler büyük yahu taşımada sıkıntı olmaz :D

Apple kalitesi diye bir gerçek var.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

1700 2000 tl arası telefon önerebilir misiniz?

kafamdakiler note 3

iphone 5s

xperia z1

iPhone 5s

Apple kalitesi diye bir gerçek var.

Orası öyle, kaliteli telefon, gayet şık, yabancı değilim ayfon'a, 5'i 3-4 ay kullandım, abimde kullanıyor, ama beni cezbetmiyor İphone açıkcası ve ekran boyutunu küçük buluyorum.

Lg Flex'i koydum kafama, farklı ve güzel bir telefon, bir aksilik olmaz ise Cuma günü alacağım.

hayırlı olsun:)

herkeze teşekkürler iphone 5s almaya karar verdim:)

izlenimim note 3'ün ilk zamanlarda iyi performans verip sonralarda sıkıntılar çıkardığını anladım.

ben Xperia Z1 aldım son derece memnunum ve tavsiye ederim :D girin telefonuzla duş alın, havuzda fotolarınızı çekin :d 20,7 mpiksel, 4 çekirdek

sony-xperia-z1-benchmark-sonuclari-buyuluyor-2_640x359.jpg

hayırlı olsun:)

herkeze teşekkürler iphone 5s almaya karar verdim:)

izlenimim note 3'ün ilk zamanlarda iyi performans verip sonralarda sıkıntılar çıkardığını anladım.

Piyasanin en hızlı ve en sorunsuz telefonu. Ayrıca en iyi işlemciye sahip telefon.

Bende yakında telefonu değiştireceğim. 5s alırım büyük ihtimal

Geri
Üst Alt