Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

geçmiş olsun maa bırakıyormuş,bizimkiler de kararından vazgeçirmeye çalışıyorlarmış..istifa ederse avrupayı unutalım..

Rıdvan'la Aykutla görüşür...

Görüşmesi bişey değiştirmez ki...

Sow'un transfer görüşmesinede mi katılmış Başbakan beyler...?

Valla Alemder AKP kurulduğundan bu güne oy vermişimdir, ama yanlışlarıda var.Bu şike davasında yaptıklarıda yanlışlarından birisidir.

Ben Tayyip Erdoğan'ın adil bir insan olduğunu düşünüyordum.Bu yüzden de hep oy verdim ve vermeyenlere de verin dedim .Ama gözüken o ki adalet değil oy daha önemliymiş Başbakan için .Üzülüyorum açıkçası.

gercekten öyle düsünmüssen bugüne kadar, allah sike olayini patlatandan razi olsun, kimin ne oldugu teker teker ortaya cikiyor.

MAA bırakırsa ondan çok fena hesap sorarız! Madem bırakacaktın en başında bırak bu süreci neden bu kadar uzattın? Al işte herşey dön dolaş Fenerbahçe'ye geliyor.Bu adam hasta Fenerli Fenerbahçe için her şeyi yapar.Fenere zaman kazandırdı işi sulandırdı.En sonunda istifa edip Fenere başkan olacak.(Aziz nasıl olsa metristen çıkamayacak).

Koskoca juveyi bir nefeste düşürdüler.Tövbe tövbe Allah yaptılar başımıza azizi

offf offf serefsiz istifa edecekmis.

karar ver ondan sonra defol git be.

Bu yavşaklar yüzünden GALATASARAY'ımızın Avrupa yolu kapanırsa bunda katkısı olan herkesden 25 Milyon Galatasaray taraftarı olarak HESAP SORARIZ!

uefa simdi bjk disari atsa tüpcu bakalim ne diyecek

Beyler Beyaz TV'yi açın orası daha iyi.

8esiktas da düsürülsün.

Ne diyor ya , 2-3 sene avrupada olmayalim kendimizi temizleyelim diyor. en iyisi siz 2-3 yil (mümkünse daha uzun) süperligten cekilin temizlenin akliniz basiniza gelsin öyle gelin.

Platinisilin haha Erman yardırıyor yine :happynew:

Nedim Türkmen konuşuyor Beyaz'da.

UEFA KIMMI?

Ya Agustosda Koydu ya Cocugu Sikebahceyi Hamile birakti ya 3 ay kaldi doguma az kaldi erken dogum olmazsa 3 ay sonra cocuk geliyor SIKEBAHCE ve TURK FUTBOLU hemde

bunu neden UEFA kimmis diyenlere soylemiyorlar?

UEFA KIMMI?

Ya Agustosda Koydu ya Cocugu Sikebahceyi Hamile birakti ya 3 ay kaldi doguma az kaldi erken dogum olmazsa 3 ay sonra cocuk geliyor SIKEBAHCE ve TURK FUTBOLU hemde

bunu neden UEFA kimmis diyenlere soylemiyorlar?

Ordu başkanı Ali Koç'a dedi ya hatta Manisa başkanı yumrukladı falan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt