Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

arkadaşlar bu ibrahim akının f7 maçında şut çektikten sonraki o yüz ifadesini uefaya göndermemiz lazım. link burda, ama youtube dan bulmak gerek. yapamazmıyız birşeyler?

Ligtv.com.tr - VideoLig - Özetler, Goller, Önemli Pozisyonlar, Video, Görüntüler, Videolar, Gol Görüntüleri

1.34 e dikkat! alın sahaya yansıma işte!

ayni seyleri dusunuyoruz renkdas. ne zamandir aklimdaydi

bunu diyor orduspor baskani da

uefa dost degil, düsman diyor

keserc cezayi vallahide diyor

Ama Platininin milliyetçi olduğuna katılıyorsun dimi? UEFA yönetim olarak acımaz platini hiç acımaz heleki Türkiyeye. Adamlar isviçre gibi bi ülkeye rest çekti yani biz kimiz?

bu ertem sener ne renk? bilen var mi

Ama Platininin milliyetçi olduğuna katılıyorsun dimi? UEFA yönetim olarak acımaz platini hiç acımaz heleki Türkiyeye. Adamlar isviçre gibi bi ülkeye rest çekti yani biz kimiz?

yahu seveseve ceza verirler bize, seve seve.

juveye, siona , yunanlara ceza verdiler, bize keyf, zevk alarak verirler.

Adam kapalı kapılar arkasında dolaşanları söylüyor işte. Ben Nedim Başkan bunu destekliyor demedim zaten. Adamlar 14 kulüp bir aradalar, üstüne MAA onlardan, Başbakan onlardan, o bu şu onlardan. Adamlar bu kadar kafa yoruyorsa elbet bir çıkar yol bulacaklardır. Bizim 4-5 kulüple bunlara direnmemiz mümkün değil bence. Ve anladığım kadarıyla adamlar UEFA'yı da bağlamış.

Aynen böyle düşünüyorum. Bu kadar sürüncemeye bırakılmasının nedeni kanunsuzluğu bir kılıfa uydurma çabasıdır. Siyaset, uluslararası platformda vatan-millet-sakarya moduyla devreye girecektir. Erzik ve Aydınlar başbakan ile görüşmüş ise vardır bir bit yeniği.Biz bu yüzsüzlükle tüm Avrupa'yı dize getiririz. İtalya da yapabilirdi belki bunu,ama hukuk denen bir olguya saygı duyuyor adamlar. Sonra "bizi neden AB'ye almıyorlar" diye ağlıyoruz. Katakullenin cirit attığı,hukuksuzluğun hukuku yendiği,bin türlü çakallığın düşünüldüğü bir ülkeden ne olur ki ?

Ayrıca tüm önemli kurumlarda Fenerbahçeliler var yahu. Nasıl bir yapılanma ve şanstır bu. Hani son zamanlarda yükselmelerinin nedenini anlıyorum. Nasıl bir kadrolaşmadır. Siyaset onlardan, futbolun başı onlardan,UEFA'daki tek Türk yönetici bile onlardan...

şerefsiz kaya ötme boş boş

hayir ya yuzunun rengini sordum, herif bildigin turuncu gibi bisey

Vaaaay Kaya: 50 yıl ve 5 şampiyon, bu nasıl oluyor ? Hea hea nasıl oluyor :D

Biz hiç bunu düşünemedik lan, olum herkes şike yapmış uyanın 50 sene 5 şampiyon nasıl olur lan.

Böyle aklına zorladığımın adamlarını çıkarırsan TV'ye böyle olur

Nedim Türkmen: Volkan artık Amerikan başkanları gibi gittiği yere kendi klozetini götürür.

kayacık aziz seni bir sallar

o akının yaptığı cidden ilginç eyvah eyvah dercesine bakış atmış...

incelenen maçlarda buda var şu maçtaki fenerin 2. golden sonraki gollere bakarmısınız ama hakemi karıştırmasınlar hiçbişeyi yok penaltı net çünkü

2010-2011 30.hafta buca-fb 3-5

of ben çok sıkıldım herkes bu ligde neler oldu adını söylemicem diyor bu ne lan bu ne atlatcam konuşun lan köpekler kim yaptıysa dökün ortaya maçanız yiyorsa. Bu ne yavşaklıktır ya herkesin ağzında fener yakalandı yanmasın herkes yaptı isim vermeyeceğim. Gerizekalıkar gördün mü duydun mu. Yok hep şehir efsanesi. Yapmışlar, etmişler ee kim yapmış bilmiyorum. Başlayayım Türk futboluna. Aziz önce kendi yaptıklarını anlatsın desteksiz sallamasın kanıtlıcak önce. Böyle bir şey yok yahu herkes bir olmuş aynı ağızdan konuşuyor sıçtınız futbol zevkimin içine.

serhat iyi noktaya değindi

aziz yıldırım ne biliyorda söyleyecek

aynen katılıyorum. bi b.k bildiği yok kendi kendine artisleniyor.

Bu Erman arada mantıklı konuşabiliyor ama Gökmen tam bir hırbo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt