Telefon Önerileri

Ben de S4 Mini var yaklasik 2 senedir kullaniyorum ve sonuna kadar memnunum. Tabi 2 yil sonrasi sarj eskisi gibi dayanmiyor, kac zamandir yeni akü almak istiyorum ama hep erlteliyorum tembellikten :D
Bende de iki yıllık s4 mini var. Yetiyor bana, o yüzden değiştirmedim.
Pilini değiştirdim ama, fena gitmiyor.

Bende de iki yıllık s4 mini var. Yetiyor bana, o yüzden değiştirmedim.
Pilini değiştirdim ama, fena gitmiyor.

Telefon güzel gercekten. Büyüklügü de yeterli bence, ben öyle kocaman telefonlari sevmiyorum. Bu ne güzel elinde duruyor.

Pokemon oynarken pili hemen bitiyor bende :D Gecen arkadaslarla yola ciktik hepsinin telefonu devam ederken benimki 1,5 saat sonra kapandi.

Telefon güzel gercekten. Büyüklügü de yeterli bence, ben öyle kocaman telefonlari sevmiyorum. Bu ne güzel elinde duruyor.

Pokemon oynarken pili hemen bitiyor bende :D Gecen arkadaslarla yola ciktik hepsinin telefonu devam ederken benimki 1,5 saat sonra kapandi.
Batarya kapasitesi düşük zaten. İki yıldır aynıysa normal.

He saydım
emoji19.png

S6 edge plus 2000 tlye düşmüş teknosada ilgilenenlere

az bekle 7 al rnş

Bayadır bekliyorum r'taş. 3,5 senedir iPhone 4 kullanıyorum. Aslında şuan bile idare ediyor beni. Ama değişlik olsun istiyorum. Aslında 5S alacaktım. Bir süredir de araştırıyordum. Ama son günlerde iPhone 6'nın fiyatı da düştü. Fikir değiştirip iPhone 6 almayı düşünüyorum artık. iPhone 7'yi falan bekleyemem yani :)

Bayadır bekliyorum r'taş. 3,5 senedir iPhone 4 kullanıyorum. Aslında şuan bile idare ediyor beni. Ama değişlik olsun istiyorum. Aslında 5S alacaktım. Bir süredir de araştırıyordum. Ama son günlerde iPhone 6'nın fiyatı da düştü. Fikir değiştirip iPhone 6 almayı düşünüyorum artık. iPhone 7'yi falan bekleyemem yani :)

bende 5s kullanıyorum 2 senedir tık etmedi daha :D fiyatı iyiyse kaçırma o zaman android çukuruna düşme aman :hat: hayırlı olsun şimdiden.

bende 5s kullanıyorum 2 senedir tık etmedi daha :D fiyatı iyiyse kaçırma o zaman android çukuruna düşme aman :hat: hayırlı olsun şimdiden.

Bir aralar acaba LG falan mı alsam diye düşünmedim değil ama çıkmadım yoldan :red:

iOS candır. Eyvallah sağolasın.

Note 7 gelmis gecmis en muthis telefon. Tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt