Telefon Önerileri

yav bizim amca oglu gecen bir akilli telefon almis
böyle disardan da internete giriyormus
bunun asli nedir gencler bilen var mi aranizda

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Su gibi akıyor maşallah.. :coffee:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben satacam 6s i valla dayanamıyorum 16gb versiyonuna 7gb ios kendi kullanıyor geriye 9gb hafıza kalıyo resmen rezillik. Sahil kenarı oturduğum için net pek iyi çekmiyor. 2 gb müzik atsam biraz resim çekip bir kaç app kursam hafıza doluyor sözde 700€ luk telefon. Youtube den bir mp3 bile indiremiyorum. S6 vardı samsung önce herşey bedava ve mümkündü ayrıca resim olarak samsung Son Modeller bin basar iphone a.
Şimdi ne yapsam bilemedim 6s i satıp yeni çıkacak iphone 7 64gb veya 128gb mi alsam yoksa s7 edge mi alsam kararsizim. İşin kötü yanı fena alıştım ios a çok pratik kullanami hiç donma yok bişey yok hersey tak tak kalite kokuyor ama illégal işlere gelmiyor bir film indirim diyorum olmuyor.
Jailbreak yapsam bunu hafıza dahada azalırmi bilen varmı?
Birde dün gördüm s7 490€ a düşmüş indirimde ben Iphone u rahat satarım 550-600 é daha sıfır.

NOT: telefon hediye yoksa ben hayatta 16gb alacak kadar mal değilim.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Son düzenleme:
Htc 10 mu G5 mi beyler?
S7 Edge hosuma gidiyor ama teknik olarak cok sorun yapiyor diyorlar

Htc 10 mu G5 mi beyler?
S7 Edge hosuma gidiyor ama teknik olarak cok sorun yapiyor diyorlar

G5 acayip düştü fiyat olarak. Akıl mantık işi değil 388€ idi geçen Amazon da.

S7 edge ne sorun yapıyormuş?

Ben tek geçerim aralarında Samsung u

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

500-800 arası bütçe Iphone 4S
800-1300 arası bütçe Iphone 5
1300-2300 arası bütçe Iphone 5S
2300-3000 arası bütçe Iphone 6
3000+ bütçe Iphone 6S

Başka her türlü paran boşa gidiyor. Ben pişmanım siz olmayın.

Iphone sevmiyorum. Androidlerden birini alicam ama karar veremedim.
LG G5 alirdim ama G3 kullaniyorum yillardir, degisikligi severim

500-800 arası bütçe Iphone 4S
800-1300 arası bütçe Iphone 5
1300-2300 arası bütçe Iphone 5S
2300-3000 arası bütçe Iphone 6
3000+ bütçe Iphone 6S

Başka her türlü paran boşa gidiyor. Ben pişmanım siz olmayın.

7 Eylül'de iPhone 7 çıkıyor.

2000-2500 arası 6
2500-3100 arası 6S
3200+ 7 diyebiliriz artık.

Iphone sevmiyorum. Androidlerden birini alicam ama karar veremedim.
LG G5 alirdim ama G3 kullaniyorum yillardir, degisikligi severim

Android pişmanlıktır ben sana söyleyim her türlüsünü kullandım, garanti hizmetleri, performans, elektronik ömür hepsi leş. Şimdi param yok Iphone alamıyorum :D

Z3 kullanıyordum, telefonu çok seviyordum tam aradığım tarz bir cihazdı. Tasarımı felan tam bana göreydi. Sonra kendi kendine ekranı bozuldu, ben de sattım. Aslında idareten 200-300 liraya ufak bir telefon alıp birkaç ay bekleyip iPhone 6S alacaktım ama dayanamadım, 2 gün sonra gittim G4 aldım.

G4 cidden kaliteli bir cihaz, isteklerimi karşılıyor ancak ne bileyim telefona ısınamadım. Kullanasım gelmiyor.

Bakacağım, şu an G4'ü satsam 1150 lira felan eder herhalde en fazla. Üstüne ekleyip ya Samsung, ya da iPhone alacağım.

Android pişmanlıktır ben sana söyleyim her türlüsünü kullandım, garanti hizmetleri, performans, elektronik ömür hepsi leş. Şimdi param yok Iphone alamıyorum :D

Evet, haklısın. Ben aslında 5S alacaktım ancak çevremdekiler artık alınmaz, eskidi felan dediler ben de gittim G4 aldım.

Ayrıca iPhone'ların değerleri kolay kolay düşmüyor. Şu an nereden baksan ikinci el bir 5S 1000 lira.

Evet, haklısın. Ben aslında 5S alacaktım ancak çevremdekiler artık alınmaz, eskidi felan dediler ben de gittim G4 aldım.

Ayrıca iPhone'ların değerleri kolay kolay düşmüyor. Şu an nereden baksan ikinci el bir 5S 1000 lira.

İkinci eli düşmüyor dediğin gibi, bunun yanında garanti ve servis hizmeti üst düzey. Ayrıca biraz program bir kaç oyun yükleyince android telefonlar gibi alev topuna dönüşüp götü başı dağıtmıyor. Androidin hepsi aynı ya, tasarımını, kamerasını değiştirip değiştirip millete aynı şeyi kakalıyorlar, performans olarak bir adım ileri gidebilmiş değil.

Sony XZ olabilir,ama bence iphone alın bende iphone SE kullanıyorum.

Note 5 kullanmadın ozaman.4 aydır kullanıyorum tel uçuyor.Gram takılma olmadı.1 saat oyun oynuyorum ısınmıyor bile.Tip olarak zaten iphone yi ezer.Note 7 den bahsetmiyorum bile şaheser bir tip yaptı Samsung.

Bana göre telefona verilecek max para 1000 TL zaten hepsinini özellikleri aynı tipleri dışında bir farkları yok

Geri
Üst Alt