- 3 Ağustos 2009
- 7.773
- 2.430
- 2.418
S6 Edge aldım. Bakalım hayırlısı umarım HTC M8 kadar parasının hakkını verir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S6 Edge aldım. Bakalım hayırlısı umarım HTC M8 kadar parasının hakkını verir.
Ne gibi sikintilari var Necati renktasim? Bilmek isterim.büyük hata haci
bende de o lanet telefon var
benim g2 kirilmasaydi almayacaktim yeni telefon
ben de bunu alayim dedim ama sonradan pisman oldum
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Ne gibi sikintilari var Necati renktasim? Bilmek isterim.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Bence bunlara takilmayalim Necati renktasimbir kere arayüz sikintili
kendi kafana göre ayarlayamiyorsun her seyi
lg daha rahatti bu konuda
sarji g2ye göre cok daha cabuk bitiyor
knock on olayi yok bu cok büyük bir eksi oldu benim icin
display kapaliyken iki kere üstüne tikliyordum aciliyordu bunda hep dügmeye basmam gerekiyor
bak tip olarak güzel telefon kamerasi da cok güzel ona lafim yok donma da olmuyor
ama diger ufak tefek detaylar can sikiyor bazen
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
İphone değilse o telefon çakmadır o zaman.Dunyanin gelmis gecmis en iyi telefonu 2 agustosta tanitilacak ayik olun.
S6 edge almamis miydin, suya dayanikli degil mi onlar?Telefonu 3.gün suya düşürdümSabahtan beri pirincin içindeydi şimdi cıkardım mikrofon calısmıyor. 1 gün daha tutayım diyorum faydası olur mu yoksa servise mi bırakmalıyım ?
Gercekten anlamadim. Hemen videosunu izledm 20dk suda dayanabiliyordu telefon. Ben kisisel olarak sanssizligin zirvesindeki bir prensim. Acilmasa bile sasirmam hacimS6 edge almamis miydin, suya dayanikli degil mi onlar?
Gercekten anlamadim. Hemen videosunu izledm 20dk suda dayanabiliyordu telefon. Ben kisisel olarak sanssizligin zirvesindeki bir prensim. Acilmasa bile sasirmam hacim
Sent from my HTC One using Tapatalk
Yalnız G4 hassas telefon kardeşim de var habire bozuluyor.Telefonun kendiliğinden kamerası bozuldu mikrofonu bozuldu böyle telefon alacağıma gider iphone alırım.İphoneden hiçbir şaşmayacaksın.Kamerası mı bozuldu hiç uğraşmıyorlar hemen yeni telefon veriyorlar.LG nin servis rezilliklerini anlatmama gerek yok herhalde.Ya ben de 5S almayı düşünüyordum, hatta G4'ü aldıktan 1 hafta sonra felan satıp 5S mi alsam diye düşünmüştüm. Sana da yazmıştım zaten.
Ancak vazgeçtim. Çünkü G4 cidden gayet iyi bir telefonmuş, bana en başta biraz karışık gelmişti o yüzden beğenmemiştim sanırım. Şuan çok memnunum, şarjı gayet iyi gidiyor. Müthiş bir performans alıyorum telefondan. Hafızası da 32 GB, yetiyor da artıyor.
G4 almanı öneririm. Ha diyorsan ki iPhone'dan başka telefon kullanamam, 5S'te işini görür.
Iphone SE nasıl?