Telefon Rehberi Talihsizliği Olaylarınız

Berke Cüce

Parçalı Üye
Cümleten selamünaleyküm. Böyle bir konu varmı bilmiyorum ama yoksa eğlenceli şeyler çıkabilir diye düşünüyorum.

Sorumuz Kısaca Şu;
-Rehberinizde yanlışlıkla başka birine gönderdiğiniz, en ilginç, utanç verici mesajı kime hangi içerikle yolladınız ve sonrasında ne yaptınız.

Ben kısaca anlatayım...

Lise yıllarımda kanımın Çağlayan olduğu bir gece Emine adlı sevgilime baya sağlam ve cinsel arzu duyduğum bir mesaj yazdım. Geç saatlerdi. İsmini birazda uykulu olarak Emine yerine abimin kayınpederi Emin amcaya atmıştım. İptal etmek istedim ama oldumu bilmiyorum. O gün bugündür kendisiyle yüzyüze gelmedim. Gelmekte istemem açıkçası. Utanç verici bir durumdu 😁

Ben yapmadım ama bana yapıldı. Okulun veli grubuna bir öğretmen arkadaş haniminin tatildeki fotolarini atmisti. Çok seksi çıkmışsın aşkım diye 40a yakin foto gönderdi. Sonra mesaj attım yanlış mesaj hocam diye. 10 dk sonra sildi😄

8 yıllık ilişkisinde kadın tarafından aldatıldığını öğrenen bir arkadaşım vardı. Onu teselli etmek için ‘kadın milleti böyle kardeşim, 3 gecedir erkek arkadaşı uyuduktan sonra (farklı evdeler) gece geç saatlerde yanıma gelen bir karıya çakıyorum’ yazdım gönderdim. Mesaj bizzat o karının kendisine gitti

Ben yapmadım ama bana yapıldı. Okulun veli grubuna bir öğretmen arkadaş haniminin tatildeki fotolarini atmisti. Çok seksi çıkmışsın aşkım diye 40a yakin foto gönderdi. Sonra mesaj attım yanlış mesaj hocam diye. 10 dk sonra sildi😄
😍

Yıllar evvel önce yasadigim bir olayı anlatmak isterim tabi burada yanlis mesajı atan kisinin ben olmadigini belirtmek isterim.

2 kızımla ve karimla mutlu evliligimiz vardı o dönem 3 kişilik çekirdek bir aileydi. (Eee bey baba hani 2 kızın vardi nasil 3 kisilik çekirdek ailesiniz? dediginizi duyar gibiyim.) Büyük kizim evlenmisti bizden 3 kisi kalakalmıştik yeri dolmaz tabi. Neyse benimde yaşımın kemale erdiği dönemdi, dönemdi de cinsel arzuları dizginlemek ne mümkün.

Kadına zaten doymuşum, farklı seyler aranıyordum. Sonra damadın kardeşinden sevgi dolu bir mesaj aldım. Icim kipir kipir olmustu telefonun ekranini öpüp öpüp bağrima basıyordum. Ne zaman bir düğünde, bayramda aileler toplansa bu genç benden kaçar olmuştu. Ben hususi yanına sokulurdum ama onun yuzu kizarirdi.

Dünüre takilirdim büyüğü evlendirdin küçüğü bırakma böyle kaparlar diyeee.. babası da büyügú size verdi kücugü de verelim derdi. Bende biyik burkar hayyhay derdimm. Delikanli da baba ben daha okuuyorum ne evlenmesi derdi.
Ahhh ahh ne zamanlardi hala içimde bir uktedir.

Bir çobanın bulup büyüttüğü küçük Olcaytoyu isim benzerliğinden wp'tan komşuya atmıştım görmeden aynı anda sildim

Yıllar evvel önce yasadigim bir olayı anlatmak isterim tabi burada yanlis mesajı atan kisinin ben olmadigini belirtmek isterim.

2 kızımla ve karimla mutlu evliligimiz vardı o dönem 3 kişilik çekirdek bir aileydi. (Eee bey baba hani 2 kızın vardi nasil 3 kisilik çekirdek ailesiniz? dediginizi duyar gibiyim.) Büyük kizim evlenmisti bizden 3 kisi kalakalmıştik yeri dolmaz tabi. Neyse benimde yaşımın kemale erdiği dönemdi, dönemdi de cinsel arzuları dizginlemek ne mümkün.

Kadına zaten doymuşum, farklı seyler aranıyordum. Sonra damadın kardeşinden sevgi dolu bir mesaj aldım. Icim kipir kipir olmustu telefonun ekranini öpüp öpüp bağrima basıyordum. Ne zaman bir düğünde, bayramda aileler toplansa bu genç benden kaçar olmuştu. Ben hususi yanına sokulurdum ama onun yuzu kizarirdi.

Dünüre takilirdim büyüğü evlendirdin küçüğü bırakma böyle kaparlar diyeee.. babası da büyügú size verdi kücugü de verelim derdi. Bende biyik burkar hayyhay derdimm. Delikanli da baba ben daha okuuyorum ne evlenmesi derdi.
Ahhh ahh ne zamanlardi hala içimde bir uktedir.
Bizde inandık senin başından geçmediğine 🤓

Ben de yıllar önce facete arkadasin kayinvalidesine arkadaşlık isteği atmıştım yanlışlıkla..İptal edilmiyordu bir de kız üni.arkadasim senelerce görüşmemisiz aramıştım ben yanlışlıkla k.validene istek yolladım yanlış anlamasın diye kız altına scmisti gülmekten..

Geri
Üst Alt