Telefon Önerileri

Bu iki telefon arasında kaldıysan Iphone 6 al. Yalnız Iphone 6 ile başka bir telefon arasında kalman için LG G4 tercihi yanlış bir mukayese olmuş.

LG4, ne Iphone6 ne de S6/Edge kategorisine girebilir. Bir alt segment de kalır.

GT-I9300 Tapatalk
iki telefon arasında 400 lira fark var acaba iphone almaya değer mi diye düşünüyorum ?

iphone lg ye göre hangi özellikleriyle ön plana çıkıyor ?

hem kamerası hemde ekran çözünürlüğü daha düşük iphone nun, işlemci hızı olarak daha iyi olabilir belki. pil olarak iphone daha kötü galiba.
[h=1]LG G3 D855 TITAN 32 GB AKILLI TELEFON 1.699,00 TL
[/h]mesela bu telefonda var diğerlerine kıyasla fiyat olarak çokta uygun.

Bu iki telefon arasında kaldıysan Iphone 6 al. Yalnız Iphone 6 ile başka bir telefon arasında kalman için LG G4 tercihi yanlış bir mukayese olmuş.

LG4, ne Iphone6 ne de S6/Edge kategorisine girebilir. Bir alt segment de kalır.

GT-I9300 Tapatalk
lg g4 şu an iphone 6'dan gerek donanım gerek kamera vs özellikler olarak çok üstün.
alt değil tam tersine üst segment sayılır

İphone 6 diyorum başka da bir şey demiyorum. :)

İphone 6 alınmaz bu saatten sonra, 1.5 ay sonra 6s veya 7 tanıtılacak ve Eylül sonunda satışa sunulacak.

Iphone 6s de pek bir degisiklik olmayacak gibi foto 12 megapiksel e geçecek baska büyük bir yenilik olmaz. Çift kaptöt ü 7 için saklıyorlar.

Buda iphone 6 dünyada sıfir fiyatları Venezuela baya uçmuş 41900 euro
venezuela-iphone-6-41-900-euros.jpeg

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

venezuela 41bin ero muhtemelen avrupada 400 bin euro alim gucundedir

renkdaşlar elimde iphone 6 spacegrey 64 gb var telefonu 31.01.15'de aldım garantisi daha mevcut. ilk aldığım telefon bozuldu ve 2 kere tamire gitti bu sebebten dolayı mayısda apple yeni telefon gönderdi yani telefon daha 1 aylık iki tanede kaliteli kap mevcut spigen+i-blouson. eğer ilgilenen renkdaşlar var ise mesaj yazabilirler resimlerini yollayabilirim telefonun 1 tane çiziği dahi yok üzerinde ekran koruyu filanda mevcut bu arada almanyada yaşıyorum.

Bakandan flaş ek vergi açıklaması

[FONT=pt_sansregular]Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, önümüzdeki dönemde elektronik ürünlere ek gümrük vergisi getirileceğini söyledi. Bu durumda ürünlerin fiyatlarında değişimlerin gerçekleşmesi bekleniyor.

[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bakanlığının son 18 ayını Ankara'da bir basın toplantısı ile değerlendirdi.
Zeybekci, toplantı sırasında önemli açıklamalar yaptı.
Ekonomi Bakanı, "Önümüzdeki 1 ay içinde ilave gümrük vergilerinde özel tedbirler alınacak. Elektrik, elektronik, cep telefonu ve tablet bilgisayar gibi ürünlerde ek vergi geliyor. Önümüzdeki 1-2 ay içinde özel ürün gruplarında gümrük vergilerinde, ilave gümrük vergilerinde özel tedbirlerle karşılaştığını göreceğiz" dedi.
Zeybekci, "Özel ürün gruplarında elektrik, elektronik, tablet ve cep telefonları da var; kimya grubu üzerinde de çalışıyoruz" diye devam etti.

[/FONT]

Bakandan flaş ek vergi açıklaması

[FONT=pt_sansregular]Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, önümüzdeki dönemde elektronik ürünlere ek gümrük vergisi getirileceğini söyledi. Bu durumda ürünlerin fiyatlarında değişimlerin gerçekleşmesi bekleniyor.

[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bakanlığının son 18 ayını Ankara'da bir basın toplantısı ile değerlendirdi.
Zeybekci, toplantı sırasında önemli açıklamalar yaptı.
Ekonomi Bakanı, "Önümüzdeki 1 ay içinde ilave gümrük vergilerinde özel tedbirler alınacak. Elektrik, elektronik, cep telefonu ve tablet bilgisayar gibi ürünlerde ek vergi geliyor. Önümüzdeki 1-2 ay içinde özel ürün gruplarında gümrük vergilerinde, ilave gümrük vergilerinde özel tedbirlerle karşılaştığını göreceğiz" dedi.
Zeybekci, "Özel ürün gruplarında elektrik, elektronik, tablet ve cep telefonları da var; kimya grubu üzerinde de çalışıyoruz" diye devam etti.

[/FONT]
Kimya grubu üzerinde çalışıyorlarmış. İyi çalışmalar dilerim bakanım. Ordan da bi yüzde 85 vergi çıkmazsa ayıp edersiniz. Çalışmalarınızin karşılığını en iyi şekilde almanız lazım tabi.

**Tapatalk**

kimya grubu dediğine göre bebek ürünlerine şampuan kozmetik vs zamlanacak.

mal herifler kaçak malların tr ye girişi artar açıkçası burda en büyük suçlu Vestel bu furyayı başlatan firmadır.

Vestel almayın aldırmayın.

renkdaşlar elimde iphone 6 spacegrey 64 gb var telefonu 31.01.15'de aldım garantisi daha mevcut. ilk aldığım telefon bozuldu ve 2 kere tamire gitti bu sebebten dolayı mayısda apple yeni telefon gönderdi yani telefon daha 1 aylık iki tanede kaliteli kap mevcut spigen+i-blouson. eğer ilgilenen renkdaşlar var ise mesaj yazabilirler resimlerini yollayabilirim telefonun 1 tane çiziği dahi yok üzerinde ekran koruyu filanda mevcut bu arada almanyada yaşıyorum.
ihtiyaçtan mı satıyorsun yoksa androide mi geçeceksin.
ben de note 4 var 4-5 aylık ondan soruyorum.

Note 4 kullanan var mı ? Şebeke sorununu okudum birkaç yerde acaba bütün hepsinde mi var sorun almayı dusunuyorum önerir misiniz?

GM Discovery II fiyat/performans oranı olarak çok iyi şiddetle tavsiye ederim

Geri
Üst Alt