Telefon Önerileri

arkadaşlar benim merak ettiğim bu ön kamera kayması sizde de var mı şimdiye kadar kullanan ne kadar kişi tanıyorsam hepsininde zaman içinde ön kameraları kaymış..

Ben rastlamadım şu ana kadar, inşallah rastlamam. :) Ancak dediğin gibi bazı forumlarda bende gördüm dediğin sorunu yaşayan arkadaşlar var.

ucuz yollu birşey arıyorsan Asus Zenfone 4.5.6 en iyisidir. İyi bir şey bakayım diyorsan Lg g3, sony t2,t3 lere de bak belki aklına yatar.

arkadaşlar benim merak ettiğim bu ön kamera kayması sizde de var mı şimdiye kadar kullanan ne kadar kişi tanıyorsam hepsininde zaman içinde ön kameraları kaymış..

Şu ana kadar yok.
3 aylık telefon ikinci tel olarak kullanıyorum.
Bildiğin ayfon ama selfie kamarası iyi.

BlueTapa

asus 6 kullanıyorum, 1 ay oldu alalı. gayet memnunum sizlere de tavsiye ederim. kılıfsız, 2-3 kere koltuğun üstünden yere çakıldı hiçbirşey olmadı (maşallah). 2gb rami var, hızlı; şarjı da oyun oynayarak falan 1 gün rahat gidiyor.
tabi en büyük avantajı: fiyatı da uygun :)

Bir arkadaşıma şöyle yaza kadar emaneten telefon lazım. Bütçesi 700 liraya kadar. Ne önerirsiniz? Ben Zenfone önerdim.

yardımcı olacak var mı ?

bütçe maximum 1900

LG G3 32 GB
SONY XPERIA Z2 16 GB (SD girişi var)
IPHONE 5S 16 GB

bundan önceki telefonumu 5 yıl kullanmıştım yine beni uzun süre idare edebilecek bir telefon arıyorum hangisini tavsiye edersiniz ?

yardımcı olacak var mı ?

bütçe maximum 1900

LG G3 32 GB
IPHONE 5S 16 GB

bundan önceki telefonumu 5 yıl kullanmıştım yine beni uzun süre idare edebilecek bir telefon arıyorum hangisini tavsiye edersiniz ?
İphone u bir defa kaldır at Lg g3 ve z2 arasında bataryada, hafiflikte, cadence hizliliginda ,ekran kalitesinde ve büyüklüğünde lg g3 önde. Z2 sadece photo da önde 20 pixel ile ama büyük bir fark değil lg de çok güzel photolar çekiyor.

İphone u bir defa kaldır at Lg g3 ve z2 arasında bataryada, hafiflikte, cadence hizliliginda ,ekran kalitesinde ve büyüklüğünde lg g3 önde. Z2 sadece photo da önde 20 pixel ile ama büyük bir fark değil lg de çok güzel photolar çekiyor.

evet ayrıca ikiside sanırım 4k video çekiyor ama 5 dk çekme süresi var sonra ısınıyor

lg g3 2k ekran olduğu için fazla ısınıyormuş doğru mu ?

lg g3 3000 mAh
z2 3200 mAh

şarj süresinde fazla bi farklılık olur mu ?

yardımcı olacak var mı ?

bütçe maximum 1900

LG G3 32 GB
IPHONE 5S 16 GB

Z3 al geç

yardımcı olacak var mı ?

bütçe maximum 1900

LG G3 32 GB
IPHONE 5S 16 GB

Htc m8 kullanıyorum müthiş bir tel.Düşünmeden al.Kasa kalitesi metal oldugu için diger tellerden hemen ayrılıyor zaten.

yardımcı olacak var mı ?

bütçe maximum 1900

LG G3 32 GB
IPHONE 5S 16 GB

5s al 5 sene düşünme, lg falan boş

evet ayrıca ikiside sanırım 4k video çekiyor ama 5 dk çekme süresi var sonra ısınıyor

lg g3 2k ekran olduğu için fazla ısınıyormuş doğru mu ?

lg g3 3000 mAh
z2 3200 mAh

şarj süresinde fazla bi farklılık olur mu ?
yok ya ne isinmasi ben hic fark etmedim daha

acele değilse zenfone2yi bekle alacaksanda m8 al lg g3 çok çabuk ısınıyor 5 dakika aspalth oynadım arkadaşın g3te hemen ısındı

Geri
Üst Alt