Telefon Önerileri

note 3 ün iphone'a göre +ları var gibi gördüm

performans olarak bilemem

5s önermenizin sebepleri nelerdir.

/QUOTE]

İOS

Başlı başına bir sebep. Onun haricinde Apple kalitesi hiçbir teknoloji ürününde yok malesef. 5s de gayet hızlı ve şık bir cihaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

iPhone 5S güzel alet. Ben de daha yeni aldım. Ancak Apple cihazlarından komple o ekosistemdeysen daha etkili yararlanıyorsun.

Yani elinde iPhone+iPad+bir de Mac varsa tadından yenmiyor. Ben şahsen o yüzden aldım. Yoksa LG Nexus5'e karar kılmıştım.

iPhone 5S güzel alet. Ben de daha yeni aldım. Ancak Apple cihazlarından komple o ekosistemdeysen daha etkili yararlanıyorsun.

Yani elinde iPhone+iPad+bir de Mac varsa tadından yenmiyor. Ben şahsen o yüzden aldım. Yoksa LG Nexus5'e karar kılmıştım.

elimde yok başka apple ürünü ona göre seçim yapacağım o zaman

iPhone 5s iyidir iyi ama Türkiye'de yasasaydim almazdim, altin aliyorsun sanki.

Telefon ile çekimlere merakınız var ise Sony' nin ürettiği kamera kalitesini ben diğer telefonlarda daha görmedim. 7 yıl önce w995 kullanıyordum 8,1 megapikseldi :D Xperia Z1 20,7 megapiksel, su altı fotografımda bile yüzümde ki gözenekler belirgin :D

Telefon ile çekimlere merakınız var ise Sony' nin ürettiği kamera kalitesini ben diğer telefonlarda daha görmedim. 7 yıl önce w995 kullanıyordum 8,1 megapikseldi :D Xperia Z1 20,7 megapiksel, su altı fotografımda bile yüzümde ki gözenekler belirgin :D

Htcyi dene

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesela iPhone'un ekranı 3.5 inç yanılmıyorsam. Bana yetiyor.

Ama bazıları da büyük sever. Onlara da saygı duyarım tabi.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yeni telefon alacak varsa xperia Z2 alsın, efsane telefon. Şu an kendim 5S kullanıyorum çok da memnunum ama harika telefon. Favori ekran boyutum 4.7-5" arası olsa da azıcık bile kasmıyor ve uzun vadede de pek kasmayacak olması gibi özellikleri nedeniyle büyük ekrandan vazgeçtim. Önceki telefonum galaxy ace'ti bunu aldığımdan beri kendimi uçuyor gibi hissediyorum :D 4 inche de 3.5'tan geçtiğim için o kadar küçük gelmiyordur belki

Sony ve Apple dışında telefon alınmaz, eğer çok büyük bütçeler ayırıyorsanız.

[attachment=10564:1379317436_slashgear-102020130807095009prohighres-lg-g2.jpg]

Ekli dosyalar

• 1379317436_slashgear-102020130807095009prohighres-lg-g2.webp
    1379317436_slashgear-102020130807095009prohighres-lg-g2.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 82
Ben bir sene önce HTC ONE X 16 GB aldım gayet memnunum çok şükür. Üstelik benim gibi telefonu yere düşürme konusunda ustaysanız :) kesinlikle tavsiye ederim bununla ilgili videolarıda mevcut HTC'nin gerçekten çok dayanıklı telefonları. Hem tasarımı kibar hem dayanıklı öyle tablet gibi değil. Tabi herkesin bir zevki var bu da benim önerim. Teknolojik aletler dikkat ve bakım ister bunun yanı sıra biraz da şans işidir bu işler, hangi telefonu alacaksanız şimdiden hayırlı olsun renktaşlarıma.

81nWsZV2NHL._SL1500_.jpg

Allahini seversen bukadar telefon olur mu yahu? Ele avuca sigmiyor bu..

HTC'yi asla tavsiye etmem!

Note 3 kullaniyordum turkiyeye hediye yolladim suan Galaxy S3 4G aldim ikinci el uygun bir fiyata gayet memnunum ,Iphone 6 yi bekliyorum ekrani 4,7 uzeri olursa alacagim yoksa Samsung note 4,lg G3,Sony Z2 den birini aliriz.

Bizim burda su telefondan baya bahsediliyor goz atin uygun fiyata satiliyor (269 dolar)sony capteur var 13 megapixel S5 gibi Qualcomm Snapdragon 801 2,5 Ghz Quad Core

One Plus One Mayıs Sonu Geliyor « Scroll Scroll

OnePlus One - OnePlus.net

Fiche technique OnePlus One avec 01net.com

Geri
Üst Alt