Telefon Önerileri

S6 Edge aldım. Bakalım hayırlısı umarım HTC M8 kadar parasının hakkını verir.

S6 Edge aldım. Bakalım hayırlısı umarım HTC M8 kadar parasının hakkını verir.

büyük hata haci
bende de o lanet telefon var
benim g2 kirilmasaydi almayacaktim yeni telefon
ben de bunu alayim dedim ama sonradan pisman oldum

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

büyük hata haci
bende de o lanet telefon var
benim g2 kirilmasaydi almayacaktim yeni telefon
ben de bunu alayim dedim ama sonradan pisman oldum

Ne gibi sikintilari var Necati renktasim? Bilmek isterim.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Ne gibi sikintilari var Necati renktasim? Bilmek isterim.

bir kere arayüz sikintili
kendi kafana göre ayarlayamiyorsun her seyi
lg daha rahatti bu konuda
sarji g2ye göre cok daha cabuk bitiyor
knock on olayi yok bu cok büyük bir eksi oldu benim icin
display kapaliyken iki kere üstüne tikliyordum aciliyordu bunda hep dügmeye basmam gerekiyor
bak tip olarak güzel telefon kamerasi da cok güzel ona lafim yok donma da olmuyor
ama diger ufak tefek detaylar can sikiyor bazen

bir kere arayüz sikintili
kendi kafana göre ayarlayamiyorsun her seyi
lg daha rahatti bu konuda
sarji g2ye göre cok daha cabuk bitiyor
knock on olayi yok bu cok büyük bir eksi oldu benim icin
display kapaliyken iki kere üstüne tikliyordum aciliyordu bunda hep dügmeye basmam gerekiyor
bak tip olarak güzel telefon kamerasi da cok güzel ona lafim yok donma da olmuyor
ama diger ufak tefek detaylar can sikiyor bazen

Bence bunlara takilmayalim Necati renktasim :) iyi gunlerde kullanalim both

Dunyanin gelmis gecmis en iyi telefonu 2 agustosta tanitilacak ayik olun.

İphone 6s Plus Candır Can.Bütün Android telefonları topla hiçbirine değişmem.

iPhone 5S alayım mı la? @Emrah Yıldırım @Emre Arslan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya ben de 5S almayı düşünüyordum, hatta G4'ü aldıktan 1 hafta sonra felan satıp 5S mi alsam diye düşünmüştüm. Sana da yazmıştım zaten.

Ancak vazgeçtim. Çünkü G4 cidden gayet iyi bir telefonmuş, bana en başta biraz karışık gelmişti o yüzden beğenmemiştim sanırım. Şuan çok memnunum, şarjı gayet iyi gidiyor. Müthiş bir performans alıyorum telefondan. Hafızası da 32 GB, yetiyor da artıyor.

G4 almanı öneririm. Ha diyorsan ki iPhone'dan başka telefon kullanamam, 5S'te işini görür.

Telefonu 3.gün suya düşürdüm :) Sabahtan beri pirincin içindeydi şimdi cıkardım mikrofon calısmıyor. 1 gün daha tutayım diyorum faydası olur mu yoksa servise mi bırakmalıyım ?

Telefonu 3.gün suya düşürdüm :) Sabahtan beri pirincin içindeydi şimdi cıkardım mikrofon calısmıyor. 1 gün daha tutayım diyorum faydası olur mu yoksa servise mi bırakmalıyım ?
S6 edge almamis miydin, suya dayanikli degil mi onlar?

S6 edge almamis miydin, suya dayanikli degil mi onlar?
Gercekten anlamadim. Hemen videosunu izledm 20dk suda dayanabiliyordu telefon. Ben kisisel olarak sanssizligin zirvesindeki bir prensim. Acilmasa bile sasirmam hacim :)

Gercekten anlamadim. Hemen videosunu izledm 20dk suda dayanabiliyordu telefon. Ben kisisel olarak sanssizligin zirvesindeki bir prensim. Acilmasa bile sasirmam hacim :)

Daha 3. gunde ve sirketin iddiali oldugu bir konuda sorun yasamak buyuk sanssizlik harbiden. Gecmis olsun.

Ya ben de 5S almayı düşünüyordum, hatta G4'ü aldıktan 1 hafta sonra felan satıp 5S mi alsam diye düşünmüştüm. Sana da yazmıştım zaten.

Ancak vazgeçtim. Çünkü G4 cidden gayet iyi bir telefonmuş, bana en başta biraz karışık gelmişti o yüzden beğenmemiştim sanırım. Şuan çok memnunum, şarjı gayet iyi gidiyor. Müthiş bir performans alıyorum telefondan. Hafızası da 32 GB, yetiyor da artıyor.

G4 almanı öneririm. Ha diyorsan ki iPhone'dan başka telefon kullanamam, 5S'te işini görür.
Yalnız G4 hassas telefon kardeşim de var habire bozuluyor.Telefonun kendiliğinden kamerası bozuldu mikrofonu bozuldu böyle telefon alacağıma gider iphone alırım.İphoneden hiçbir şaşmayacaksın.Kamerası mı bozuldu hiç uğraşmıyorlar hemen yeni telefon veriyorlar.LG nin servis rezilliklerini anlatmama gerek yok herhalde.

Bende G3 var 1 yıldır kullanıyorum sağlam telefon hiçbir sorunu olmadı şimdiye kadar ama G4 ve G5 nasıl bilemem

Ben de S4 Mini var yaklasik 2 senedir kullaniyorum ve sonuna kadar memnunum. Tabi 2 yil sonrasi sarj eskisi gibi dayanmiyor, kac zamandir yeni akü almak istiyorum ama hep erlteliyorum tembellikten :D

Geri
Üst Alt